Hopp til innhold

hmmkk

Medlem
 • Antall innlegg

  134
 • Registrerte seg

 • Sist pålogget

Alt innhold fra hmmkk

 1. Spennende og gode nyheter, forhåpentlig. http://www.vestviken24.no/vv24naringsliv/kan-bli-fiskeoppdrett-mellom-gamle-industribygninger/s/5-83-19310 Måtte dette være starten på døden til oppdrettsnæring i norske fjorder, eller starten på 100% lukkede systemer.
 2. skal sies at guide buksa var noe stor,men mest fordi jeg fikk versjon lang dvs forlenget neoprensokker. Overrasker meg om det medfører lekkasje??
 3. Den forrige classic guide bukse jeg hadde lakk som ei sil og ble aldri bedre etter flere innsendinger.. men for all del, jeg kan ha vært uheldig og butikken gjorde ikke stort for meg den gang. G4 buksa begynte å lekke som på år 2, mye rart med denne også. Tatt de stive prisene til simms er jeg ikke altfor imponert, basert på egne erfaringer.
 4. Sunne gode meninger om hvilke vadebukse på markedet som er det aller beste når det kommer til holdbarhet i sømmer og stoff mot lekkasje? Krok i bukse vil alltid føre til lekkasje. Hva med Patagonia Men's Rio Gallegos Waders? Noen erfaringer. Ok priser etter hva jeg kan se.. Har kjøpt simms i 15år nå, men er overhode ikke sikker på om det blir det neste gang. takk for innspill Kenneth
 5. I ankelleddet (foran mellom legg og vrist) har disse skoa mykt stoff for å opprettholde god bevegelse. Jeg prøvde disse i butikk og følte at de virkelig gnagde. Kun mine bein som ikke takler formen på skoa eller vil skinnet forme seg til foten og problemet forsvinne!? Erfaringer å dele?
 6. Har du mulighet å få testa et par cnd stenger så anbefaler jeg det. Jeg kjøpte mine første cnd stenger i fjor, classic 15,3 og ultimate 15. Angrer overhode ikke, likte disse såpass godt at jeg i løpet av vinteren fant gode grunner til også å skaffe meg classic 14,4 og 16,3 ! Mvh Kenneth
 7. Hei. Finnes det en dyktig stangbygger her som kan være interessert i å lage et nytt korkhåndtak på min LTS X1 17' ? Ønsker å fjerne den gamle og erstatte med ny og lengre kork, gjerne i sort/mørk utførelse hvis mulig. Send meg gjerne en PM hvis kan være interessert. Tar også imot navn på norske stangbyggere som kanskje ikke er representert her. Mvh Kenneth
 8. Hei Kan anbefale farger fra veniard (fås hos noroco.no i Drammen, innehaver er dyktig på farging og kommer gjerne med tips) og Jacguard (spinnvilt.no i Lillehammer) Mvh Kenneth
 9. Vurderer en ny stang til SØ fiske og lurer på om noen kan dele sine erfaringer med denne stanga? Mvh Kenneth
 10. Meget positivt når store organisasjoner setter fokus på dette. Men tviler på at de av Virke's medlemmer som selger oppdrettslaks utelater denne fra sitt sortiment selv om oppdretterne gir f... i lakselus og rømninger. Vil ta tid før store omveltninger skjer i den bransjen så lenge tiltakene går på avkastningen deres. Hva med miljøaspektene rundt oppdrettsnæringa? Hvor ødelagt blir feks havbunnen ved disse anleggene? Dette må opp og frem. Våre "langt unna kjære" politikere bryr seg ikke før det kan gi de noe tilbake, enten cæsj i lomma eller stemmer på valgdagen !!
 11. Du er inne på noe... Jeg tror personlig ikke fluemønsteret er det viktigste med ei lakseflue, men heller størrelse både når det gjelder lengde og volum. Ser frem til å lese din rapport senere i sommer/høst. PS !! Personlig synes jeg fluebindinga er en hyggelig syssel så jeg kommer nok til å fortsette med det og å prøve ut nye mønstre :-)
 12. hmmkk

  Welded loop !

  Så på sammenssmeltede løkker er det coatingen gir bruddstyrken!? Skeptisk til dette, særlig mtp synkelinefiske hvor man fort drar fast lina mellom steiner...faren for å miste klumper større enn med å lage løkker på kjernen i lina?!
 13. Nå 6 år senere og Mako eksisterer fortsatt. Noen utslitte lukkede mako bremsesystemer? Folk fortsatt fornøyd med sine mako sneller? Møtte dansken "vision990" (tror det var han?) i gaula på åpninga og fikk en interessant innføring om disse snellene og gründeren selv. Må si jeg har latt meg fasinere og garantert vil vurdere en neste gang jeg skal kjøpe snelle.
 14. de sank ikke håper jeg .. ;-) kjøpt i norsk butikk? eller nettet?
 15. Hei Noen som kjenner til polariserte solbriller fra Dragon? Dragon "The Jam Floatable Polarized Sunglasses" Norsk forhandler? Nettbutikk med rask levering (3-5dager)? Takk på forhånd !!
 16. Vurderer å ruste opp en Sage14foter. Ny kork, snellefeste og stangringer. Dette er den djupgrønne sage klingen, graphite 4 european style... Se link ?do=embed' frameborder='0' data-embedContent> Ønsker innspill og tips til gode deler og hvor disse kan kjøpes. Gjerne fleksible ringer (husker ikke hva disse kalles, men loomis, lts og andre bruker slike på noen av sine stenger) Ønsker litt stilige detaljer hva gjelder snellefeste, kork, tråd etc.. Takk på forhånd !! Mvh Kenneth
 17. Skal ha ny backing laks 30lb. Finnes det noe på norske markedet med forskjellige farger pr 10m e.l.?
 18. Takker for alle innspill I utgangspunktet bryr ikke jeg meg om en snelle er laget i England, Korea eller andre land. Så lenge kvalitet står i stil til pris, dette stemmer dessverre ikke alltid.. Til dere som har hatt trøbbel med sine hardy sneller (rustne skruer og lagre). Hvordan har reklamasjon/garanti og service fra lokal butikk fungert?
 19. Utseendemessig en rålekker snelle som frister meg. Noen som har noen erfaringer med denne snella? Hvordan virker brems, generell kvalitet og betjening av brems mens man kjører fisk mm? Tenker brukt til laksefiske. Mvh Kenneth
 20. CND Ispey Classic 15.3' og/eller CND Ispey Ultimate 15'
 21. Tenkte da selvfølgelig nevnte farger på flashdubbinga. Sorte materialer ellers og gjerne en gullcone.
 22. Prøv en kombi av orange og greenlander green, fargene funker til både noe uklart og klart vann.
 23. Bra og enkelt fluemønster. Testa ut det mønsteret i fjor med standard coneheads, og jaggu ble jeg premiert med en fisk på åpningsdagen i Gaula! På tide å lage noen flere varianter av dette mønsteret. Takk for tipset :-)
×
×
 • Legg til ny...