Hopp til innhold

Rulle

Medlem
 • Antall innlegg

  15
 • Registrerte seg

 • Sist pålogget

Omdømme på forumet

0 Nøytral

Kontaktinformasjon

 • Web/blogg
  http://
 1. Joda Stein har vi hatt en samtale eller to med i yngre dager, han er jo et levende leksikon som villig lærer bort og svarer på alt av idiotiske spørsmål en novise fjortis har om fluefiske :) Kjøpte faktisk min første vaderpakke hos han, i størrelse "Joda, den kan du vokse i", noe som må ha stemt bra, ettersom den fortsatt er i bruk den dag idag:)
 2. Teller naboens bmw som storfangst under tørrtrening?

 3. Vel, jeg spør jo her inne fordi folk her sitter på mer kompetanse enn meg. Og det første jeg gjorde da royken anbefalte den pakka var å sjekke ut hva folk sa om utstyret på nett, og jeg fant kun positive ord om både stanga og snella. "The 9' 5# might be the best rod in the range.a brilliant rod.I regret selling mine." Hva mente du jeg burde ta ut ifra "Østen vs USA" diskusjonen? At jeg burde heller satse på å finne en billig "korea stang"? At Greys G-Tec egentlig er koreastang som har fått et klistermerke fra vesten? Eller rett og slett litt moral og etikk anngående kjøp av utstyr? Jeg har nok lite "utstyrs erfaring" fra før av, og er nok en rookie når det kommer til dette. Det er nok mye grunnet til at jeg aldri har hatt et stort behov for å kjøpe mye utstyr, har faktisk aldri handlet en fluestang i mitt liv. Jeg arvet min bestefars fluestang da jeg var 12 år gammel, og allerede da var det en gammel stang, med en gammel metall snelle. Hvitt fluesnøre som synker eller flyter helt etter dagsfølelsen. Den har vært med meg på fjellturer, elver, stryk og hav. Jeg har fanget det meste mellom himmel og jord på den, og har alltid vært fornøyd, for den var mer enn god nok for meg. Nå i en alder av 22, tenkte jeg det var på tide å la få en vellfjortjent hvil på veggen, og da er jeg villig til å legge noen ekstra kroner inn i en ny stang, det trenger ikke å være topp elite, men igjen, en som er god nok for meg. Da er jeg jo veldig taknemmelig for at forum som dette eksisterer, hvor jeg kan få guidet kompetanse til å finne utstyr som passer til meg.
 4. Humm Humm, meget fristende pakke det der royken, kanskje jeg bare skulle gå for den? Veil pris 7,498.00?? Takk for tips om snøre
 5. Takk for meget godt svar Hoaas og royken, mye klokere nå Hvilket Backing/snøre passer bra til Tx2 #5/7 snella? EastFork WF #5 Floating?
 6. Skal sørover i sommer å fiske litt i fjellvann. Går derfor til innkjøp av folkestanga. (9ft 5#). Var innom skittfiske.no å fant noen tilbud i god prisklasse. Så det står vel hovedsaklig mellom Scierra HM+, og Scierra HM4. Og om jeg da skal ha Tx2 eller XDP snella. Har ingen erfaring med noe av dette, så håper noen med brukserfaring kan peile meg inn på rett sti, eller komme med anbefaling av andre sett i samme prisklasse. Kom også gjerne med anbefaling av backing/skytelinje som passer til settet. Har prøvd og leste meg klok på HM4 på hva som har blitt nevnt i forumet her før, men finner mye ymse informasjon. Kanskje noen er blitt litt klokere på saken nå? Scierra HM+ 9' #5 / TX2+ #5/7 Scierra HM+ 9' #5 / XDP+ #5/6 Scierra HM4 9' #5 / TX2+ #5/7 Scierra HM4 9' #5 / XDP+ #5/6
×
×
 • Legg til ny...