Hopp til innhold

Henning Lund

Medlem
 • Antall innlegg

  721
 • Registrerte seg

 • Sist pålogget

Omdømme på forumet

0 Nøytral

Om Henning Lund

 • Bursdag 04. mars 1966

Kontaktinformasjon

 • Web/blogg
  http://

Profilinformasjon

 • Kjønn
  Mann
 • Bosted
  Bærum

Siste profilvisninger

1 727 profilvisninger
 1. Jeg har også den B&W-stanga som Knut skriver om, men i tredelt versjon. Flott stang om man skal fiske lett med god rekkevidde. Mitt favorittsnøre på den er så langt en CND GPS 8-9. Jeg ser at du bor "like nedi veien" her. Hvis du vil vifte litt med den, lar det seg sikkert gjøre :-)
 2. Veldig fleksibel stang som takler et spenn av snørevekter. Jeg fisker den mye med et 65 fots 9/10 Int Carronsnøre, der er vekta rundt 48 g, tror jeg. Den kaster også bra med et CND 8/9 med hodevekt på 43 - 44 g. Carronlina gir en dypere "feel", den lettere lina gir en raskere stang, men begge suser godt av gårde. Hvis du skal fiske med klumper vil vel gjerne vektene ligge noe lavere. Min stang er den femdelte, som er noe dypere enn den tredelte. Jeg vet ikke om det gjør noen forskjell i denne sammenhengen.
 3. SS: Jeg er ikke sikker, men jeg tror ikke T&T har endret designen på tohåndsstengene. Kjenner jeg dem rett gjør de ikke endringer for endringene sin skyld om de har laget noe de er fornøyd med. Jeg har en 1409-5 og en 1510-5 som jeg opplever som veldig gode fiskestenger, spesielt er 14-foteren en utrolig god og fleksibel stang. For hva det er verdt har jeg prøvd å kaste med 1208 og 1307, og skulle gjerne hatt begge... 1307 er en elegant stang, men krever nok en litt "nennsom" hånd og litt tilvenning. For øvrig kjøpte jeg i fjor en CND Black Spey, 13,5 fot kl 7/8/9, som er en aldeles nydelig lett tohåndsstang og ikke på noen måte slaskete. Med et passende CND-snøre i kl 7/8 (65 fots belly) er det et behagelig oppsett for snilt fiske.
 4. Henning Lund

  Trøstefisk

  Surna, 1. juni 2007 - stor Dee-flue og 15- fots stang var litt overkill...
×
×
 • Legg til ny...