Hopp til innhold

Scierra hm3

Medlem
 • Antall innlegg

  298
 • Registrerte seg

 • Sist pålogget

Omdømme på forumet

0 Nøytral

Om Scierra hm3

 • Bursdag 27. juni 1970

Kontaktinformasjon

 • Skype-ID
  Scierra
 • Web/blogg
  http://

Profilinformasjon

 • Kjønn
  Mann
 • Bosted
  ullensaker
 • Interesser
  Laks, sjøørrett
 • Favorittfiske
  laks, sjøørret
 1. Det er vel ikke det vi mener heller: Laksen som går. Ingen som sitter på sin høye hest og skyter i fra hoften, ble innlegget mitt tolket på den måten så beklager jeg det!! Syns det er veldig bra at det finnes åpne billige kort vald, slik at lakse fiske er tilgjengelig for alle, det jeg mente å sette et spørsmåltegn med var om det ikke hadde vært fornuftig å ha begrensninger på antall kort som solgtes på de forskjellige vald? Om så hadde hvert som foreksempel på Borten-Losen så hadde selvfølgelig mange av fiskerne der funnet seg en annen plass i elva og fisket på, den ser jeg. Men syns det blir feil at det i en elv hvor det er innført kvotebegrensninger på antall fisk i døgnet pr fisker er tillat med ubegrenset kortsalg på enkelte vald. Vil også nevne det at jeg selv ikke er i mot hverken, eller ser ned på andre fiskere i noen form uansett hva de fisker med. Er fluefisker av mitt hjerte, fordi det er det jeg trives med og alle de gangene jeg ikke får fisk så gleder jeg meg over kastingen.( er litt syk da) Alle er vi elite, sluk, mark eller fluefisker ingen som er hevet over hverandre i min verden ihvertfall. Man må fiske med det man trives med, samme hva det er så er det en egen kunst. Har prøvd å fiske med mark, kan det ikke. Sluk syns jeg blir kjedelig. Derfor har jeg valgt flue, ikke for at jeg er verdensmester, men for at jeg syns det er det som gleder meg mest. hva andre liker må få bli opp til andre. Tror vi kommer mye bedre ut av det uten å mene noe om hvem som er elite og ikke. Shit fiske alle sammen.
 2. Dette er ille, at man har fritt kort salg er helt ubegripelig. Dette er ingen god reklame for oss laksefiskere, ser jo ut som de står å holder hverandre i hendene. Vet ikke hvor mange kort det selges på Borten-Losen en normal dag( er vel fler nå med tv sending) men la oss anta ca 30 døgnkort. Dvs her på det ene valdet kan de i teorien ta opp 30 laks på et døgn mens noen andre karer som står en annen plass i elva hvor det kun er plass til 3 fiskere, ja der tas det 3 laks i døgnet. Kvoter skal vi ha men begrensninger på antall kort? Nei det er ikke viktig: Trodde vi i fellesskap skulle gjøre en innsats for å bevare villaks stammen, DET gjøres ikke på Borten Losen. Å se dette på tv for meg til å vurdere om CR er overhode noe vits. Vet dette er satt på spissen men, høl i hue med fritt kort salg. beviser bare hva det er som rår.(penga).
 3. Kunne ikke hvert sagt på en bedre måte Red Butt. Prøv mange stenger, merke og pris skulle egentlig ha vært teipet over. Men glem hva de heter og hva de koster. Prøv, prøv og prøv, velg den du selv syns er best. enkelt og greit.
 4. Ta en telefon til Jarle og Bjørnar på Lillestrøm, Gå for Scott stanga, kjempe stang til en god pris, men hver rask han har ikke mange Scott A3 igjen. Han kjenner Scott godt og vet hvilke snører som passer også, da slipper du å prøve deg frem så mye. Finnes fler butikker med god service og gode tilbud: Villmarksbutikken på Jessheim. Uansett. ikke kjøp stang uprøvd, prøv flere stenger opp mot hverandre med samme snør. Velg den du syns passer deg best, nesten uavhengig av merke eller pris.
 5. Da skal jeg være klar, påsken skal brukes i Sverige. Bare håper været holder seg. Shit fiske folkens.
 6. Hei. Det er forsatt ledige plasser på turen. frist 1.3.12. http://www.facebook.com/#!/groups/218359128217713/ Jørn
 7. Legger ut en link ang, sjø ørret fiske på Bornholm, fra ophavsmannen ba Pattegrisen. Claus Eriksen http://go-fishing.dk/2008/08/bornholmske-fristelser/ Bornholmske fristelser | Go-Fishinggo-fishing.dk Tekst/foto: Claus EriksenArtikel om Bornholms fantastiske vinter-kystfiskeri. Trykt i Fiske-Feber for snart længe siden, men sandelig stadig aktuel. Eneste
 8. Norges Fluefiskeforening Bli med på fluefiske etter sjø-ørret på Bornholm! Fin måte å starte sesongen på: http://www.mastery.no/Sportsfiske/Bornholm.htm
 9. Hei. Vil bare minne om fristen til å melde seg på turen, deadline er 1 mars. Enda noen plasser igjen. Jørn
 10. Hei, Takk. Skal prøve begge 2, både Salaren og Thormills link. Lastet ned noe som heter Movavi video converter, dette er en test versjon (30 dager). Hadde jeg bare kunnet redigert Mov fila før jeg skulle convertert den, da hadde jeg fått fjernet 15 av 18 min med film.
 11. Takk for linken, laster ned nå. Spørsmål 3. Finnes det noe redigeringsprogram hvor man kan redigere mov- filer før man converterer dem? Har en mov fil på 824 mb og ser at det vil ta 8 timer å convertere.
 12. Hei. Nå skal jeg prøve å spørre om noe jeg er helt grønn på, sannsynligvis mye værre også. Har et lite sportskamera (Jobbo) sånn du har i panna. veldig likt go pro sitt. Her kommer spørsmål 1. Dette kamera lagrer filer i et mov-format på minnekort, finnes det et bra gratis program som det går ann å convertere formatet over til noe mer annvennelig. Spørsmål 2. Redigering, funker movie maker ok? eller finnes det bedre gratis program som man kan laste ned. Jørn
×
×
 • Legg til ny...