Hopp til innhold

P.G.

Medlem
 • Antall innlegg

  603
 • Registrerte seg

 • Sist pålogget

Omdømme på forumet

1 Nøytral

Om P.G.

 • Bursdag 04. nov. 1966

Kontaktinformasjon

 • Skype-ID
  petter.granheim1
 • Web/blogg
  http://

Profilinformasjon

 • Kjønn
  Mann
 • Bosted
  ROLVSØY
 • Interesser
  Mange
 • Favorittfiske
  Streamerfiske etter ørret og harr og sjøørret.
 1. 300kbm!!!! ? Phah!! Glomma under sarpefossen er nesten ikke fiskbar UNDER 600kbm!! og der sitter dere og klager over litt vann i bekkene deres Vannstanden er ikke så ille i Glomma nå, bare i overkant av 1200kbm.
 2. Hunnelva renner vel gjennom Gjøvik og den har både Mjøsørret og elveørret. Lenaelva renner ut i Mjøsa ved Skreia og har mjøsørret og elveørret. I tillegg er det harr i de nederste deler av Lena om våren.
 3. Jeg har en Lean green og på den var bakre del på krøkka flat og ikke særlig god å holde i. På den nye har de lagt til kork under bakre del og det gjør den god å holde i, og utforminga gjør at stanga ikke vrir seg. Jeg tror ikke vinkelen på krøkka er særlig mindre nå enn før men kan ikke bekrefte de da jeg har retta ut håndtaket på Lean green stanga mi og gjort den rett og rund.
 4. Var på messa på Lillestrøm i år og Zpey hadde den mest delikate standen jeg har sett noen fiskeutstyrprodusent har hatt. Pakkene med liner, klumper og skyteliner ba om å bli tatt med hjem. Det var en pakke med skyteline som ba så vakkert at jeg bare måtte ta den med meg. Nå var det sånn at jeg fikk prøvd noen stenger og prata med Henrik Mortensen og det hele endte i at jeg kjøpte en 10 fot #7 signatur. Stanga er utrolig god å kaste med, men det som virkelig var godt, det var å holde i den nye krøkka. Med den nye utforminga er det nye håndtaket godt å holde i og det er enkelt å holde stanga i riktig rettning hele tiden. Skal ikke se bort fra at jeg må ha meg noen nye klumper av typen Unique compact selv om de er litt lange.
 5. Dette er siste nytt fra Sage med hydraulisk kastearm. Bare MÅ få meg en sånn!!!!
 6. Beklager, innlegget mitt ser ut som surmaga kritik for elvevalget ditt men det var ikke ment sånn. Det skulle vært en smiley etter "folkesky" som jeg nå har gjort. Igjenn, jeg beklager.
 7. P.G.

  Down memory lane

  Tror jeg har den samme stanga, mener den heter mod 1470 er 8 3/4 fot # 7/8. Det eneste er at det står Tjøstheim på stanga, den er hvit med røde surringer. Det fulgte også med en kopi av en pfluger medalist snelle med klikkbrems. Har begge deler hjemme.
 8. Min første tanke var at du er ihvertfall ikke folkesky og det gjelder alle elvene du nevner. Nå er det ikke like mye filk hele tiden men er det bra fiske er det mye folk. Skal på tur i ferien jeg også men har ikke helt bestemt meg for hvilken vei jeg skal ta. Har et par tur ruter å velge i og den ene er å kjøre oppover Hallingdal over til Nore og Uvdal, så kjøre østover og se om det er noen plasser mellom Ål og Gol. Etter det er det over til "vællers" for å avslutte det hele i Lenaelva. En annen tur jeg har tenkt på lenge er å kjøre opp til Glåmos og så fiske Glomma ned til Elverum. På veien nedover hopper jeg glatt over de mest besøkte plassene.
 9. Var ute å fiska for 14 dager siden og det var mye is på veien fra parkeringsplassen og til sjøen. Når jeg gikk fra bilen tenkte jeg at dette kan gjøre vondt fordi det var filtsåler på skoa. Til min store overraskelse satt filten ganske godt på isen, ikke sånn at man kan sammenligne det med pigger men jeg regna med litt sånn "bambi på isen" men det skjedde ikke. Før jeg dro hjemmefra vurderte jeg å bytte til gummisåler men er glad jeg ikke gjorde det for da tror jeg det virkelig hadde blitt bambi på isen. Er det andre som har samme opplevelse av filtsåler eller er det like stor forskjell på filtsåler som det er på gummisåler?
 10. Noen som har vært borti Ross sneller? Synes den nye F1 snella er fin.
 11. Trur du ikke nissefar var innom med den samma stanga i klasse 6 i dag da!!!! Er det mulig eller??? jada, det er det :clapping: :clapping:
 12. Kortklipt ved øra og skalpert i nakken??? :scared:
 13. Mitt problem når jeg skal binde laksefluer på enkelkrok er at jeg er lat. Tubefluer kan gjøres så enkelt som bare en vinge og ferdig med det. Når jeg binder på enkelkrok må jeg gjøre mer ut av det. Det blir ikke nok å binde på noe fjær og hår og si at det blir bra, jeg føler at jeg må være mer nøye og pirkete og jeg er ikke veldig pirkete av meg. Mulig jeg må revurdere noen verdisyn her, for enkelkrokede laksefluer ser i mitt syn bedre ut både på land og i vann og dessuten er de greie når man skal sette fisken tilbake i elva.
 14. Hvis jeg husker riktig skal krokgapet på en 3/0 være 13mm eller i nærheten og det er den største lovlige kroken på grunn av rykkfiske. Er ellers enig i det du sier.
 15. Ikke for å legge en demper på denne tråden men er det ikke en begrensning av str på krok i mange elver? Mener å ha lest at det i mange elver ikke er lovlig å bruke krok større en 3/0. Er ikke sikker på dette men tror jeg har rett, så man må lese fiskeregler for hver enkelt elv. Bruker skjeldent enkelkrok fordi det er så forbaska enkelt å lage ei flue på tube, men er enig i at de ser bedre ut på enkelkrok.
×
×
 • Legg til ny...