Hopp til innhold

Goku

Medlem
 • Antall innlegg

  201
 • Registrerte seg

 • Sist pålogget

Alt innhold fra Goku

 1. En tubeversjon av en Dee-flue som jeg har designet for Monaltrie i Skottland: Steg for steg: Se her for link
 2. ' alt='' class='ipsImage' width="1000px" height="608px"> ' alt='' class='ipsImage' width="1000px" height="608px">
 3. Jay PT (Traherne fluer). Bundet med en flotte nøtteskrikefjær.
 4. Hei alle sammen! Jeg skal jobbe med et prosjekt gjennom universitetet på Ås (NMBU) som landskapsarkitekt i Ranaelva, og trenger hjelp fra miljøet. Spørsmålet er mange, men hovedsakelig trenger jeg å vite om fisking i elva, situasjonen, behov (gapahuk, turstier for lokalbefolkning og tilreisende langs elva) etc. Vi er en gruppe landskapsarkitektstudenter som har fått i oppgave fra Rana kommune å oppgradere industribyen gjennom blågrønn struktur, hvilket trengs i byen. Jeg har fått vite at Ranaelva er under rotenonbehandling for gyro, elva skal dog være en flott lakseelv. Kom i går til Mo i Rana, så jeg kommer til å undersøke litt nærmere på stedet for muligheter til eventuelle utforminger og forhåpentligvis komme i kontakt med lokalmiljøet på stedet. Hvis noen har vært her på fiske eller kjenner noen som fisker her, så vil jeg gjerne komme i kontakt for å lære mer om Ranaelva. Alle forslag tas imot med stor takk! Dette er prosjekt gjennom universitetet, men siden kommunen har engasjert oss fra Ås så er det muligheter for oss å påvirke planleggingen her oppe. Håper noen kan hjelpe til å kartleggingen, og kom gjerne med forslag
 5. Like praktisk som å bruke 8 måneder på å forberede seg til laksefiske - utrolig gøy ;)
 6. Har faksimile i farger, har også faksimiler av kun plansjene i farger (2 sett). Har i tillegg en flue som er bundet av Kelson selv, de er ikke så lette å få tak i heller.. Du får slite boken med helsa ;)
 7. Gratulerer Står høyt på ønskelista, men får skaffe meg den når jeg er ferdig med utdanningen! En bok som anbefales, har faksimile av den.
 8. Takk Boye for tilleggsinformasjon Her er en flue som man ikke ser ofte: Golden Parson. Bandt denne for par uker siden..
 9. Lenge siden jeg har postet.. Her en Baron, en gammel klassiker jeg savner. Blir forhåpentligvis noe binding utover høsten!
 10. Mer speyfluer: Lady Caroline
 11. Silver Doctor, disse skal døpes i river Dee om ikke lenge.
 12. Lady Caroline og Grey Heron
 13. En litt kunstnerisk tilnærming denne gangen..
 14. Så at det var en egen topic for turopplevelse Kan admin flytte det til riktig post?.....
 15. Håper det er greit at jeg poster det her, visste ikke helt hvor jeg skulle skrive det hen, så evt får adm flytte den til en mer passende plass hvis jeg har bomma på topicen... Begynte å kaste med fluekasting for første gang rett for sommer, har aldri prøvd meg på ekte fisking før (utenom par tilfeldige kast med sluk på brygga, men aldri noe serisøst fisking). Begynte å kaste litt på Holmendammen, planen var å fiske i Finnmark mot slutten av sommerferien (midten av august). Det endte med en fisketur i Etne, Gaula og i Finnmark. Må si jeg har blitt bitt. Etter 13 år med fluebinding, så er jeg glad for at jeg begynte med å fiske. Det skulle ikke være sikkert at jeg ville like det her tenkte jeg, men etter 3 fantastiske turer så kan jeg ikke si annet enn at jeg er blitt frelst. Vil jo takke alle de gode fiskersjelene som har det gjort mulig. Utrolig mange flotte mennesker som har hjulpet til med utstyr og gjort turene mulig! Første self note på Facebook etter første dåpskvelden i Etneelva: Da kan me seie at eventyra har starta. Eg har gjennomgått renessansen, blitt fødd på ny. Døpt i elva i Etne, frelst av alle som har hjulpet på vegen hit. Ord blir fattige, så me får bare leve livet og vera takknemlige for det me har fått i gave Kommer definitivt til å fiske mer i fremtiden.. Ps: mistet 2 laks, har tilgode å lande laksen neste gang! Gleder meg allerede til neste år! Long Første gang som fluefisker, i Etneelva. Et lucky kast, ettersom jeg fremdeles er ustø på fluekasting.. De fleste kast ser ikke ut.. Jock Scott som fikk seg en svømmetur i Gaula. Mistet en flott mellomlaks på 4-6 kg på en svartvinget tube med blå undervinge og hackel.. Stabburselva i Finnmark, helt utrolig vill natur!
 16. Fluer som jeg skal ha med til Gaula på fredag Blanda drops, tubene til venstre er mønster av en venn, tror han kaller dem for Artic Green eller noe i den duren. De til høyre er klassiske tubevarianter...
 17. Skal fiske i Gaula (Wilmannsøien) og i Finnmark (Stabburselva), hva slags fluer burde jeg ha med da?
 18. fluer jeg bandt til en hyggelig kar i Oslo
 19. General Practitioner på tube
 20. The Colonel Intruder versjon.
 21. Skal lage en step-by-step på det, har no triks på lager når jeg skal ha dem perfekt til klassiske.. Til fiskefluer burde det holde å legge dem i varmt vann så cresten retter seg ut i det varme vannet før jeg legger det på en glassflate slik at den ligger der i sin naturlige kurve som tjt nevner..
 22. prøv emailen min: lonngu88@gmail.com
×
×
 • Legg til ny...