Hopp til innhold

Stefan K. Lillegård

Medlem
 • Antall innlegg

  239
 • Registrerte seg

 • Sist pålogget

Omdømme på forumet

0 Nøytral

Om Stefan K. Lillegård

 • Bursdag 08. nov. 1978

Kontaktinformasjon

 • Web/blogg
  http://stefandinho.blogspot.com

Profilinformasjon

 • Kjønn
  Mann
 • Bosted
  Harstad
 1. Det begynne å nærme sæ igjen! På tide å starte opp en tråd førr årets sesong... Noen som har sett og hørt nytt fra vassdraget/fjorden? Kanskje vi får sett mer til røya i år? I fjor ble det jo tatt "hele" 231kg røye for hele vassdraget ila. hele sesongen... Stefan.
 2. Det nærmer seg med stormskritt... I år e man på ferietur når åpninga går og av den grunn ikkje på plass før rundt 12-13.juli! Kan æ regne med fangstrapporta fra åpningsdøgnan Rune?! Elva har vært STOR - sinnsyk smelting de siste uken! Va på Brekket for 2 uke sia og det så pent ut...
 3. Under innflyginga til Evenes her om dagen flydde vi over en elv som så helt fantastisk ut. Etter et kjapt søk på kartet har jeg funnet ut at den aktuelle elva må være Kjeldelva sør for Ballangen, ganske omtrent rett vis-a-vis Tårstadvassdraget på andre siden av fjorden. Er det noen som har erfaringer med denne elva? Hva går i elva - laks, ørret og sjørøye kanskje?! Hva med brunørret el. røye? Noen som videre vet om regler i elva, kjøp av fiskekort osv osv.?
 4. Same shit! Dro ned på søndag og såvidt meg bekjent fremdeles både kaldt, vått og stille. Ingen røyer å se. Millionfisken kunne vært tatt dersom ikke karen som fikk den hadde bløgga den. Den han fikk veide inn til 1670 gram - idealvekta var 1690 gram. Hadde han dermed ikke bløgga den så hadde det nok vært en million ja... Drar kanskje opp igjen til helga, skal legge inn et ord om forholdene før det.
 5. Ingen røyer å se i sone 1 i går. På Brekket va det kun tatt noen lakser. Noen få røyer å se, men det ser ut til at den ikke er kommet på elva enda. Fikk en sjøørret på 2.8kg i sone 1, men det var det eneste positive å si om åpningen. Alt i alt dårlige forhold, kaldt og jævlig. Lite og ingen fisk å se. Ser ut til at du ligger godt an som ikke kommer opp før om etpar uker.
 6. Bedre sent enn aldri - tar inngående kritikk på at ikke denne er dukket opp før nå! Noen som har noe å melde i forkant av årets sesong? Noen som har sett fish? Jeg har hørt at vårflommen har vasket godt ut nede i sone 1 og forandret løpet ganske dramatisk. Nå skal det være dannet grusbanker, et lite brekk og en kulp nede ved bergan... Høres spennende ut, men har ikke vært der selv å sett foreløpig. Æ skal etter beste evne forsøke å stille på åpninga, men da Harstad Kommune ved inntakskontoret for fordeling av barnehageplasser ikke var helt enig så har æ ei lita utfordring på barnepassfronten - men ska gjøre så godt æ kan! Enn du Rune? Same procedure as every year? S.
 7. Det er observert laks/sjøørret i vannet ovenfor Polar Zoo!
 8. Har sett den og den er fantastisk bra! Kan kjøpes her: http://www.platekompaniet.no/Film.aspx/DVD.../?id=NDVSY25013 Koster bare 249,-kr for 7 timer og 31 min med særdeles bra underholdning!
 9. Nei, den er ikke fredet, men det er baglimit - mener å huske at denne var på 10 røyer pr.døgn... Fatter'n var på Strokkenes i går - så ikke en eneste fisk!
 10. Æ ska på et aldri så lite besøk te Offersøy i Lødingen kommune fra 22. til 26.juni og e derfor interessert i muligheter for å fiske sjøørret/laks på kveldstid etter at ungan og kjærring e lagt!! Lure på om det finnes muligheta førr det og om nån velvillige på ff.net e klar førr å strø om sæ me tips om alle go'plassan sine?!! Har overhodet ikkje anelse om kor hen på Offersøya vi ska bo, men øya e vel neppe så enormt stor at man ikkje rekk over den me bil i løpet av relativt kort tid!? Anyone? Ta det gjerne over PM hvis offentlighetens lys blir for sterkt! 8)
 11. Æ ska på åpninga ja! Har ferie de tre første ukene i juli så regne med endel døgn i elva da ja... Nu har det kommet ennu et skudd på stammen sia sist, så kan vel ikkje ta for gitt så mange døgn som før - å overlate 3 unga mellom 2 mnd og 5 år te min fru e vel nokka på kanten over lengre tid! Vi ses nok ska du se!
 12. 35 dager igjen til startskuddet går! Er det noe nytt å melde om? Noen nye regler av året? Stefan!
×
×
 • Legg til ny...