Hopp til innhold

Fishe

Medlem
 • Antall innlegg

  265
 • Registrerte seg

 • Sist pålogget

Omdømme på forumet

0 Nøytral

Om Fishe

 • Bursdag 23. sep. 1986

Kontaktinformasjon

 • Web/blogg
  http://

Profilinformasjon

 • Kjønn
  Mann
 • Bosted
  Tolga, Hedmark
 • Interesser
  Fiske så klart
 • Favorittfiske
  Tørrfluefiske etter ørret
 1. Blir ikke no laksefiske på meg, men holder meg hjemme jeg, har nok av muligheter til å fiske ørret rundt husveggene her Gleder meg
 2. Det er 2 campingplasser her mellom Tynset og Røros som er idelle utgangspungt for fluefiske av alle slag. Det er en som ligger sør for Tolga og heter "Kvennan" (se www.kvennan.com) også er det en som ligger litt nord for Tolga og heter Håmmålvold Begge to har hytter helt nedtil glomma og satser på fisketurisme. spesielt kvennan. Og hvis du ligger på en av disse campingplassene har du en masser av muligeter i andre elver, tjern og sjøer.
 3. Ja, skulle det. men er ganske enkelt å lage noe selv da. Bare å skaffe seg no hobbyplater det :)
 4. Takk takk Har lagd selv jeg Billigst og enklest Men sjekk ut http://made2fly.com/ der er det mye spennende. :)
 5. Har akkurat omorganisert jeg, har pusset opp og ordnet meg hobbyrom, med innredning spesiallaget for fluebinding. Lagde også en "skuffereol" som var tilpasset "smartboxer" og en liten reol med spesialformede hyller for dubbingdispensere, krokbokser og div. Ser ut som om jeg klarer å ha bedre orden her nå. Mangler bare litt bilder på veggene og diverse så begynner det å bli virkelig trivlig her. Sender med noen bilder så kanskje andre også bir inspirert. Bokhylle med plass til alle fiskebøkene, DVDèr pluss annet rart: Denne er kjekk og ha: Et lite før og etter bilde: Nå har jeg planer om å bygge et fiskestangstativ som jeg også skal ha på rommet. Her skal det bli koselig utover vinteren. :msn-wink:
 6. Fishe

  Bindetråd

  Den er så tynn at du knapt ser den, har prøvd den men liker den ikke. Men kan anbefale GPS. den er sykt sterk og bygger veldig lite. Enenste problemet er at den kan være litt "skarp" Har opplevd at når jeg strammer for hardt til så kutter jeg materialene, men jeg bruker ikke noe annet. Den finnes bare i hvit/gjennomsiktig, men jeg pleier å tusje den vis det trengs.
 7. Skulle ikke Dr. Fismens Kasteklinikk komme Februar i år a? Mener det står det etter ekstramaterialet på Tørrfluelandet 2.
 8. Genialt!. Men er det ikke flere brukere fra fjellregionen her eller?
 9. "Hva tok du`n på lars?,........................... Hva tok du`n på Lars?................................. Hva tok du`n på Lars? ................................. Hva tok du`n på lars"
 10. Prima villmarksliv har også en pakke med sko og belte for 1299,-
 11. prima villmarksliv, har mye vadere tl en god penge, veit ikke no særlig om kvaliteten jeg, men tror ejg skal kjøpe der.
 12. hehe, fisker selv i "skrukkedalsrenna", er nok mye utseendet som gjør det til ei fristende elv. er såklart bra fisk der å. Men jeg mener at det er mange andre elver som er minst like bra rundt denne elva. Anbefaler folk, å prøve hver minste vannpytt jeg, da finner du nok ditt eget "tørrflueland" etterhvert, og kanskje du slipper unna folkemassene å. jeg er en sånnen som ikke dømmer elver ut i fra det du ser når du kjører forbi, jeg undersøker så å si alt jeg kommer over når jeg er på fisketur og har veldig mange godelver som jeg er nesten aleine om å fiske i.
 13. Enig der. funker fint åsplitte all bindtråd tålmodighet og en tynn nål er alt som skal til.
 14. Fishe

  Muddlere

  Man ryker ikke bindetråden!! :lol:
 15. Slutt a folkens. Kjenner det jeg å. Og oppi her er det enda 2 og en halv måned før jeg kan begynne å tenke på fluefiske med tørt :(. men kjenner suget ja
×
×
 • Legg til ny...