Hopp til innhold

osasv1

Medlem
 • Antall innlegg

  177
 • Registrerte seg

 • Sist pålogget

Omdømme på forumet

2 Nøytral

Profilinformasjon

 • Kjønn
  Mann
 • Bosted
  Kolbotn

Siste profilvisninger

1 262 profilvisninger
 1. Hei Har en LPXE 12,6 8/9 som kun blir liggende i boden. Egentlig en finfin aksjon i stanga, men den er ikke rapp nok til at jeg ønsker å benytte den fremfor andre. I stedet for å selge den(forsøkt men ville kun fått 700-800 kr for den), tenkte jeg å se på mulighetene til å konvertere den til enhånds spey stang, litt for morro skyld, men også for å ha ei stang til små elver der jeg kan bruke lengden til å manøvrere snøret etc. samt å kunne ta et og annet langt kast. Vil aksjonen bli helt håpløs på denne stanga når jeg tar den i bruk til enhånds spey? Går det greit å kappe av bunndelen(på korken) og benytte eksisterende kork/butt til å lage en fighting butt? Kom gjerne med innspill/tips
 2. Sjekk på ebay etter hardy uniqua(forrige modell) Nydelig lita snelle til en svært overkommelig pris. Enkelt bremsesystem som hyler som en ferrari når du får på fisk:)
 3. Vac Rac funker helt kanon, har den i vakum versjon og ikke hatt noe problemer så langt. Bare ha ei flaske med spylervæske lett tilgjengelig og vask av plassen du skal feste holderen med en ren klut så slipper du riper/holder som sitter dårlig.
 4. Hallais og godt nyttår:) Har en hytte i umiddelbar nærhet av elva, og skulle hatt laget en holder langs hytteveggen der jeg bare kan plassere stanga i full lengde, og låse fast i ett stativ. Dette stativet hadde det vært gull å hatt en alarm på, lik f.eks. mobilalarmene som er i butikkene, DVs når du røsker med deg mobilen hyler alarmen. Og da dette er et forum med kreative fluefiskere spør jeg om hjelp! Noen som har en slik innretning, eller har ide om hvordan jeg kan lage dette? Må være værbestandig og kunne holde opptil 6 stenger. Har tenkt på å få foret ut hytteveggen med en trekasse som males lik hytta, og å kunne skjule stengene inni denne, men da Reodor Felgen egenskapene mine er relativt dårlig har jeg ikke kommet opp med noe bilde enda... Mvh Åge
 5. osasv1

  Simms Prodry

  Simms Guide jakka mi går på 4. året og begynner å bli bra herja med, så jeg vurderer utskiftning. Den kjedelige(og sikkert mest fornuftige) løsningen er å kjøpe samme jakka, men jeg har kikket litt på den nye Prodry jakka fra Simms. Ser at det ikke er en ren vadejakke, men tanken min er jo at jeg kan ha en kombinert fritids/fiskejakke, der den typiske vadejakka kanskje blir litt vel kort. Noen som har erfaringer og innspill rundt akkurat dette? Er det noe jeg vil irritere meg over ved å bruke en sånn jakke som vadejakke?
 6. Liten blings, skulle være t3:)
 7. Lage selv? snowbee intermediate klump kappet i tuppen og Guideline T6? Bare et forslag,bruker dette selv og synes det går som ei kule:)
 8. Spørsmålet var om det finnes tilsvarende i norge? Bruker ebay mye men synes det er passe meningsløst å betale 80-90 spenn for å frakte en sak for 30 spenn.
 9. Hey Har et par sneller med åpent bremsesystem av kork, og har forsøkt å lese meg frem til hva jeg skal smøre inn korken med for å holde den myk og vannavvisende. Ene er Terry Hayden og andre er Abel, sikkert samme typen kork på disse. Noen som har tips? Ser de bruker noe som heter Neatsfoot oil i statene, men vi har vel sikkert noe tilsvarende her i Norge? Ser ut til at det skal være olje som brukes til å holde skinn/lær mykt, men at det må være uten additiver for at korken skal holde seg? Mvh Åge
 10. 15,6 er en helt vanvittig synkesnøre-stang og kaster alt fra s3/5/7 til Intermediate som ei kule.43-49 gram er klumpene litt avhengig av lengde. Virkelig en katapult av en stang. 3D linene i full lengde 13,5m og Intermediate på ca 14,5 meter og 49 gram Mener det lå en brukt 15,6 på speypages.com forumet til salgs for 400 dollars, og det er i så fall et røverkjøp.
 11. Slenger inn et spørsmål her jeg og i stedet for å lage ny tråd. Har en liten GL Lpxe 12,6 fot som jeg digger, men skulle gjerne hatt slip ned korken litt slik at den blir lik korken på CND stengene mine. Er vel ikke noe i veien for at jeg kan slipe slik som beskrevet over? På forhånd takk
 12. Ser det er lite fangst i Gaula de første dagene sammenliknet med fjoråret? Har dette noe med den kalde våren i år å gjøre?
 13. ja, jeg ble litt usikker selv og sjekket. På super snellene står det super, så dette kan være en eldre versjon eller en big game. Kan sjekke på min Super 10 senere i kveld, hva som står på den, da det er en standard Arbor versjon og husker ikke i farten om det står bare no 10 eller super 10.
×
×
 • Legg til ny...