Hopp til innhold

Goku

Medlem
 • Antall innlegg

  201
 • Registrerte seg

 • Sist pålogget

Omdømme på forumet

44 Nøytral

Om Goku

 • Bursdag 07. aug. 1988

Kontaktinformasjon

 • Web/blogg
  http://www.lonngu.daportfolio.com

Profilinformasjon

 • Kjønn
  Mann
 • Bosted
  Asker
 • Interesser
  Kunst, klassiske laksefluer, fjær

Siste profilvisninger

2 142 profilvisninger
 1. En tubeversjon av en Dee-flue som jeg har designet for Monaltrie i Skottland: Steg for steg: Se her for link
 2. ' alt='' class='ipsImage' width="1000px" height="608px"> ' alt='' class='ipsImage' width="1000px" height="608px">
 3. Jay PT (Traherne fluer). Bundet med en flotte nøtteskrikefjær.
 4. Hei alle sammen! Jeg skal jobbe med et prosjekt gjennom universitetet på Ås (NMBU) som landskapsarkitekt i Ranaelva, og trenger hjelp fra miljøet. Spørsmålet er mange, men hovedsakelig trenger jeg å vite om fisking i elva, situasjonen, behov (gapahuk, turstier for lokalbefolkning og tilreisende langs elva) etc. Vi er en gruppe landskapsarkitektstudenter som har fått i oppgave fra Rana kommune å oppgradere industribyen gjennom blågrønn struktur, hvilket trengs i byen. Jeg har fått vite at Ranaelva er under rotenonbehandling for gyro, elva skal dog være en flott lakseelv. Kom i går til Mo i Rana, så jeg kommer til å undersøke litt nærmere på stedet for muligheter til eventuelle utforminger og forhåpentligvis komme i kontakt med lokalmiljøet på stedet. Hvis noen har vært her på fiske eller kjenner noen som fisker her, så vil jeg gjerne komme i kontakt for å lære mer om Ranaelva. Alle forslag tas imot med stor takk! Dette er prosjekt gjennom universitetet, men siden kommunen har engasjert oss fra Ås så er det muligheter for oss å påvirke planleggingen her oppe. Håper noen kan hjelpe til å kartleggingen, og kom gjerne med forslag
 5. Like praktisk som å bruke 8 måneder på å forberede seg til laksefiske - utrolig gøy ;)
 6. Har faksimile i farger, har også faksimiler av kun plansjene i farger (2 sett). Har i tillegg en flue som er bundet av Kelson selv, de er ikke så lette å få tak i heller.. Du får slite boken med helsa ;)
 7. Gratulerer Står høyt på ønskelista, men får skaffe meg den når jeg er ferdig med utdanningen! En bok som anbefales, har faksimile av den.
 8. Takk Boye for tilleggsinformasjon Her er en flue som man ikke ser ofte: Golden Parson. Bandt denne for par uker siden..
 9. Lenge siden jeg har postet.. Her en Baron, en gammel klassiker jeg savner. Blir forhåpentligvis noe binding utover høsten!
 10. Mer speyfluer: Lady Caroline
 11. Silver Doctor, disse skal døpes i river Dee om ikke lenge.
 12. Lady Caroline og Grey Heron
 13. En litt kunstnerisk tilnærming denne gangen..
 14. Så at det var en egen topic for turopplevelse Kan admin flytte det til riktig post?.....
×
×
 • Legg til ny...