Hopp til innhold

Nobody

Medlem
 • Antall innlegg

  2 433
 • Registrerte seg

 • Sist pålogget

Omdømme på forumet

95 Nøytral

Profilinformasjon

 • Kjønn
  Mann
 • Favorittfiske
  Reke og rykkefiske etter laks

Siste profilvisninger

4 500 profilvisninger
 1. Nå jeg behøvde vel egentlig ikke vri skallen så mye, heller strekke ut en arm til bokhylla der de gamle fluefiskekatalogene befinner seg. Visst var det så, Karpens hadde gjort ei slik stang med en Loop traditional snelle på (Danielsson). "Underverket" er til og med signert og gravert Göran Anderson 1986. Han har hatt mange ideer denne svensken, utrolig at så mange ikke vil gi ham den kredit han fortjener.
 2. Mener bestemt at Loop / Karpens hadde en slik løsning for minst 30 år tilbake i tid.
 3. Det eneste nye er vel at "forrige modell" stenger er blitt delt opp i flere deler slik at de enklere skal få plass for transport i små elektriske biler som for øvrig også er i skuddet om dagen. Selv foretrekker jeg større biler og de gamle tre-delte stengene.
 4. Frødin har ei flue ved navn Nanook som er bundet nettopp med tanke på kalde grønne breelver, denne går i fargene hvit og limegrønt.
 5. Det egentlige navnet er Silver Wilkinson, men siden man har egne varianter så får de også egne navn. Sølver har sølv kropp, cerise under hackle, cyan undervinge, ulv eller grå tempwlhund med mørke spisser iblandet bronce forrest flash som overvinge, 4 påfuglherl som topping, cyan fronthackle, jungle cock sider, ametystfasan bein, cerice marabou hackle, cyan speyhackle. Eller man komponer sin egen vaiant.
 6. Siden du godt liker blå fluer, hvorfor ikke fortsette dette sporet? Blått kombinert med hvitt, grått burde passe godt til det kalde vannet, men til dette irrgrønne algevannet burde nok også "sølver vikingsønn" også passe godt med kombinasjonen av grått, blått og cerise. Selvfølgelig må det inn litt forskjellig "stash & flash" for å få litt mer oppmerksomhet fra de store sølvtorpedoene i det kalde isvannet.
 7. Guideline (Sawada) og Mustad i størrelser 6-10. Partridge x3b i strl 10 er også supre kroker, disse er for øvrig enkle å skjerpe i motsetning til de kjemisk slipte krokene.
 8. Den skotten minner meg om en slik svensk selgere av kjøkkenredskaper man finner på alle messer. -han manglet bare kommentaren " och inte nog med det". Hva er det vi egentlig søker, ei stang som kan levere flua 50cm lengre ut? Om de fleste av oss stikker fingeren i jorda så har vi vel stenger og utstyr for minst tre fluefiskerliv framover. En tanke kunne vel heller være å benytte pengene på fiskeplasser og fisketid i stedet for trøstekjøp av mer utstyr.
 9. Er tanken med denne stroppen at man skal være forhindret i å skyve stanga med den øvre hånd og tvinge fram mer aktiv bruk av undre hånd i to-håndskastet? Det å benytte krafttilførselen med en dominat nedre hånd kan også gjøres ved at man går litt tilbake til gamle synder ved å tenke litt over hvordan man kaster med en sluk eller markstang. Du dytter vel ikke på med øvre hånd der?
 10. Nobody

  Altaelva 2017

  Jeg er ikke helt sikker på hvordan kuleramma di fungerer men for meg er det slik at med 1100 søkere på 70 kort blir mitt lodd kun stående med ca 0,09% vinnersjanse på en helt vanlig ukedag uten at vinnerlykke er medregnet.
×
×
 • Legg til ny...