Hopp til innhold

Jens P

Medlem
 • Antall innlegg

  16
 • Registrerte seg

 • Sist pålogget

Omdømme på forumet

0 Nøytral

Om Jens P

 • Bursdag 22. mars 1982

Kontaktinformasjon

 • Web/blogg
  http://

Profilinformasjon

 • Bosted
  Grimstad, Aust Agder
 • Favorittfiske
  Ørret
 1. Hei, Takk for svar! Jeg har alltid tenkt at man bør ha båt i oggevatn. Er det noen steder der som egner seg spesielt godt til fluefiske fra land/vading? Det samme spørsmålet gjelder forsåvidt Vegår, hvor jeg har vært noen ganger. Jeg ender alltid opp i samme, lille styrket hvor det er greit å stå, men jeg er nysgjerrig på om det er andre, vel så gode steder der?
 2. Hei, Jeg pleier å finne meg i å fiske tannpirkere i de lokale vannene rundt Grimstad fordi jeg ikke vet om vann med god sjanse for noe større fisk. Skulle veldig gjerne visst om det er noen som har noen tips til elever/ vann i distriktet med greie muligheter for pen ørret? Tar gjerne imot på pm, hvis det ikke er ønskelig å kringkaste navnene. Jeg røper ikke vann jeg blir bedt om ikke å røpe. Mvh, Jens P.
 3. Det ser ut til at turen min vil bli i uke 27 (første uka i Juli). Så langt heller jeg mot å ta turen til Eksingedalen da jeg har en kollega som har vært der for noen år siden og syntes det var helt topp. Noen som har alternativer tilsvarende Ekso som kan være bra i begynnelsen av Juli, eller noen som kan si de rette tingene så jeg bestemmer meg for Eksingedalen? :-P Takk og takk! JP
 4. Takker for svar! Det er jo et drøyt stykke å kjøre, men jeg skal helt klart vurdere det! Jeg har jo en uke på meg til å reise dit det passer meg! Jeg liker bildet, forresten! Fin småfisk, det der! Kan helt klart kjøre et stykke for noe sånt. JP
 5. Hoppsann! Jeg har en plan om, til sommeren en gang, å pakke telt og fluestang, sette meg i bilen og dra ut på en aldri så liten fiskeferie. I mangel på fiskekamerater har jeg aldri fått anledning til å komme meg avgårde på slike turer man gjerne leser om på forum som dette. Nå har jeg derfor bestemt meg for at, om ingen er interessert i å være med på tur, så drar jeg alene! Og når madamen skal jobbe i hele sommer har jeg innvilget meg selv ei ukes fiskeferie. Jeg er ganske fersk i gamet og interessen for fluefiske er nok fremdeles større enn ferdighetene. Grunnen til at jeg startet denne tråden her er, kanskje ikke så overraskende, å høre om noen har noen fine reisemål de kan/vil anbefale. Jeg har ikke kommet så langt i planleggingsfasen ennå, så jeg har ennå ikke satt noe tidspunkt for turen. Jeg bor i Grimstad, så turen vil nok gå en eller annen plass på Sørlandet. Jeg har ikke tenkt så mye over hvor jeg skal dra, men man tenker jo fort på Hemsila etc. Har du noen tips til reisemål hvor man kan få noen fine fiskeopplevelser tar jeg imot dette med stor takknemlighet. Og er reisetipset ditt ei elv/vann du ofte fisker ved, er det jo enda bedre - ingenting er jo koseligere enn å treffe hyggelige fluefiskere i vannkanten! Alle tips mottas med takk, her eller på PM. Har et håp om å ha et godt fiskeminne å tenke tilbake på, fra denne turen, når vinteren kommer igjen en gang (om leeenge, håper jeg!). Mvh, Jens P.
 6. Hei, og tusen takk for tipset! Jeg skal ta meg en tur dit å prøve en dag! Skal komme tilbake med resultat når jeg har fått vært der! Mvh, Jens P.
 7. Jeg gjenoppliver denne tråden fremfor å starte en ny da temaet egentlig er det samme: Jeg bor i Grimstad og skulle veldig gjerne visst om det finnes noen brukbare ørretelver i rimelig nærhet. Jeg er ikke så bevandret i innlandet her som jeg burde være, og de fiskeplassene jeg vet om er stille vann. Jeg skulle veldig gjerne visst om det er rennende vann med mulighet for pen fisk traktene her. Jeg har vært i Åseral og det er jo en fantastisk fint plass, men det er såpass langt unna at det egner seg best som helgeturer. Det jeg er på utkikk etter, er elver jeg kan ta turen til etter jobb på kvelden. Tips mottas med stor takknemlighet, gjerne på PM hvis det er å foretrekke! Jeg krysser fingrene og sier på forhånd takk! Mvh, Jens P.
×
×
 • Legg til ny...