Hopp til innhold

Sir Kristian

Medlem
 • Antall innlegg

  25
 • Registrerte seg

 • Sist pålogget

Omdømme på forumet

0 Nøytral

Om Sir Kristian

 • Bursdag 11. nov. 1991

Kontaktinformasjon

 • Web/blogg
  http://

Profilinformasjon

 • Interesser
  Fiske med flue og jakte
 • Favorittfiske
  Laks/Ørret
 1. Skal til sone 2 under fossen. Står fortsatt at det skal bli noe regn neste uke i følge langtids-varslet på yr.no.
 2. Er det ingen sjanse for fisk på lite vann....? Skal dit neste torsdag, og det er spådd noe regn. Tips til fluer på lite vann-snøre valg etc..?
 3. Noen som har vært i Øyensåa i år?? Noen som vet om det er tatt noe særlig med fisk? Vannføring osv..? Tips til fluer?
 4. Hei! Nå er laksefisket i de fleste norske elver snart over. Noen som vil dele noen historier? De kan like gjerne ende trist, lykkelig eller morsomt! :cool:
 5. Var oppi der nå i helga igjen. Veldig mye vann men fikk to på 500-600gram og en på 1,1kilo. Men noe jeg synes er veldig rart er at hver gang jeg har vært der, har jeg nesten aldri sett fiskere.Er jo bare bra det da!
 6. Hommersjøn har je ældri hørt om... Sikker på at det ligger i lådd nr.2? Sier takk tæll dæ Knutis.. Skar nåkk dit att en tur. Gav vældi mersmak.
 7. Dom har prøvefiska dær en del mæ garn så gjennomsnittsvækta på røya har gått opp en del. ligg vell per i dag på ca.250-300g. Ørreten er vel omtrent lik, men fisker du tidlig i mai etter at isen har gått ær det store sjanser får stor fin fisk på både en og to kilo. Som du selv skrev er jo 4-kilosen et untak men det finnes fler i Svartungen.
 8. Vel..... Start fra Svensk side ved kjerringsjøen å reiste mot rogen med noen korte bæringer innimellom. Første dagen fikk jeg en harr på 1,6 kilo. Så reiste vi til reva å inn til revsjøen hvor vi fikk 2 gjedder på 1-1,5 kilo, en harr på 500g samt en abbor på 600g. Dro ut derifra og ned til røavassdraget der presterte vi å velte kanoen så slukstanga med snelle og fluesnella gikk til buns sammen med noe annet utstyr. Ble derfor ikke mye fisking etter den velten... men vi reiste som planlagt videre til Grøtåa. Så snudde vi å reiste tilbake, over rogen og tilbake til kjerringsjøen. Ble en bra tur alikevel tross alt utstyret som gikk tapt. Var ute i 7netter. Anbefaler Femundsmarka på det beste. Men det kan være lurt å gå inn fra svensk side fordi da får du ikke alle de tyngste bæringene.
 9. Nja å mer ær det å si a? Je veit att det mæste som blir tatt dær blir tatt på VM slæpe. Altså konvoj. Stort sett bra langs hele vattne.
 10. Har gått i anskafelse av en SPX 13,2". Har enda ikke fått prøvd den skikkelig men så langt er jeg veldig fornøyd. Broren min har en AXP 12,6" den har jeg tatt laks på og syntes at den var som nevnt noe stivere enn SPX`en.
 11. Vet at jeg burde ha skrevet inn før men turenkom brått på meg å. Uansett trengte jeg tips å token råsjangs på att en eller annen som hadde vært der, og som satt ved dataen akkurat da kunne hjelpe meg. Bedre sent enn aldri. :wink1:
 12. Når vi prater på åsvatten på lådd nr. 2 så skar det nævnes att je har hytte på lønnsjøn å har fått fryktli my fisk dær. Mye fisk stort sett åver hele vattne men noen plasser ær jo bædre enn ændre. Den største je har tatt dær ær en ørret på 900g samt en abbor på 550g. Ændre fiskevatten på lådd nr. 2 som absolut bør prøves ær Svartongen å Bergsjøn. Mange sier att Bergsjøn ær dårli men det blir hvert år tatt mange fine ørreter på mellom 1-2 kilo. Å bære får å ha nævnt det ær rekorden på Svartongen en ørrte på 4,6 kilo.
 13. Men når vi prater på ideele vannstander o.l.... Hvilke snører og fluer er gode på denne antatte beste vannstanden?
 14. Vet ikke, men hadde faktisk tenkt meg en tur dit i neste uke. Hva er egentlig den ideele vannstanden der?
 15. Hei! Reiser til Femundsmarka i morgen. Skal dit på kanotur, men har aldri være der. Noen som har noen gode fisketips som de vil dele? Hadde vært fint. Fisker med nesten alt utstyr, (Mark,flue,sluk osv.) men trenger tips.
×
×
 • Legg til ny...