Hopp til innhold

Kunte Kameratadn

Medlem
 • Antall innlegg

  79
 • Registrerte seg

 • Sist pålogget

Omdømme på forumet

1 Nøytral

Om Kunte Kameratadn

 • Bursdag 08. nov. 1985

Kontaktinformasjon

 • Web/blogg
  http://

Profilinformasjon

 • Kjønn
  Mann
 • Favorittfiske
  Laks og Aure i Eeeeelv

Siste profilvisninger

1 471 profilvisninger
 1. Hei! Ledig stang på fiskelag på totalt 6 personar. Lærdalselva, på valdet Hunderi, 19-26 juli. Ta kontakt på PM om interesse.
 2. Hei Har nokre ledige stenger til sjøaurefiske på Hunderi i Lærdalselva 28-31 august. Ta kontakt om du er interessert.
 3. Hei! Då nermar det seg døgn i Altaelva, neste helg. Kva kan forventast der oppe no ? Skal fiske Killistrømmen og Haraldholmen. Vassføring ? Laks ? Takk for svar.
 4. Hei! fluefiske-butikken.no har fluger for eit kvart behov. Og dei har fine fluge sett til forskjellige anledningar og områder. Ellers vil eg anbefala deg å lasta ned appen insektsguiden til telefonen din. Eit utruleg godt hjelpemiddel i arts identifisering og val av fluger. Bilde du la ved var ein dun ja. Lukke til!
 5. Hei! Eg meinar dette må vere Siphlonurus, dette er ein vanleg art på Hafslovatnet. Men eg kan då ta feil ?? Vart det noko godt fiske ut av dette ?
 6. Nea og Tya ligg jo nær kvarande. Så her er vel eigentleg berre til å reise der det ser best ut.
 7. Hei! Kan anbefala denne Insektsguiden, utvikla av Hooked. Gir alt av informasjon som trengst om insekter du treffer på langs elvar og vatn, med bilder osv.
 8. Hei! Takk for svar. Så om eg tolkar rett, så er fremdeles det beste alternative å ha eit videokamera, og eit speilreflekskamera. Ikkje satse på at det eine dekkar begge behov.
 9. Takk for svar! Er i utgangspunktet ute etter en plass å få kjøpt en abel snelle. Så bra om de har noenlunde utvalg av dette... ?
 10. Hei! I sommar vart videokamer og speilrefleks stjålet, og gode filmklipp og bilder frå fisketurane tapt for alltid.. Men, den gang ei, etter kvart skal nytt utstyr på plass. Men kva skal eg velge ? 1. Speilreflekskamera som også filmar i HD, er det eit fullverdig alternativ til ei videokamera og eit speilreflekskamera ? 2. HD video, kva krev det av maskin for å redigere? Tidlegare kamera var ikkje HD, og tvilar på at min PC taklar redigering i HD. Brukar programvare Sony Vegas Platinum Edition, taklar dette HD ? Kamera som gjekk tapt var Nikon D3000, og JVC Everio eit eller anna. Budsjett ligg på ca 6000 kr. Takkar for svar!
 11. Hei! Noen som vet om det finst fluefiskebutikker i New York ? Skal bo på Manhattan. Takk for svar!
 12. Legger inn bilde av vaskekte sjøørret...
×
×
 • Legg til ny...