Hopp til innhold

PolarDego

Medlem
 • Antall innlegg

  1 426
 • Registrerte seg

 • Sist pålogget

Omdømme på forumet

2 Nøytral

Om PolarDego

 • Bursdag 17. april 1972

Profilinformasjon

 • Kjønn
  Mann
 • Bosted
  Finnmark, vet ikke helt hvor.
 • Interesser
  Jakt, fiske, friluftsliv, fotball, ski, data ++
 • Favorittfiske
  Laks, ørret og røye.

Siste profilvisninger

2 799 profilvisninger
 1. Neppe norsk mafia. Ifølge rykter på nett kommer de fra et land med flere konsonanter i språket enn det vi har.
 2. Den forsvant fortere enn jeg rakk å si vak.
 3. Hvor mye er en brukt Z-axis 9' #5 verdt? Har jo gått ut av produksjon og nye One selges for 450 dollar i USA.
 4. Er vel det samme som på mange andre felt etter at man kan få produsert billig med kvalitetsmateriale i Asia. Jeg er en middels enhåndskaster og en middels mosjonist på ski. Jeg får ingen glede av å betale 3-5 tusenlapper ekstra på hverken en stang eller et par ski. Før var det større forskjell på begge områdene.
 5. Hei, Har flyttet til Sverige, og her blir mitt lakseutstyr for lett. Litt større forhold her enn de små finnmarkselvene jeg har fisket i tidligere. Jeg er på utkikk etter en stang som er egnet til å fiske med synkeline når man vader relativt dypt. Kommer nok til å kjøpe brukt, gjør ikke noe om den er noen år gammelt da jeg ikke kommer til å fiske så veldig mye. En 14' #9/10 er kanskje bra? I Sverige er Loop og Vision mer vanlig enn i Norge, hvordan er de? Har stort sett fisket med Guideline og Scierra tohånds og da med 8/9 som tyngst. Er i første omgang på utkikk etter en lettkastet stang, at det ikke er en high end stang som har kapasitet til å speye 40 meter med betyr ikke så mye. Har nå en ganske kjapp Scierra, synes den er vanskelig å speye med hvis jeg ikke fisker ofte og mye, spesielt på venstre sida.
 6. GL PT COMPACT MULTI-TIP Tenkte på denne til min switchstang, men er litt usikker på hvilken jeg skal velge. Jeg må vel addere vekten av belly og tip for at det skal bli korrekt? Det er vel for tidlig å spørre om noen har testa den?
 7. Har flytta til Sverige, er en elv her med ganske grov ørret som gytevandrer på høsten. Kun C&R. Hvilken tubekroker er best for C&R? Guideline har Salar, er vel den eneste enkeltkroken jeg vet om. Blir vel vanskeligere å løsne en dobbel eller treble uten å skade fisken for mye?
 8. Kjøpte en rimelig stang i sommer, en GL Exceed. Begrunnelsen var vel det samme som du, sliter med enhåndsspeying på feil side. Tok en stund før jeg fant et snøre som funka, men etter det ble alt bare fryd og gammen. Det er en 11' #7 av den roligere og dypere sorten. Veide 145 g på brevvekta. Enhåndskasting er ikke noe man bedriver lenge før man merker det i håndleddet, men funker greit hvis man feks skal fiske tørt.
 9. GoPro og Contour kommuniserer via WiFi og det funker ikke under vann. Undervannshuset deres har ingen mulighet for kabelgjennomføring, så man må evt lage et eget undervannshus.
 10. Funker meget bra med GL Coastal #9(21 g) og en 8' Scierra Tactical Int Polyleader. Sent from my MT15i using Tapatalk 2
 11. Hei. Er på utkikk etter et undervannskamera for telling av fisk etter sesongslutt i en liten lakseelv. Elva er klar med forholdsvis lys steinbunn. Har tenkt å ha kameraet på en stang eller under en liten flåte som styres med stenger/tau. Har sett litt på forskjellige actionkamera, men er usikker på hvor egna de er. Vil ha både opptak og live på en skjerm på land. Hvordan vil feks Wifi fungere under 50 cm vann? Er man avhengig av kabelbasert visning? Noen som har erfaring eller innspill på området? Kameraet skal være et suplement til skikkelige kameraer plassert på to brukar. Disse kameraene er ikke montert enda, men vil bli satt i drift neste år. De skal brukes til å registrere all oppgang.
 12. Ganske dårlig fiske i Hammerfest når mestparten av tråden helt naturlig dreier seg over til Alta og Repparfjord Noen som vet hvordan kvalitet det har blitt på fisken i de kultiverte vannene? Tenkte på feks Glimmervann.
×
×
 • Legg til ny...