Hopp til innhold

LarsS

Medlem
 • Antall innlegg

  50
 • Registrerte seg

 • Sist pålogget

Omdømme på forumet

0 Nøytral

Om LarsS

 • Bursdag 25. april 1967

Profilinformasjon

 • Kjønn
  Mann
 • Bosted
  Haugesund
 • Favorittfiske
  Laks og Sjøørret

Siste profilvisninger

1 591 profilvisninger
 1. LarsS

  Sjøørret 6,8 Kg.

  Ny personlig rekord Sjøørret. 6,8Kg .....feit "kubbe" personlig rekord som blir vanskelig å perse igjen. Tatt med enhånds fluestang, Juli 2012. Sverige, Ätran, Falkenberg
 2. Er ikke sikker på om diskusjonen ang. Coastal har landet, men legger inn mine synspunkter,... I helgen testet jeg Coastal Slow Intermediate (CSL) på en LPXE RS #7.....og i Helvete.....unnskyld uttrykket som det gikk. den kombinasjonen gikk som det griner...kastet grislangt.... RS V2 stanga til guideline var en rask stang....saltwater..., og ettersom jeg selv har en Hardy Angel 9,6 #8 bare måtte det prøves...snøre ble kjøpt. har vært ute og testet litt, og kan si med sikkerhet at på raske stenger fungerer Coastal meget bra. Har fisket mye med Rio Outbond, SA wetcel, Airflo 40+, Airflo Clear Intermediate etc....og (Outbond og 40+ bruker jeg ikke mere da det ikke passer min kastestil etter sjøøret) Kjøp dette snøret...og jeg tror du blir fornøyd, men jeg ville ikke gått opp en klasse på snøret. eneste grunnen må evt være at du vil ha en roligere/dypere aksjon. Jeg vil nok kjøpe et Fast Intermediate også.... ... lykke til
 3. Det var en helt fantastisk tur vi hadde sammen...og med Jarle som guide og disse skriveferdighetene gjør turen til et veig minne. Tusen takk og godt nytt år til Jarle og Mark.
 4. Kjemeflott fortelling Jarle.....det er som det kribler i rockefoten når jeg ser deg danse...he he. MEN Etterordet liker jeg best.........for da skal VI reise på ny tur til Island.
 5. Er det noen her på forumet som har testet Airflo Ridge Clear Delta? Høres spennende ut...finnes i flyt, slow intermediate og fast intermediate. Link: http://www.guideline.no/Ridge+Clear+Delta.d2Y-18UlNO38pBp7q5B8Nxh0xE2N13PYpwlLSXl.ips?template=norWebshop.
 6. 11.02.2011 Sjøørret 2.06 kg......Yaaaa endelig en over 2 kg.
 7. Hei.

  Er du interessert i å selge den ene spolen for 500.-. (Ser at stramline.no selger de for 770.-)

  Mvh

  Lars

 8. Leste idag Haugesunds Avis, og desverre for oss som liker villaks og ikke Fjøslaks... Nok et hard slag for Etneelva......og sikkert mange andre vassdrag. SVEIO: Oppdrettslaks har rømt ut i Bømlafjorden fra Sjøtrolls anlegg ved Grimsholmen ved Førdespollen i Sveio. - Det har skjedd fra en not som har 150.000 4-kilos laks, men vi vet ikke oversikt over antallet som har rømt. Det får vi først i morgen etter opptelling, sier produksjonssjef Tom Rydland. Rømmingen ble oppdaget lørdag morgen av ansatte på anlegget. - Det er en flenge i nota. Hvordan denne har oppstått er det for tidlig å si, men vi har hatt en del arbeid på anlegget og det kan ha skjedd i forbindelse med dette. Vi har i alle fall ingen mistanke om sabotasje, sier Rydland. Nota er midlertidig reparert, og Sjøtroll driver nå med gjenfiske i området. - Det er satt ut 50-100 garn i området, opplyser Rydland. Rømmingen er meldt til Fiskeridirektoratet. Ifølge Rydland var laksen slakteferdig. - Fisker noen denne laksen er det bare å nyte måltidet, sier han. En av dem som fikk oppdrettslaksen på kroken er Ole Roger Lindås - Jeg dro opp fire. Hadde flere på kroken, og så mange som vaket rundt meg, forteller Lindås. Han fikk inntrykk av at det var tusenvis av laks rundt ham i Bømlafjorden. Link til Haugesunds Avis: http://www.h-avis.no/nyheter/oppdrettslaks-pa-rommen-i-sveio-1.5702912
 9. :thumbup: Hurraaaaaa!!!!!!! Jeg vant førstepremien i år!!!! Gjett om jeg gleder meg...Ha Ha Nå må alle sammen registrere denne parasitten som kommer ifra "Fjøslaksen"....ellers så kan det hende jeg får meg en tur til neste år også. Takker elle som bridar.. også en stor takk til mine fiskevenner på Baardsen og MX-sport Raglamyr som birdar med mange nyttige nyttige tips. Gleder meg innmari til å få meg en tur til Island sammen med Gjerle Gjerde......dette har sammen med Grønnland vært et stort ønske de siste årene. Skitt fiske....Cach & Release => Unlimitid Fishing. Bide er hentet fra Etneelva 1 juni 2009.....hvor jeg tok storslem med 2 laks på en time...
 10. Var ute en tur i helgen..... Det var vannvittig mye liv i sjøen... Fikk en havabbor 49 cm... mistet 3. Håper at det blir mange..... såg ellers mye små 10cm SØ også.
 11. Sted: Tysvær Dato: 21.06.2010 Vekt: 2stk SØ 300 - 400g Lengde: Antall lus: 1 Fisk hadde 3 lus Skader/merknader:
 12. Sted:Solastranden Dato:08.06.2010 Vekt: Ble ikke veid C&R Lengde: 48 cm. Antall lus:50 Skader/merknader:Fin og feit fisk. Hva kan en slik fisk veie? 1,2 kg?
 13. Jepp der har vi den... må sjekke om noen har den i butikken...koster sikkert flesk siden den er "Anvil".
 14. Hei. Ska binde decivere ved bruk av SF Blend da jeg synest at Lite Brite blir så mye til overs som ikke blir brukt. Fikk et tips om at taperingen ble finest om jeg benyttet en tynnesaks..eller på fagspråket kalt "Effileringssaks". Ser på nettet at de finnes i flere varianter....enkel og dobbel..... eks Clas Ohlson: http://www.clasohlson.no/Product/Product.aspx?id=135131992 Er det noen som har brukt en slik saks, og hva er forskjellen på ensidig og dobbel? Gode råd mottas med takk.
×
×
 • Legg til ny...