Hopp til innhold

PolarDego

Medlem
 • Antall innlegg

  1 426
 • Registrerte seg

 • Sist pålogget

Omdømme på forumet

2 Nøytral

Om PolarDego

 • Bursdag 17. april 1972

Profilinformasjon

 • Kjønn
  Mann
 • Bosted
  Finnmark, vet ikke helt hvor.
 • Interesser
  Jakt, fiske, friluftsliv, fotball, ski, data ++
 • Favorittfiske
  Laks, ørret og røye.

Siste profilvisninger

2 733 profilvisninger
 1. Neppe norsk mafia. Ifølge rykter på nett kommer de fra et land med flere konsonanter i språket enn det vi har.
 2. Den forsvant fortere enn jeg rakk å si vak.
 3. Hvor mye er en brukt Z-axis 9' #5 verdt? Har jo gått ut av produksjon og nye One selges for 450 dollar i USA.
 4. Er vel det samme som på mange andre felt etter at man kan få produsert billig med kvalitetsmateriale i Asia. Jeg er en middels enhåndskaster og en middels mosjonist på ski. Jeg får ingen glede av å betale 3-5 tusenlapper ekstra på hverken en stang eller et par ski. Før var det større forskjell på begge områdene.
 5. Hei, Har flyttet til Sverige, og her blir mitt lakseutstyr for lett. Litt større forhold her enn de små finnmarkselvene jeg har fisket i tidligere. Jeg er på utkikk etter en stang som er egnet til å fiske med synkeline når man vader relativt dypt. Kommer nok til å kjøpe brukt, gjør ikke noe om den er noen år gammelt da jeg ikke kommer til å fiske så veldig mye. En 14' #9/10 er kanskje bra? I Sverige er Loop og Vision mer vanlig enn i Norge, hvordan er de? Har stort sett fisket med Guideline og Scierra tohånds og da med 8/9 som tyngst. Er i første omgang på utkikk etter en lettkastet stang, at det ikke er en high end stang som har kapasitet til å speye 40 meter med betyr ikke så mye. Har nå en ganske kjapp Scierra, synes den er vanskelig å speye med hvis jeg ikke fisker ofte og mye, spesielt på venstre sida.
 6. GL PT COMPACT MULTI-TIP Tenkte på denne til min switchstang, men er litt usikker på hvilken jeg skal velge. Jeg må vel addere vekten av belly og tip for at det skal bli korrekt? Det er vel for tidlig å spørre om noen har testa den?
 7. Har flytta til Sverige, er en elv her med ganske grov ørret som gytevandrer på høsten. Kun C&R. Hvilken tubekroker er best for C&R? Guideline har Salar, er vel den eneste enkeltkroken jeg vet om. Blir vel vanskeligere å løsne en dobbel eller treble uten å skade fisken for mye?
 8. når skal denne østavinden gi seg?

 9. PolarDego

  Deespringer

  En virkelig vakker fisk!
 10. Hello Polardego.

  Hvordan går det på isfiske?

  Blir straks en tur ut for å trekke i land noen store sjøørreter. Dus kal få MMS!

 11. PolarDego

  Scierra

  IC3
 12. PolarDego

  Pariala Altaelva

  Bambisyndromet slår til
×
×
 • Legg til ny...