Hopp til innhold

M.M

Medlem
 • Antall innlegg

  171
 • Registrerte seg

 • Sist pålogget

Omdømme på forumet

2 Nøytral

Profilinformasjon

 • Kjønn
  Mann
 • Bosted
  Tromsø
 • Interesser
  Bla. Fluefiske
 • Favorittfiske
  Laks

Siste profilvisninger

2 796 profilvisninger
 1. Har forsøkt å få kontakt med "Bellamy" uten å lykkes. Han bandt noen fluer for meg i fjor og jeg trenger flere. Noen som kjenner ham eller har hans mail addresse eller tlf. nummer?
 2. Jeg er ute etter en lett gassbrenner for sommer-høst bruk. Har blitt anbefalt "Primus Gravity II EF" og "MSR Windpro". Noen som vil dele sin erfaring med disse? Hvilken ville du valgt?
 3. Hemmeligheter er det som oftest kun de innvidde som har kunnskap om. Det innebærer uansettt at man kan enes om hva som er tema. Skremmerier hører vel mer hjemme på andre fora, da de fleste her neppe skremmes av annet enn høye priser på utstyr, kort eller kanskje forvaltnings spørsmål. Synes du har fått gode råd av Roli på tross av forsøk på hemmelighets skremmeri. M.M
 4. M.M

  Sharpe spliced

  Hei Knut Om din Phoenix blir for lett, kjøper jeg den gjerne av deg. Jeg har og en Sharps 14 fot spliced i mint tilstand for salg om du kjenner noen som kan være interessert. M.M
 5. Ja , det er laget bedre laksefilm. "Drømmen om Alta". Den er uslåelig synes nå jeg. Har slitt ut en video med denne og er nå på god vei til å gjøre det samme med nyinnkjøpt DVD plate.
 6. M.M

  Fluesneller

  Kan legge til at Hardy opprinnelig navnga denne snellen Tobique River, og at dette var en ren kopi av EVH Tobique snellen. Mange mener at Vom Hofe familiens reaksjoner på denne uhørte kopieringen førte til at Hardy forandret navn på snellen til et annet kanadisk elvenavn og samtidig navnet på en utgått EVH snelle. The Cascapedia. Det er også allment kjent at det ble inngått en hestehandel mellom Hardy og Vom Hofe familien omkring 1930-33, som førte til at Vom Hofe familien i årene som fulgte solgte Hardy produkter i Amerika. At Hardy ikke videreførte noen av de mekaniske fremskrittene fra Cascapedia til sine andre modeller som Perfect, ST. John, ST. George og Uniqua snellene, var antagelig endel av samme handel.
 7. M.M

  Fluesneller

  Nei, originalen er produsert av Edward Vom Hofe. Hardy stjal både ideen til utseende og mekanikk fra EVH snellene (Tobique og Cascapedia) og sånt blir det bråk av. Det er årsaken til at Hardy valgte å ikke videreføre forbedringene som denne modellen hadde til deres andre modeller. Og spør du meg så er EVH sneller fra 1900 kvalitets messig bedre enn Hardys Cascapedia a la 2000. :)
 8. M.M

  Valg av fotostativ

  Prøv disse(sjekk også ebay). Om du handler regner jeg med du gir meg en liten rapport. http://www.benro.cn/ http://photopal.co.uk/index.php?currency=USD&cPath=31
 9. M.M

  Valg av fotostativ

  Etter å ha gjort investeringen har jeg i ettertid fått tips om et merke som matcher Gitzo på kvalitet, men til 40% av prisen. Sjekk ut Benro stativ og kulehoder.
 10. Jeg var ute i dag for å investere i oppblåsbar flytevest. Den Helly Hansen vesten jeg så på, hadde utløser tabletten i nedre del av pølsa, noe jeg mener ville utløst vesten under vading. Noen som kan anbefale vester hvor denne utløser mekanismen sitter lengre opp i pølsa?
 11. M.M

  Valg av fotostativ

  Da ble det et Gitzo på meg også. Kjøpte modell explorer med videohode. Er virkelig godt fornøyd. stativet oppfyller alle de krav jeg har til et stativ for aktiv friluftsbruk. Stativet ble kjøpt fra USA, hvor jeg betalte under halv pris av det jeg måtte betale her hjemme.
 12. M.M

  Valg av fotostativ

  Hei og takk for svar. Joda, det var 718SHB jeg har sett på. Hvilket Gitzo stativ er det du har kjøpt?
 13. Hei Jeg er iferd med å kjøpe stativ til mitt Canon S2IS, og har sett på to modeller jeg mener kan være godt egnet til mitt bruk. Jeg ønsker stativ som er lett å bære, stødig, egnet til panorering ved bruk av film funksjon og har hurtig kobling til kamera. De to modellene jeg har sett på er Velbon LuxiF og Manfrotto 718B. Noen som har praktisk erfaring med noen av disse? spesielle ting jeg bør være oppmerksom på? Andre egnede modeller? M.M
 14. Jeg er selv opptatt av samme problemstilling som innleder foran kommende sesong. Har fisket med standard GLX #6-10fot som jeg synes er for mye topp stang. Har fått råd om Winston #7-11,6 fot. Noen som har erfaringer med denne stanga?
 15. Fås disse stengene som blank`s ?
×
×
 • Legg til ny...