Hopp til innhold

CatchAndFreeze

Medlem
 • Antall innlegg

  1 077
 • Registrerte seg

 • Sist pålogget

Omdømme på forumet

0 Nøytral

Kontaktinformasjon

 • Web/blogg
  http://

Profilinformasjon

 • Kjønn
  Mann
 • Bosted
  Onsøy
 • Interesser
  Uteliv
 • Favorittfiske
  Laks og SØ
 1. Sola har begynt å varme men det er fortsatt kaldt i vannet - tenkte å åpne sesongen i helga etter SØ i Ønsøy. Er det noen som har noen rapporter/fangst å melde om fra forrige helg til nå ?
 2. Godt Nytt ÅR til alle gamle og nye medlemmer, hyggelig hvis noen av de gamle skriver en hilsen. 2012 ble et ræva fiskeår men et godt jaktår - mitt nyttårsforsett er å fiske mere og få 1 storlaks over 10 kg, 1 brunørret på over 1,5 kg og skyte en dåhjort i nærheten av heimen. Hva med dere ?????
 3. Legger ved en liten snutt fra helgas isfisketur til et lite vann i sverige - mye fin fisk å få
 4. Da nærmer det seg søndag 23. Trur dette blir bra, meldt pent vær og regner med mye folk. Er det noen som kjeder seg så kan dette være et alternativ til flua nå i kulda :msn-wink:
 5. Fiskesjuk ??? Her er et alternativ i Østfold : http://www.njff.no/portal/page/portal/ostfold/lokallag/sarpsborg_og_omegn/nyhet?element_id=98145908&displaypage=TRUE
 6. Liten rapport fra Mossesundet - det ble fisket sei,hyse,hvitting,flyndre,torsk,knurr,glyse og sild Men storfangsten var det 3 karer som kom tidlig som fikk - de hadde fått rundt 50 sild + noen pene torsker, den største var nok mellom 4 og 5 kg. Så det er bare å reise ut å prøve fiskelykken :clapping:
 7. Pilkestikka er i boks - fikk låne en hos lokal fiskesjappe av daglig leder som hadde fått en kompis til å lime en topp i bunnholken på en stang. Om det blir en microhaspel eller Nymphen som skal på får tiden vise. Ellers så kom nissen (svigermor) med fiskerelaterte gaver. Fikk en retro fluevest (70 talls) en SLUK og en mekanisk fiskevekt som gikk til 12 kg Kan vel kanskje bruke vekta som supplement til øya - skal for morro skyld veie 5 kg og se hva avviket er Fortsatt god jul og et riktig GODT NYTT ÅR !!!!
 8. Her var det dødt - ingen gamle fluekrigere som lever og ønsker god jul ? Tror dere ikke på nissen lenger heller ??????? :blink:
 9. Jakt er dyrere enn fluefiske Har akkurat anskaffet meg en ny kombi med rødpunktsikte - det gikk 2 fluestenger med sneller og snører før jeg var i mål der Men ille morro - har akkurat testet den ute i kuldehelvete og er storfornøyd...
 10. God Jul til alle gamle venner og nye forummedlemmer Nå er det jævlig kaldt her nede på Onsøykysten og alt fluefiske ligger dødt - reserveløsning blir da isfisketur etter torsk i Mossesundet 3.dag jul samt pilketur etter regnbue og røye 15.januar i de dype svenske skoger ca. 2 timers kjøretur fra Fredrikstad. Nå ønsker jeg at nissen gir meg en liten pilkestikke som jeg kan montere Loop Nymphen på samt et par varme støvler - her fins nemlig ikke isfiskeutstyr i heimen Hva ønsker dere av nissen ???
 11. Det var elgen sin det - måtte sjekke om det var gubben eller elgen som kom ut av myra Vi fikk vår siste elg på lørdag - vi så en skadet elg som haltet rundt og fikk tatt den ut. Hadde gått med knekt ben i flere måneder, avmagret og tynn men fortsatt mat. Godt det ble slutt på lidelsene dens.... Så nå står rådyret for tur, tror ikke det blir vanskelig med de mengdene som tusler rundt her ute i onsøy.
 12. Da er vi i gang med bedre opplegg enn noengang Det er fluebinding annenhver mandag fra kl.18.00 på foreningshytta på Bekkhus. Første dato er er 18. oktober, neste er 1.november. For mer info se www.sojff.no eller ta kontakt med Olaf Solberg på 45 19 19 75 eller på olafsolberg@gmail.com Det er ÅPENT FOR ALLE INTERESSERTE OG KOSTER KUN MATERIALER HVIS IKKE KOFFERTEN ER VELFYLT. Passer også for begynnere da det blir gitt instruksjon... Vel møtt :msn-wink:
 13. Da har vi hatt en fantastisk uke med flott høstvær og spennende jakt. Bål med bacon og pølser etter hvert elgfall. Vi har skutt 5 av 6 dyr på kvota (3 ungdyr og 2 kalver) - har 1 ungdyr igjen som vi skal prøve å få tatt ut til helga. Skal vel prøve på 1 rådyr før jul også - verdens beste mat etter selvfisket røkelaks.........
 14. Da henger første ælj i galgen og vi er i gang.......
 15. Sitter her og venter på kaffetrakteren.... Jakta er i gang - lettere dette enn laksefiske (Fikk forøvrig endelig knekt nullsesongen med en smålaks i Ørekilselva 5.september) Var ute etter kjøtt i går men måtte kjøre en C&R på kua og kalven som jeg fikk inn på post da vi bare får skyte tvillingkalv. Hold på hele 6,5 meter, måtte bevege meg så de ikke løp meg ned, da de så bevegelsen så stoppet de opp og kikket i noen sekunder før hunden fikk fart på de igjen. Morro Noen andre som driver litt Catch & Freeze som har fått noe namnam i fryseren ???
×
×
 • Legg til ny...