Hopp til innhold

Oddbjørn Midbø

Medlem
 • Antall innlegg

  3 170
 • Registrerte seg

 • Sist pålogget

Omdømme på forumet

1 Nøytral

Om Oddbjørn Midbø

 • Bursdag 28. jan. 1977

Kontaktinformasjon

 • Web/blogg
  http://www.flyart.no

Profilinformasjon

 • Kjønn
  Mann
 • Bosted
  Stavanger
 • Interesser
  Fluekasting, fluebinding, ørretfiske og laksefiske har blitt min livstil. Er også interessert i data.

Siste profilvisninger

4 241 profilvisninger
 1. Da har det kommet en presisering: http://castingforbundet.no/nyheter/uttak_til_vm_i_fluekasting_2/ Var jo fornuftig dette 8)
 2. Ser ikke helt poenget å delta på guideline cupen om man kun satser på spey? De kan vel ikke ta ut speykasterne på grunnlag av prestasjoner i overhodekasting? Greit nok om man ligger på vippepunktet til å bli med at man da også tar hensyn til om man kan stille i flere grener, men er man blant de 4-5 beste i en øvelse i NM burde det vært godt nok for uttak så lenge man kun har en nasjonal speykonkurranse i år før VM. Synd de ikke legger opp til speykonkurranser under cupen også slik at man hadde fått et bedre grunnlag for uttakelsen.
 3. Ingen tvil om at Per Grønberg har blitt helt sinnsykt god de siste årene :clapping:
 4. Det har vært brukbart, men er lite nå. De første laksene pleier gå i slutten av april, så med den vannføringa som har vært kan det allerede være laks på elva. Men skal det være bra fiske første juni er en nå avhengig av regn. (linket fra sirakvina.no)
 5. Ettersom jeg forstod skulle konkurransen avholdes på land og i overhodeøvelsene vil man kunne få litt lengre avstander når man ikke er avhengig av å måtte holde snøret over vannflaten i bakslengen (pga man kan ha lengre drifting). Man kan også legge opp banen eksakt etter vindretning. Kastelengdene blir da ikke helt sammenliknbare etter min mening.
 6. Lykke til alle sammen! :thumbup:
 7. Hvordan holder du da? På en 13' ender jeg normalt opp med å holde midt på korken, så skulle jeg laget en selv hadde jeg forkortet håndtaket rimelig mye for å utnytte aksjonen bedre i bunn av stanga. På lengre stenger der jeg også bruker langliner så synes jeg de fleste håndtak er for korte.
 8. Var en tråd på et annet forum hvor noen skulle gjøre en spesialbestilling. Da måtte de bestille minimum 10 stk. Er mulig å kjøpe en blanks med hvilken som helst tapering fra en amerikansk bygger til 2-3000 og få surret den opp selv eller få noen til å gjøre det for deg. Da kan du få en custombygd stang for 3-4000 kr.
 9. Har ikke blitt mange klassiske i vinter nei, kun til til NASF auksjonen. Er halvveis på en Dusty Miller jeg har brukt 2 år på :clapping:
 10. Flotte fluer til fisking! Quetzal var nok ikke akkurat det mest tilgjengelige materialet på Blacker's tid heller, så at han ikke brukte dette i mange mønstre har vel sin logiske forklaring. Kan vel også tenkes at om det faktisk var han som bandt dem, så var det bare de to fluene som ble bundet. De eksperimenterte jo like mye med "freestyle" fluer som det gjøres i våre dager. Alle mønster har jo vært freestyle når de ble bundet første gang. Og noen av dem ble garantert kun bundet i få eksemplarer.
 11. Skikkelig flott banan! Denne fikk jeg troa på til overskya vær.
 12. Blir litt kasting framover nå ja. Vi var ute en tur i går også. Gi et hint når du er i området. Du kan jo hive med vadebukser også neste tur så kan vi jo prøve litt etter ørreten snart.
 13. I orientering til arrangørene ble det oppfordret til å kjøre minst en av speyøvelsene under hvert stevne. Men har enda ikke sett en oversikt over hvilke som skal være med hvor. Dette jeg savner.
 14. Noen som vet om det har blitt endelig bestemt hvilke øvelser som skal kjøres i de forskjellige stevnene i år? Begynner jo å nærme seg nå, greit å vite når man skal prikke inn toppformen :clapping:
×
×
 • Legg til ny...