Hopp til innhold

jsoleng

Medlem
 • Antall innlegg

  87
 • Registrerte seg

 • Sist pålogget

Omdømme på forumet

0 Nøytral

Kontaktinformasjon

 • Web/blogg
  http://www.barduelva.net

Profilinformasjon

 • Bosted
  Bardu
 • Interesser
  Fluefiske (og annet fiske)
 • Favorittfiske
  Ørret og røye
 1. Takk til G Sport Bardu og Bjørnar. Anbefaling til dere som er i Bardu for å fiske: kjøp fluer hos Bjørnar, han gir meget gode tips på kjøpet. Få har tatt like stor ørret som han i elva.....
 2. Jeg ser at dette temaet har vært diskutert på flere webforum i tillegg til dette forumet. Det er uten tvil mange som har meninger om dette og engasjementet er stort. Håper detet engasjemente medfører at flere kan melde seg inn i Barduelvas Venner og støtte det arbeidet som foreningen og spesielt Thomas gjør for elva. Derfor anmodes alle som har mulighet til å delta på årsmøtet om å gjøre dette og komme med sine meninger der. Ikke bare skjule seg bak anonyme navn og avatarer i diverse webforum.
 3. Er ikke sjørøya fredet i Salangselva?
 4. Selv om regnet spruter og fingrene garantert blir iskald så er store deler av elva isfri og fiskbar. Det er vel kun de nedre deler av elva som fortsatt har is. Selv startet jeg fiskesesongen i elva for 2 uker siden. Noen fangst ble det ikke men snøret ble vått og jeg så fisk.
 5. jsoleng

  Barduelva

  Stor vannstand også denne helga. Mye smeltevann og full gass i karftverket i kveld
 6. jsoleng

  Barduelva

  Elva er nå åpen helt ned til Fossen. Men det liger fortsatt endel is langs bredden som gjør det vanskelig å fiske på enkelte steder. Store isflak kommer også jevnlig, men det er fullt mulig å svinge stanga folkens...!
 7. jsoleng

  Barduelva

  Elva er åpen forbi Mobakken, og det er åpninger langs flere steder ved bredden og midt på nedenfor der. Kun få dage før elva er åpen helt ned til Elverumnskrysset med de temperaturene som er i dag.
 8. Isen har gått nesten ned til Skoelva. Mye vind slik at jeg ikke har sett noen vak enda.
 9. De første fluefiskerne ble observert i helga (15 apr). Elva er åpen!
 10. Temperaturen økte i går og forhåpentligvis setter dette fart på smeltinga. Jeg skal få lagt ut noen bilder fra elva i løpet av dagen på min hjemmeside : www.barduelva.net.
 11. Dette er ille. At vannstanden endres så fort er ikke bra. Vannstanden er forøvrig ikke unormalt lav, jeg har sett elva mye mindre før. Det er liten vannføring i alle bekker og elver i Bardu pga lite nedbør i august. Har lagt ut noen bilder på barduelva.net som viser hvor liten elva er.
 12. Artikkelen er god reklame for elva og gir noen tips til de som ikke er kjent i området. I Villmarksliv ble Barduelva rangert som en av Norges 10 beste ørretelver. Vet ikke om det holder mål, men ørreten er der. Hvis slike artikler er med på å øke fiskepresset i elva blir det arbeidet som Barduelvas Venner gjør mye viktigere. En skikkelig forvaltning av elva, fangstbegrensninger, krav til Statkraft om minste vannstand, etc.... er noen av de sakenme som BV jobber for. Forøvrig: Velkommen til Barduelva, ta gjerne en tur i helga 16-18 juni og kombiner besøket med en tur på Nord Norsk Villmarksmesse som arrangeres for 20 gang. ( se : http://villmarksmessa.bardu.net/)
 13. Er det noen som har fått noe SØ i Salangen, Lavangen, Gratangen... denne våren? Jeg var i Salangsfjorden 1 mai, men ingen SØ (eller annen fisk) ville bite.
 14. Jeg har allerede opprettet en mulighet for fangstrapportering på www.barduelva.net, se http://www.groups.no/Barduelva_net/
×
×
 • Legg til ny...