Hopp til innhold

jbk

Medlem
 • Antall innlegg

  91
 • Registrerte seg

 • Sist pålogget

Omdømme på forumet

0 Nøytral

Siste profilvisninger

1 003 profilvisninger
 1. Sommerelv? Små lettdressede lyse fluer.. ala heggeli.. grønt, hvitt, og blått.. Små lettdressede sunrays.. Less is more.. Dette er en elv for smygfiskeren! Plukket mang en laks bare ved å fiske av små renner, steinkanter og partier de fleste går forbi.. dette er de nederste kilometerne av elva vel og merke.. Enhåndselv, men ikke bli overrasket over laks mellom seks og ni kg.. Ikke kjent lenger opp. Mer kulper og markante plasser der vistnok. Skitt fiske!
 2. Hei, bremsen på Troutaseekern min er gått i oppløsning.. Noen som vet hvor jeg kan få tak i en ny korkskive som passer denne snella? Firmaet finnes vel ikke mer..
 3. Er vel ett steg å melde seg inn her... http://www.edl.no/
 4. Dette var trist... 10 år med fiske i Repparfjord er nok slutt for min del nå... Kortprisene økt med 300%? eller noe på to år.. Og enda flere folk i kulpene! Trolig slutten for rimelig og hyggelig overnatting på ungdomssenteret... Fefo spådommene slår til for fullt! Passkontroll på Sennalandet neste... Dog endringene med sist på lista dag nr to er jo greit!
 5. Heldigvis er alle de lokale vi har møtt i elva utrolig hyggelige! Men det er ofte at en går videre når folk har rigget seg til med bål, hengekøyer ol ved en kulp. Problemet er oss da som ikke "tør" å gå til samme kulp.. Eneste utrivelige folk jeg har møtt på alle åra i repparfjord er enkelte frekke finner som har tatt seg vel til rette. Samt en del negative opplevelser rundt korttrekninga. Den har desverre gått til MYE verre enn noen sinne og oppleves ikke rettferdig mer i det hele. Var såpass mange episoder der at det kommer til å bli rapportert til Vfjff. Som tilreisende føltes det som vi fikk velge blant restene av kort viss det var noe igjen. Som f.eks når det var for mange blant finnmarkskorta, så gikk de automatisk og valgte kort før oss andre selv om det var flere enn to til hver sone.
 6. Var i repparfjord og fisket 5 døgn forrige uke, ble 11 laks på to mann. Bare småfisk på oss. Tar litt tid å gjøre seg kjent i elva. Litt plagsomt at enkelte lokale "okkuperer" enkelte kulper i mange dager.. Men en må vel bare slutte å være beskjeden og stille seg i kø. Så lite fisk i forhold til forrige to år. ble tatt få fisk av de andre " turistene" vi snakket med.. Trekningsopplegget nå er jo ren bingo, flere som fisket dagen før satte seg opp på nyfiskerlista og snek i køene! for ikke å snakke om finnmarkskort, båtsfjordkort, snillfjordkort osv som går foran oss utlendinger sørfra.. :msn-wink:
 7. Planlagt tur nordover første uka i juli... Repparfjord har vært fast base i mange år men det hadde vært gøy å tatt f.eks ett par døgn i Laggo.. Men er det for tidlig i Laggo? Vært der før i slutten av juli med fantastisk fiske... Og har hørt at Laggo er relativ sein.. Første uka i juli er vel i grenseland tidlig for Stabburselva, Lakselv og Børselv? Andre elver østover som er bra i begynnelsen av juli?
 8. jbk

  Status Repparfjord?

  JA, det er helt utrolig! Ikke noen bombe nå som samene har tatt over styringa! Trenger jeg forresten pass for å komme inn til Skaidi nå? Er det tollstasjon på Sennalandet? :P
 9. jbk

  Status Repparfjord?

  Dette la jo en dempning på forventningene for neste uke Jeg som bare har forberedt meg på enhåndsfiske... Bør kanskje sjekke over tohåndsen også!
 10. Noen som vet vannføring og status så langt i Repparfjordelva og Stabburselva?
 11. jbk

  Sjøørret

  Mølen er en fin plass! Men ett he..... å vade ut blant kulesteinene! Var ute en tur på lørdag, østre vestfold og i helgeroaområdet. Ble 5 stk på meg og en på kameraten, 2 stk over kiloen feite og fine med en utrolig rødfarge!.. 3 stk rundt halvkiloen fikk lov til å gjøre seg større og feitere! 2 siste turer har gitt 11 stk med sjelden fin kvalitet! Blir nok en tur ut igjen i helga!
 12. jbk

  MMS-terror

  Jeg har ved ett par anledninger ringt opp kompiser ved kjøring av laks og holdt mobilen inntill snella! Blir tatt like godt imot hver gang!
×
×
 • Legg til ny...