Hopp til innhold

Arnstein

Medlem
 • Antall innlegg

  55
 • Registrerte seg

 • Sist pålogget

Omdømme på forumet

0 Nøytral

Kontaktinformasjon

 • Web/blogg
  http://www.jumpinjerry.com

Profilinformasjon

 • Bosted
  Kvikne, Trondheim, Lundamo

Siste profilvisninger

609 profilvisninger
 1. Hei. Synes egentlig ikke at elva har blitt dårligere de siste åra...det ble huka mange ørret på over kiloet i orkla i fjor. Men når alt kommer til alt er det vel egentlig fjellområdene med elver og vann som byr på de aller største fiskene...
 2. Hei med varmen kom klekkingene. Masse døgnfluer i lufta og på vannet. Mista en fining i går kveld. Litt rusten i tilslaget enda...men det kommer vel:-)
 3. Hei...endelig er ting igang igjen her oppe. Steinfluer i lufta i dag!
 4. Hoho! Vulgataklekking i elva (orkla) like før helga. Moro og oppleve. Det fikk i alle fall fart på vakinga ei stund. Urutinert og ikke ha vulgataimitasjoner klare , men lite ante jeg om at de svermet her oppe! De blir i alle fall og finne i flueboksen min fra nå av!
 5. Hallo! beklager sent svar...men det blir mindre tid til datapekking når fiskesesongen er igang. Alle veiene opp på vestsida er nå åpne. Kviknebronaveien åpna for 10-12 dager siden! Flere storinger er allerede fanga...sjekk fiskebørsen www.storeng.no Tjuvstarta sesongen i fjellet i år. Vi var 6 mann som bestemte oss for at nå er sesongen i gang, UANSETT! Så vi brukte spade og grov oss gjennom 4-5 snøfonner før vi nådde destinasjonen. Og det var verdt det! Vi traff på et eventyrlig fiske etter isgangen. Fisken tok stort hva det måtte være i enden av snøret, så fikk ørret i bøtter og spann (vi satte tilbake ca. halvparten av fangsten) Gj.snitt. 300g. Den største veide 1100g. Helga etter var et par av oss på samme sted. Resultatet ble da bare en ørret. Så vi traff nok akkurat på det sagnomsuste "isgangsfisket" den første helga. Ellers har jeg hatt noen turer i fjellet den siste uka uten at de store ruggene har latt seg lure av meg. Det har vært bikkjekalt , så fluefisket har vært rimelig tregt. En kamerat landet likevel en på 920g (da var det 2 grader + i lufta brr)...så det er uansett ikke umulig. I dag har endelig sommervarmen kommet tilbake, så i kveld blir det en tur til fjells. Håper tempraturøkningen setter fart på ørreten.
 6. Du tror ikke det er litt tidlig da? Vi har jo gått på den smellen de siste åra?
 7. Jeg blir vel å finne på den faste plassen... der vi åpner fjell-sesongen hvert år ;) Pål og jeg stikker innover på fredag kveld. Du er hjertelig velkommen til å komme innover på lørdag og sveipe litt snøre ja! Det kribler skikkelig nå altså!
 8. Det er i full gang i elva nå. Var nedi en tur på fredag og det vaket bra da. Elva har fortsatt fryktelig stor vannføring, da det smelter masse snø på høyfjellet nå. Så jeg regner med det blir kanonfiske i elva når vannstanden begynner å gå ned igjen. Når det gjelder fjellet har jeg fått ulike rapporter. Innerdalsmagasinet er isfritt. En kjenning hadde vært innover forrige helg. Litjinnsjøen hadde fortsatt islokk da, kun et par råker der enda. Men ting skjer fort med over 20 grader i skyggen og stekende sol hver dag, så det kan kanskje være mulig å prøve fjellfisken allerede til helga! Jeg har ikke hørt noen rapporter fra østfjell, men snøen forsvinner som regel tidligere der så... Hvis isen er borte på fjellet til helga, blir det å karre seg oppå en tur ja! Nå klør det etter å komme igang
 9. Steike! Stusselig vær i dag ja gitt. 3-5 grader setter ikke igang den store aktiviteten noen steder egentlig Siste krampetrekning fra kong vinter får en håpe. For det blir å teste fisken i helga...uansett..koste hva det koste vil!
 10. Cool! Kunne tenkt meg å være med, men jeg er dessverre ikke hjemme på Torsdagen...men få rapport da i allefall! Steinflue evt. nymfe er nok tingen nå!
 11. Jepp. Nå begynner det og ligne gitt! Fikk rapport fra en kollega i dag som har observert vaking i elva. Han har tenkt å starte sesongen i dag! Så jeg venter i spenning på rapport fra han.
 12. Sender PM jeg :)
 13. Hallo..jeg har vært bortreist i noen dager og kom tilbake i kveld...og gjett om våren er i skikkelig anmarsj Det meste av snøen nede i bygda har smelta, så Orkla er nok klar for fiskesesongen 2008 nå! Jeg har ikke hatt tid til å sjekke klekkinger osv...Men jeg håper og få oppdatert meg på det i løpet av uka. Truger er nok sikkert trikset for å komme seg inn på fjellvatna. Det er plussgrader hele døgnet nå, så snøen begynner nok å bli temmelig råtten opp lia. Nå er det bare å krysse fingrene og satse på en kanonsesong i fjellet, men det blir vel fort en liten måned før sesongen kan starte der... Ble det isfisketur på deg eller?
 14. En må på Store Gardsjøen(Vestfjell) eller Berstjønna for å finne røye.. :thumbup:
 15. Sjekk www.kvikne.no Der er det oversikt over alle oppkjørte løyper, og når de kjøres Direkte link: http://kvikne.no/page/1382?id=1996,1202915771 Uansett er det vel alltid løype innover til Store Sverjesjøen. Ps. En skulle absolutt tatt seg bryet med å klatre opp på Store Gardsjøen. Det skal etter det jeg har hørt være veldig fin røye der...men den er vanskelig å komme i kontakt med på sommeren.
×
×
 • Legg til ny...