Hopp til innhold

Robin O

Medlem
 • Antall innlegg

  1 703
 • Registrerte seg

 • Sist pålogget

Alt innhold fra Robin O

 1. Robin O

  Bahamas

  Hei jeg skal på en 14 dagers ferie til abaco i Bahamas med kona og noen venner. Jeg kommer til å ha med en 7er og en 9er stang, har kjøpt tropiske Wf liner til dem. Vet det er bonefish og mye tyngre fisk der. Har noen noe tips angående fluer og fiske der så hadde det vært fint?
 2. En topp brunello fra casanova de neri.
 3. Var så heldig å bli invitert til lærdalselva i 3dager i august. Valget heter bjørkum. Noen som kjenner stedet?
 4. Jeg har fått meg noen dager på bjørkum i august er det et bra sted å fiske?
 5. Husker godt en kald juninatt i gaula fisken gikk ut fossen på på fluestrekket til støren jeger & fisk hendene var blåfrossene og jeg fikk noen ca 30 rapp over fingra det gjorde sinnsykt vondt. Jeg har en antirevers nå som jeg bruker under sånne forhold nå.
 6. Jeg bruker 35 pund på lett tohånds og 50 pund på tungt tohånds. Synes 50 pundsen passer best på10-11 og kraftigere
 7. Da har den luftet i to timer på 15 grader. amarone le ragoose 2006 nam nam
 8. I fjorden rundt Tønsberg blir det tatt noen regnbuer vært år og i elven aulielven blir det tatt noen tynne fisker tidlig på sjøørretsessongen. Trur ikke det er noen oppdrett heromkring. Od de fiskene som blit tatt her er aldri veldig store. For mange år sider var det en som hadde en dam med mye regnbue tett på elven og det forsvant i en storflom. Så noe av det har nok kanskje overlevd og tilpasset seg.
 9. Ifjord så var jeg på ei lita messe i Vestfold. Der fikk jeg prøve across 13 to forskjellige rigger en med klumpvekt på 39 gr og en med 42 gr og jeg må si at jeg trivdes best med den på 39gr. Følte at den var mest crispy og lettkastet. 42 gr blei mer saggete og tungfiska, men nå er ikke jeg noe kastefantom heller.
 10. En barolo fra Renato Ratti ved navn marcenasco 2010 nam nam....
 11. Voksende interesse som jeg har hatt i endel år!
 12. Barbaresco Roberto fossati 2006 !! Fantastisk vin!
 13. Jeg var veldig opptatt av å kaste langt før i tiden og gikk over til å bruke div lange speylinersom deltaspey og windcutter, brukte det i flere år, men jeg syntes de var slitsomme å fiske med. Gikk tilbake til klumper i 13- 15 m lengder å synes det er veldig enkelt og lettkastet. Nå prøver jeg å fiske mest mulig effektivt å de gangene føler jeg må kaste eksta langt å har jeg også klumper opp til 18 m om jeg trenger.men bruker de få ganger iløpet av året. Har lagd meg noen forskjellige utgaver av skagit klumper og opplever at de gå langt nok i massevis. Lett å skifte spisser etter forhold er det også. Synes det blir mindre vading med disse, noe som jeg synes er viktig der jeg fisker. Noe av det værste jeg vet er de son vader helt opp til nipplene for å kaste lange liner når fisken står ti til fengende meter fra land.
 14. Robin O

  Her er en julenøtt

  For meg ser det ut som en Lypusa Maurella på norsk sotmøll
 15. Takk takk ble to stk idag!!!!!!
 16. Blir en liten nyttårsaften tur idag. pleier altid det og det blir altid av en merkelig grunn fisk da. Foruten ifjord da ble det også en horibel laksesesong . Ønsk meg lykke til så er laksesesongen redda!!!!!
 17. Jeg har de korkersskoa som er avbildet og er veldig fornøyd med dem. Sitter bra og bosystemet funker bra etter 2 sesonger i saltvann og en i elv. Har også hatt div simms sko som også funker bra. Men ingenting så bra som de første L2 skoa til simms.
 18. Blir årskort på brufoss for meg og noen turer til Sørlandet Mandal helt sikkert og mulig turer til lygna og kvina.
 19. Ikveld ble det en vin fra Tenerife ved navn 7fuentes og en topp brunello.
 20. Har kun fått et par havabbor i Norge og det har vært i oktober begge gangene , men sprek og morsom fisk. Men så lenge det går an å fiske laks i Norge så har jeg ikke tid til sjøfiske. Men har fått en del av dem på Tenerife vinterstid. Var i en del år der på ferie i desember og fluestanga var altid med, og da var det moro med morrafiske på badestrender før det ble lyst og badegjestene kom.
 21. Ble litt feiring her også med en flaske montecruz gran reserva 2004. Iløpet av et par uker så er det merkbart lysere.
 22. Har hatt en voksende interesse for rødvinen siste årene . Har brukt mye tid på Spania og Italia . Har tatt distrik for distriktog nå er jeg i piemonte. Ikveld ble det en barolo fra Renate ratti ved navn marcenasco, en herlig vin. Hva drikker dere?
 23. Men sånne tekniske til som vask,tørk å legge sammen klær det holder jeg meg langt unna, ikkeno for meg.....
×
×
 • Legg til ny...