Hopp til innhold

silvergrey2006

Medlem
 • Antall innlegg

  151
 • Registrerte seg

 • Sist pålogget

Omdømme på forumet

0 Nøytral

Om silvergrey2006

 • Bursdag 11. aug. 1965

Kontaktinformasjon

 • Skype-ID
  the-green-highlender
 • Web/blogg
  http://

Profilinformasjon

 • Bosted
  Kjerringøy
 • Interesser
  Fluefiske, fluefiske fluefiske, surring å litt mer surring. Litt foto er heller ikke å forakte.
 • Favorittfiske
  laks,sjøørret,sjørøye
 1. Råflotte fluer Long, ikke si at du er begynt å fiske? Har selv som mål å få fisk på Traherne å Ghost i sommer. Er nesten vannvittig pga fiskeabstinenser, øhhh eller den jævla vinteren hehe
 2. Takk. Joda, er ikke uenig i det Oddbjørn, men det kan jo like godt ha vært hvilken hvem som helst annen dyktig fluebinder i gamle dager som har bundet dem, som sagt umulig å bevise men mønstrene er jo vannvittig flotte da og til dels veldig kompliserte pluss at de koster en jævla formue å binde, det rare er at de var minst like dyre å surre for 120 år siden som idag om man sammenligner prisene da og nå med inntekt da og nå. Lenge siden jeg har sett noe fra deg, er du i surre sølibat hehe.
 3. En ny en ikveld, er bundet på 1/0 dobbelkrok etter et ukjent antikt skotsk mønster, brukte en del sub på denne og la til bc kinn.
 4. Her er noen for sommerens fiske, bundet i hånda men med moderne tråd og jeg har ikke vært så nøye med detaljene da de skal fiskes med, den største er i size 1/0 og de minste er 4 eller 5. Det er en The pearl etter Kelsons mønster med orginal materialer, det er den underste som ligger opp ned, en Red Sandy med orginal materialer og 4 Ghost fluer, dette mener mange er et mønster av W. Blacker men det er umulig å bevise. Det er Quetzal i vingen og i front hackelet og Blacker har ikke et mønster ellers med denne fuglen så det er kanskje tvilsomt at det er guruen som har lagd dette mønstret men uansett er det et veldig fint mønster med catch farger og jeg synes også den 4 doble ribbingen er vannvittig flott. Kan også tilføye at orginalen av Ghost fluen er surra på en 8/0 krok så den måtte ha vært et helvete å kaste med hehe.
 5. Her er en klassisk svømmer for elva til sommern, den er bundet uten stikke på gammel måten. Er bundet på en håndlagd krok i størrelse 1/0.
 6. Har tatt en del bilder men blir aldri fornøyd, har en gammel nikon speilreflex og har ikke tripod å lyskilder utenom den lille blitzen på cameraet. Hvilket bilde synes dere er best?
 7. F.. I DET SVARTE HEL.... depresjonen er så total at jeg er nærmest sucidal. Vi var tre stykker som hadde kjøpt men ikke kort på oss. Well thats fucking life hehe
 8. Ok,en uke til i ulidelig spenning da, takk for info.
 9. Hei, noen som vet noe om trekningen i Alta for 2011?
 10. Her er mine siste fluer. Intensjonen var å gi dem et litt showy look, er ikke helt fornøyd med Dunkelden. Begge er bundet uten stikke men jeg brukte trådhålder og moderne tråd, tinselet er antikt.
 11. Råflott flue Oddbjørn :clapping:
 12. Hei, her er en ny flue, var meninga å binde en Jock Scott men jeg gav opp pga veldig dårlige white tip tuyrkey til undervingen. Ettersom det var noen uker siden siste flue bare fortsatte jeg å surre bare for gøy. Må få meg en ny forsyning med bedre kalkun så jeg kan surre noen JS igjen. Fluen er surra uten stikke men jeg brukte trådholderen og moderne tråd. Håper dere liker den selv om det ble en freestyle i stedet for en JS.
 13. Pen flue Long, liker spesiellt godt vingen :clapping:
×
×
 • Legg til ny...