Hopp til innhold

Oen

Medlem
 • Antall innlegg

  111
 • Registrerte seg

 • Sist pålogget

Omdømme på forumet

0 Nøytral

Kontaktinformasjon

 • Web/blogg
  http://

Profilinformasjon

 • Bosted
  Stavanger
 • Favorittfiske
  Alt som biter på flue
 1. Oen

  Finske fluer

  Hei du, Takk for svar... Jo fluene har fungert greit de... De er bundet av en finnlender og de pleide å selge fluene på camingen i VJ som nevnt I første innlegg, men ifjor var de tomme:-( Bildet du ser er fra min flueboks, men fluene begynner å bli "slitt" så jeg trenger litt påfyll... Mvh, Oen:-)
 2. Oen

  Finske fluer

  Hei, har fisket en del I Finnmark og som ny for en del år tilbake kom jeg over noen fluer på campingen I Vestre Jacob's Elv. Husker ikke navnet på fluene, men de har bever pels samt noen "følehorn" av fasan, se vedlagt bilde? Noen som husker navnet og evt har sjangen å binde opp noen til meg? På forhånd takk, Mvh, Oen:-)
 3. Oen

  Kapp Verde

  http://www.marlinmag.com/travel/international/big-blue-fishing-cape-verde God tur... Mvh, Oen:-)
 4. Støtter denne.... Gjerne også med en intermediate line.... Lykke til:-) Oen
 5. Hei du, Har fisket mye i Masfjorden, både sjø og elv. Fått mye sjø ørret derinne.. Vil få anbefale vanlige fluer som Peter Ross, Undertaker, Sunray Shadow... Fiske om morgenen og kvelden.. Da bør du ha gode sjanger på fisk... Skitt fiske... Mvh, Oen
 6. Hei du, Ikke noe Hokus Pokus dette.. Inn på snellen i denne rekkefølgen: Backing - skyteline - snøre evt klump, fortøm.... Dette kan du seff "spice opp" med sink tips i tillegg til fortøm.... Men jeg skjønner ikke hvorfor du går for 16 foter.... Et fåtall elver som krever det i Bergens området;-) Mvh, Oen:-)
 7. Står i artikkelen at han er 50år og at han startet Lax-A da han var 24år, altså i 1987. Alikevel, imponerende tall dette her.... Oen:-)
 8. Hei ja, Er vel fluer med noe blått i som gjør susen. Ellers funker sunray... Er noen år siden jeg var i Eid sist, men som nevnt dette er ei vanskelig elv:-) Er det noen som vet om det er tatt fisk i år? Takker, Mvh, Oen
 9. Sjekk denne: http://www.fylkesmannen.no/Hordaland/Miljo-og-klima/Fiskeforvaltning/Elvefisket-i-Hordaland-2012/ Mvh, Oen:-)
 10. Har ikke noe imot finnlendere, tyskere, dansker mfl. men når disse gruppene har samme rettigheter til å fiske i elvene i Finmark som nordmenn bosatt utenom fylket, så blir iallefall jeg provosert (sveitsere liker jeg ikke da de jeg har vært borti har vært en gjeng med luremus)... I V.Jakobselv ifjor sommer var det 7 kort som ble trukket ut hver dag. Vi var vel ca 15 oppmøtte på trekning derav 11 finnlendere de dagene vi fisket elva.. Sier seg selv at det er nok utlendinger i Finmark om sommeren. Og bare så det er sagt, jeg har ikke skrevet nedlatende om finnlendere:-) Oen:-)
 11. Er vel nok finnlendere i Finnmark om ikkje vi skulle få tyskere også! Dårlig ide for oss som forsøker å få oss kort i elvene (trekninger og alt slags u-ting)... Oen:-)
 12. Hvis en betaler 750 spenn for å fiske i 12 timer forventer man at elven er fri for unger, hester, hunder mm. og full av laks... Har selv stått på Sele og Eid og andre elver der dette har skjedd..... Så kan man være så uenig man vil med Bjelland (og hals-tørklet hans) om forvaltningen av Figgjo..... Oen:-)
 13. Sjekk linken http://www.nrk.no/nett-tv/indeks/295682/ Vestlandsrevyen igår 03.02.12, luselaser... Vi kan Jo håpe. Oddekalv jr er også positiv. Oen:-)
×
×
 • Legg til ny...