Hopp til innhold

2m

Medlem
 • Antall innlegg

  109
 • Registrerte seg

 • Sist pålogget

Omdømme på forumet

0 Nøytral

Om 2m

 • Bursdag 07. des. 1959

Profilinformasjon

 • Kjønn
  Mann
 • Bosted
  Gjerdrum
 • Interesser
  Fluefiske
 • Favorittfiske
  Ørret, laks og tropisk
 1. Har ei #6 i slow int liggende, denne blir ikke for lett? Synes de fleste stengene til guideline er noe underklassifisert. Den passer perfekt den, ikke for lett.
 2. Jeg bruker Guideline Coastal i #6. Denne får du i flyt, intermediate og fast intermediate hvor begge intermediate har flytende bakline :)
 3. Jeg hadde samme stang for noen år siden og brukte GUIDELINE PowerTaper (dobbel density, nå heter de 3-D = Triple Density) med litt forskjellige synkegrader. De funket som snus de.
 4. Bruker selv den stanga til streamerfiske etter ørret og den passer helt sikkert til lettere laks og sjøørettfiske også. Klart den kan brukes til tørt også, men da foretrekker jeg ei stang i klasse #4 eller #5.
 5. OK. Takk igjen Anne. 2m
 6. OK, der fant jeg den - takker. Men kan jeg blir varslet på min e-mailadresse når nye PM´er er kommet inn? 2m :)
 7. Hei. Hvor finner jeg innboks og utboks på mine PM´er, og blir jeg varslet på min e-mailadresse når nye PM´er er kommet inn? Jeg har ikke gjort noen endring på noen innstillinger noe sted, så det er vel "Default" på mine innstillinger. 2m :)
 8. Finnes vel ikke noe som heter Streamdance snøre til Guideline? De har noe som heter Streamline som er et synksnøre hvor den bakre delen synker mer enn spissen. Streamline kalles Synk/Intermediate. Er det det snøre man tenker på?
 9. 2m

  Hardangervidda-tips

  He he. Fint innlegg Mickey Finn og takk for rådene! :)
 10. 2m

  Hardangervidda-tips

  Takk for tipset Mickey Finn, har sjekket de, men det er lov å komme med flere forslag enn de "gamle" forslagene? Hadde kanskje håpet på noen "hotte" tips på PM? :msn-wink:
 11. Hei. Jeg har tenkt å ha med samboer og bikkja på en tur til Hardangervidda i begynnelsen av august, og dette blir min første tur dit. Dette blir ikke primært en fisketur, men jeg skal selvfølgelig ha med fluestanga. Er det noen som har noen gode turforslag, tips til hvor på Hardangervidda man kan ha brukbart fiske på den tiden? Håper jo helst på fisk med litt størrelse da. Vi orker å gå en time eller fire og skal ligge i telt, men helst ikke veldig klatring, men det er det vel ikke på Hardangervidda? Hadde også vært greit å ikke vært på "overbefolkede" områder. Send gjerne en PM. På forhånd takk. mvh 2m
 12. Jeg kjenner heller ikke Redington, men jeg har Guideline RS i #7, #9 og #12 og er veldig fornøy med de, dvs. jeg har ikke testet #12 stanga i praktisk fisk enda, kun innetrening. Prisen på RS i #8 som du vurderer var jo en knallgod pris da!
 13. 2m

  GL Presentation

  Jeg synes Guideline Presentation følger klassifiseringen ja. Jeg kjenner ikke SA GPX eller Ria Grand.
 14. Jeg fikk en ny opplevelse med Guideline sin nye skyteline (som kom i fjor) som heter Compline. Lite problemer med krøller og veldig smidig.
 15. 2m

  GL Presentation

  Ikke så lett å si siden jeg ikke kjenner stanga di, men jeg bruker Guideline Presentation i samme klasse som stanga er klassifisert og vil betegne snøret som tungt kontra lett. Du trenger mindre snøret utenfor stangtuppen for å kunne lade stanga med dette snøret.
×
×
 • Legg til ny...