Hopp til innhold

Daredevil

Medlem
 • Antall innlegg

  1 204
 • Registrerte seg

 • Sist pålogget

Omdømme på forumet

1 Nøytral

Om Daredevil

 • Bursdag 23. mai 1968

Kontaktinformasjon

 • Web/blogg
  http://

Profilinformasjon

 • Bosted
  Raufoss
 • Interesser
  Fluefiske,musikk m.m
 • Favorittfiske
  Det meste som vaker !
 1. Fantastiske bilder fra altaelva i programmet "Fly med oss" på Tv2's nett-tv i går, hvor de flyr langs elva fra altademningen og helt ned til alta. Finnes på nettsida til Tv2, for de som ønsker å se det ;-)
 2. Vet ikke om noen forhandlere i norge som fører Bauer nå, men du finner noen Rogue ute på salg her, om enn ikke 6'eren :http://www.bobmarriottsflyfishingstore.com/outlet/reels
 3. Mener bestemt Passage-brillene er en utgått modell, ja Meget gode briller . . . har dem selv. Spørs om ikke rimeligste løsning er å finne noe nytt. Dette skal visstnok være bra greier, til en forholdsvis rimelig pris : http://www.habervision.com/sunglasses/fishing.aspx
 4. Dæven så kult om det skulle ta helt av med slossing og steinkasting laksefiskere imellom, direkte på nrk :clapping:
 5. Er nok bare å innse at dette ikke er en særlig publikumsvennlig sport Det ville overrasket meg mye om noe så smalt som dette skulle dra masse publikum . . . Jeg for min del er mer interessert i fluefisking enn kasting . . . samt at jeg for lengst er utlært, selvfølgelig :lol:
 6. Ellers er det nok bare å innse at vestlandet nok ikke er det sikreste kortet å satse på om man skal jakte stor brunørret på flue :blush:
 7. Er veldig begeistret for Akron's Heavy Butt selv I vår kjøpte jeg imidlertid noen Camou French fortommer, og har benyttet disse mye hittil denne sesongen. Så langt har jeg utelukkende positive erfaringer, ikke minst hva minne angår http://www.eikre-fly.no/index.php?option=com_content&view=article&id=162%3Acamou-french-leader&catid=23%3Aliner-og-backing&Itemid=61&lang=no Orvis har også noen gode, bla Mirage (fluorcarbon).
 8. Blandt snører med kort klump er Guideline Presentation min favoritt. Har fisket mye med TT, Loop OptiStream mfl, men disse blir nå liggende i snørehylla. Av snører med lengre klumper er jeg veldig begeistret for Guideline Highwater, Loop Opti Stillwater, Snowbee XS og Zpey Silence.
 9. Når de da ikke er opptatt med smalltalk selv . . . :clapping:
 10. Hmmm . . . Ville nok ikke vært veldig imponert om jeg kjøpte ei stang med oppgitt klasse 2, som viste seg å være ei 5'er-stang, men samme er nå det Til trådstarter vil jeg anbefale å sjekke bruktmarkedet. Her vil du helt sikkert kunne finne ei meget god stang til 2000kr.
 11. He-he . . . Hva skal man med fiender, når man har slike venner :lol:
 12. Likte spesiellt denne : "Kan bli dyrt for laksefiskere utenbysfra" Ja, det skulle tatt seg ut . . . Syntes faktisk det ville vært helt ok om kun de lokale fikk fiske i elva, jeg. Nå blir det istedet slik at de som virkelig kan betale for seg, eller i det minste har en viss kjendis-status, kommer i tillegg til de lokale.
 13. Hele 10 minutter langt også, ser jeg :blush:
 14. Daredevil

  Hei

  Fantastisk fin flue, LittleJones :)
×
×
 • Legg til ny...