Hopp til innhold

benq

Medlem
 • Antall innlegg

  99
 • Registrerte seg

 • Sist pålogget

Omdømme på forumet

0 Nøytral

Profilinformasjon

 • Favorittfiske
  Laks,ørret,røe
 1. Ser ingenting galt i at mannen hadde flaks og fikk mere fisk enn han hadde tenkt, vi trenger ikke å begynne med "fang og slipp" prinsippet overalt hvor det svømmer en fisk. Han hadde mere enn han trengte og ga dermed bort, helt enig med måten han gjorde det på. Hadde jeg vist dette før så skulle han ha fått en oppskrift på gode seikaker. :clapping:
 2. Har kjøpt meg seilbåt (32 fot) hvor skal jeg seile til våren, man kan jo ikke seile til noen fiskevann eller kan man det?? :unsure:
 3. Det finnes jo mange typer lynlim. :biggrin:
 4. Bør vi ikke passe oss for sjikane og annen utidige uttalelser ?? Synes at det her begynner å ta litt av. :badgrin:
 5. Jeg tror uten å antyde til noen type rasisme at her kan man lese mye frustrasjon mellom linjene. :scared:
 6. benq

  Russefluer

  Også i Lyngen: :scared:
 7. Kom idag fra Stabburselva,uten fisk, men det som er interesant der er at sone 1 er flyttet til og med "Kukulpen" det vil dermed si at skal du fiske i sone 2 så får du ei jæ... gåing, du må kjøre opp på østsiden og til høyeste punke og så spasere ca. 30 minutter.(jeg er ferdig med mitt fiske der) Lite folk er det og, igår var det 11 på trekninga, kald elv og lite fisk etter det som var innmeldt på skjemaet.
 8. benq

  Fiske i Troms?

  Kystfiske langs hele Lyngenfjorden, på den tiden bruker vi å gå en tur ned i fjæra og kaste noen ganger (sluk eller 28gr. stingsild) og kveldskosen er som oftes berget. Men kjør ett stykke utover fjorden før dere begynner å fiske. Lykke til. :thumbup:
 9. Egentlig så er det jo ikke noe problem dere diskuterer, det trengs arbeidskraft overalt i dette langstrakte land, har du ikke rett yrke så kan du vel omskolere deg. Det vil si, flytt til en plass der du kan spasere til en fin elv eller ett fint vann etter arbeidstid. Trengs ingen grunn/unnskyldning for å spille med åpne kort, kanskje læreryrket er det optimale, tenk deg juni - juli - august på fisketur. :clapping:
 10. Er helt enig med "Slukfiskeren", ang. vind og nybegynner. Sto selv for noen år siden i Alta elva og prøvde fortvilt å få den der jævla flua ett stykke ut i elva. Var så forbannet en stund at jeg vurderte en 28 grams stingsild på fortommen. Et kast som virket som det skulle bli brukbart møtte selvfølgelig ei nordavinds kule i lufta og dermed kom flua med fortom, klump og flytelina tilbake i ei jækla fart, landet oppe på land i en vase som var like gal som ett trådnøste som katta har lekt med i 3 timer. Det var bare å sette seg ned å begynne å greie i svineriet. Da jeg begynte å se en ende på vasen kom det en svenske bort og klappet meg på skuldren og sa "unnskyld strikker du". Nei det er bare å trene med kasting i alle slags vær så kommer ferdighetene, lykke til. Ingenting er umulig, det umulige tar bare litt lengre tid :thumbup:
 11. Var på Sør Senja i helga, mange forskjellige plasser og utrulig mange kast, ikke liv å lure på flua. For såvidt ikke noe å se heller, men det var jo en fantastisk tur i en fantastisk natur og med DET været. :thumbup:
 12. Takk til deg Stian, satte meg og surret noen fluer etter bildene dine, skal en tur ut til Senja i helgen, skal teste disse da. :msn-wink:
 13. Fine fisker det der, du skriver at du brukte "skibotnflua", jeg aner ikke hvordan den ser ut, så kanskje du kan legge ut ett bilde av den. Var en tur i fjæra ved Pollfjellet i dag og, det var en som fikk fisk med det samme jeg kom dit, men så var det plutselig slutt. Årsaken kan jo være at det kom 3 niser sigende inn , sannsynligvis på fisketur de også. :clapping:
 14. Sto litt (100m) ifra en som fikk en fet og fin SØ på 1,8 kg idag, og den var akkurat som ifjord. :clapping:
 15. Var og gikk Reistad løpet forrige helg og stoppet på tur tilbake ved Takvannet, der var noen flekker som jeg iallfall ikke ville ha prøvd meg på isfiske, de var ganske mørke. Det kan ikke være lenge til vannet slår igjennom der, så håpet stiger proposjonalt med temperaturstigningen. (Men det er sikkert utsatt fisketid der også). Optimisten har talt. :clapping:
×
×
 • Legg til ny...