Hopp til innhold

innful

Medlem
 • Antall innlegg

  122
 • Registrerte seg

 • Sist pålogget

Omdømme på forumet

0 Nøytral

Kontaktinformasjon

 • Skype-ID
  innful

Profilinformasjon

 • Favorittfiske
  laks
 1. Da ser det ut til at det ordner seg :-). Loop tackle har hele sitt Delelager i Norge nå, og så lenge ikke stanga er 30 år gammel har de deler til det alle meste. Takk for de tipsa jeg fikk!
 2. Noen som vet hvor en kan skaffes, og helt raskt? :-)
 3. Hei! Noen som vet hvor jeg får tak i hale av sibirsk ekorn ( mørk brun- nesten svart) og kroppshår av ulv. Har hatt Erling Olsen`s "Mine beste fluer" som påskelektyre, og tenkte å binde noen enkelkroker til sommeren. God påske!
 4. Tenkte å gjøre unna den byråkratiske delen av laksefisket i god tid i år,men fant ikke dette på inatur.no som i fjor. Noen som vet hvor jeg kan betale fisketrygdavgiften på nett?
 5. Hei! Noen som vet hvor det kan være noe igjen på tilbud av den første LTS serien, spesielt interessert i tohånds 15,6 X1
 6. Hei! Rent ergonomisk er 9 fot å anbefale. Skåner kroppen din for mye belastning ved å ta av stanga en fot når det skal kastes mye. Det handler om lengre vektarm.
 7. Takk! Du drar sikkert kjensel på bindetråden :msn-wink:
 8. Et knippe jeg håper får kjørt seg til sommeren! Fortsatt god helg!
 9. Lurer på hvilke tørrfluer dere har beste erfaring med til laks, fiskes de stripende eller dead drift etc.? For min del er streaking caddis den som er mest brukt i smålakselvene på Fosen, og har fått noen lakser på nesten tørr elv. Vært artig å høre med dere andre.
 10. innful

  Hvilken LTS?

  Takk for tipsene til dere! Ble en 14,6` men det havnet noen nye klumper ( PT 10/11) i korga også.... Blir tilpasning av synk3/ synk4 om ikke lenge nå. Fortsatt god pinse!
 11. innful

  Hvilken LTS?

  Er fullt klar over at man tilpasser klumpen til stanga og ikke motsatt; men jeg vurderer å prøve en LTS stang. Har fra før en Loomis Stinger GLX 14`9-10 med en del powertaper klumper på 11- 12 meter usikker på vekt. Hvis jeg skal ha en LTS stang som jeg kan bruke de samme klumpene til- hvilken bør denne være? 13,6`eller 14,6` # 10? Noen tips?
 12. Teller timer- 30 timer til det første kastet i lakseelva i 2010!

 13. Ligger an til at elva går stor og kald om 11 dager, og jeg har fått meg et Airflo Deep Diver som muligens må få sin debut. 550 grains, 9,1 meter. Har en Stinger GLX 14`9/10. Tåler stanga dette i hele sin lengde, eller bør den kappes? Er dette snøret tapert, eller spiller det ingen rolle hvilken ende som går mot fortom/ stang?
 14. Har et par GuideLine Breathex vadebukser som er snart 3 år. På årets første sjøørret tur oppdaget jeg til min forskrekkelse at jeg ble våt på fremsiden av begge leggene. Mulig det er skjøten mellom neoprene sokken og gore- texen. Har det noe hensikt å sause inn sømmene med aquasure, eller er levetiden på buksene over? Fisket 25- 30 turer pr sesong og de er alltid oppbevart hengende. Gidder ikke fiske våt på beina over tid Må vaske fiskejakka også, og har dere noen tips til vask/ impregnering av gore- tex? Takknemlig for tips!
×
×
 • Legg til ny...