Hopp til innhold

Bellamy

Medlem
 • Antall innlegg

  43
 • Registrerte seg

 • Sist pålogget

Omdømme på forumet

0 Nøytral

Siste profilvisninger

Blokken siste besøkende er deaktivert, og vil ikke vises til andre brukere.

 1. Takk for godt tips, ikke utenkelig at jeg slår til på denne jakka :-) Ellers har jeg også fått tips om at xxl har guideline hatch til 500,- nå. Men vet ikke om denne er verdt pengene.
 2. Nei, jeg vet faktisk ikke noe som helst. Fant jakken på finn og selger vet heller ikke all verden Tipper jeg dropper den siden det ikke er noe info å finne noe sted.
 3. Hehehe håpet om å få et saklig svar på denne posten svinner sakte henn 8)
 4. Hei, Noen som har kjennskap til denne vadejakken? Er den bra?
 5. Skal ikke uttale meg om navnet, men utrolig bra stykke arbeid! :wink:
 6. Helt vilt. Tar av meg hatten for denne.
 7. Hei, Har nettopp skaffet meg ei #3-stang og trenger nå litt råd angående snelle til en fornuftig pris. Jeg tenker maks 800,-. Vet det er litt lavt, men det får bli sånn for denne gang. Har sett litt rundt og fant denne http://www.skittfiske.no/Avdelinger/FISKEUTSTYR/Sneller/Fluesneller/Scierra/XDP/Scierra-XDP-fluesnelle-3-4--106088-p0000037548.aspx Noen som har kjennskap til den? Ellers også åpen for tips B
 8. Vært stille her siden november i fjor... Noen som har et par ess å dra fram fra ermet nå når sesongen nærmer seg? :)
 9. Angående redigering så funker moviemaker helt fint hvis det ikke er noen kompliserte effekter du skal legge inn.
 10. Var ingenting å si på utseendet til de du linka til hvertfall. Minte litt om Hardy-stanga jeg har hjemme Har du testa lettere klasser av stengene? Jeg er ute etter en #3 på mellom 8 og 9 fot. Hvor mye gir du for disse når du bestiller fra kontakten din? Vekta var det lite å utsette på. Hvor mange deler får du de i? Fario er 4delt, noe som frister med tanke på å ha den i sekken.
 11. Flere av de der som så meget bra ut. Men så er det dette med å kjøpe uten å prøve da... Har brent meg på det før, og vil ikke det igjen. Men hvordan er glassfiberstengene i forhold til kastelengder? Kollapser de hvis man får mye snøre i lufta?
 12. Nice, da kan vi jo treffes så jeg får testa den senere. Agdars har begge, ja. Har ikke vært og sett på Farioen, men WhisperCreek har jeg sett på et annet sted. Audun
 13. Tja, fario ligger på drøye 3 lapper. Men får den på tilbud til rundt 2600,- på nettet. Jeg tenker rundt 2 lapper egentlig, men ser fario får så mye skryt at det kan friste å legge det som skal til på bordet. Eventuelt slå til på WhisperCreek på et knalltilbud. Har du noen du kan linke til å så jeg eventuelt kan lese litt om de?
 14. Sier du det, har du noen forslag? Skal ha ei med dyp aksjon.
 15. Våren nærmer seg... Blir fort dyrt hver gang det begynner å rykke i kaste- og bindearmen.

×
×
 • Legg til ny...