Hopp til innhold

Simmsen

Medlem
 • Antall innlegg

  86
 • Registrerte seg

 • Sist pålogget

Omdømme på forumet

0 Nøytral

Kontaktinformasjon

 • Web/blogg
  http://

Profilinformasjon

 • Kjønn
  Mann
 • Bosted
  Bjørnevatn
 • Favorittfiske
  Tørrflue i elv
 1. Simmsen

  Hva er dette?

  Hmmm.. Minner meg lite om det men... Korte vinger ift kroppen... Flyr i luften dansende opp og ned som en døgnflue...
 2. Simmsen

  Hva er dette?

  Den flyr som en døgnis.. Tråder foran og bak.. Ørreten elsker dem tydeligvis, men undertegnede hadde ikke slike i boksen... Hva er det? Funnet på et vann i Øst-Finnmark..
 3. Siden jeg flytta til Sør-Varanger i høst, med elver som Neiden, Tana, Laksjokka, Grense Jakobselv, Vestre Jakobselv, Pasvikelva, Klokkarelva og ørtenhundre for meg uutforskede vann med dertil småelver bare en pitteliten biltur unna så fatter jeg ikke hvordan jeg skal få sommeren til å gå opp. Jeg savna Gudbrandsdalslågen en del i høst, helt til jeg fikk føling med den smellfeite Pasvikørreten, fyttirakkernagitt
 4. Simmsen

  "Rotor"

  Her var det gode tips å få, hjertelig takk!
 5. Simmsen

  "Rotor"

  Finnes det noen her som har en "surremaskin" til salgs eller om noen kan gi et tips på dette? Skal bygge stang, og gidder ikke sitte å snurre stanga for hånd mens limet tørker :blush:
 6. I jungelen av fiskefilmer er dette det råeste jeg har sett av kvalitet, kameraføring og ikke minst filming i rett tid. Kjempegodt laget!!
 7. Du har ikke tilfeldigvis noe polygarn liggende?
 8. Ingen som kan tipse litt angående Sør Varanger? Hva med Munkefjorden? Eller området rundt Strømmen Bru?
 9. Finnes det noen som kan fortelle meg litt om SØ-fiske i området ved påsketider? Jeg har 9 dager i Bjørnevatn i påska, men er mobil. Er det for tidlig for SØ i sjøen der oppe?
 10. Eller etter endt løpetur hvorpå oppsynet spør hvorfor i all verden du løper, siden du faktisk har kort, svarer du: "er det forbudt å løpe i fjellet også nå?"
 11. Fanken, så ikke det. Mente det var vanlig TV4, da sliter jeg også :blush:
 12. http://www.tv4.se/hem_och_fritid/fiskedrag
 13. Sverige har hatt forslag om blyforbud men fant ikke gode nok afrgumenter for å gjennomføre. Så vidt jeg vet gjelder blyforbudet kun i våtmark og på bane. Har selv stilt med et rimelig åpent sinn til alternativ ammunisjon og vet også at jeg kunne hatt flere treningstimer på leirduebanen enn jeg har. Etter et par sesonger er konklusjonen min likevel at det blir langt flere skadeskytinger. Å skade et vilt ødelegger jakta for min del, det er det verste som kan skje. Mine jaktkamerater vegrer seg også for å bruke annet enn bly. Det har så vidt jeg vet også vært noen stygge episoder med rikosjetter i høgfjellet, ettersom en del av den nye ammunisjonen ikke kollapser slik blyet gjør. Etter mange gode skuddsjanser hvor fjørskya henger i lufta og rypa flyr like godt (i hvert fall en stund) så har jeg blitt en større og større motstander av forbudet. Dersom det ikke dukker opp gode alternativer til blyet, får man heller slutte å jakte, eller oppheve forbudet. Blysmuth er best.
×
×
 • Legg til ny...