Hopp til innhold

asghegg

Medlem
 • Antall innlegg

  75
 • Registrerte seg

 • Sist pålogget

Omdømme på forumet

0 Nøytral

Kontaktinformasjon

 • Web/blogg
  http://picasaweb.google.no/asghegg

Profilinformasjon

 • Kjønn
  Mann
 • Bosted
  Lakselv
 • Favorittfiske
  Ørret-Røye-Sjøørret, og bittelitt laks
 1. Tok fri fra jobb noen timer i dag, og ruslet meg en tur Satt på 0.16 spiss, og døgnfluen presenterte så fint, fikk tilogmed fisk på den. Finner jeg 0.14 så tror jeg nok det kommer til å bli førstevalget...uten at jeg har noen god grunn til det.
 2. Ja, bruker å fukte knuten Var på tampen av turen, så kan nok godt være det du nevner Hermansen. Har tidligere brukt Fluorkarbon 0.138, men synes fluen ble dratt under, så har sluttet med det. Kjøpte i dag det minste jeg fant på butikken, 0.16 så skal prøve det fremover.
 3. Kommer akkurat fra tur, hvor jeg hadde en forferdelig opplevelse Jeg hadde satt på en spiss som var 0.12 tykkelse, og den gikk rett av ved tilslag. Vet ikke om det var med knuten, men alikavel... Det jeg lurer på er hvor tykk kan man ha spissen for å kunne presentere døgnflue perfekt, eller mindre fluer?
 4. Isen har nå begynt å slippe enkelte steder innerst i Porsangerfjorden, så vi er noen som er kjempegiret på å begynne fisket igjen:)
 5. 31 nu:) Venter på når tidene for konkurranse blir lagt ut. Noen som vet?
 6. asghegg

  Bellyboat

  Har brukt Fish Cat 4 i sommer, og er storfornøyd med den. Jeg er over nitti kg, og det er bare knærne som er nede i vannet. Sitter meget godt i den. http://mmfiske.no/?ItemID=1792
 7. Dagens ørret tok en steinflue, mens jeg var å testet min nye fish cat 4:)
 8. Noen som har prøvd seg i Ravdoljohka?

 9. Har i dag vært å fått 3 Harr på #3 stang, søkke morsomt:))

 10. Dagens ørret tok en Palmermygg.
 11. I går kveld fikk jeg en ørret på 1.3kg, og den tok en Streaking Caddis
 12. Så en apps hos en kompis, mener den heter "find a fly" Man legger inn en del opplysninger, og vips så blir man fortalt hvilken flue man skal bruke. Synd den appen ikke finnes til Android
 13. Jeg bruker i dag Loop Opti Stream snøre #4, og har sett at Loop har kommet med et nytt snøre som heter Loop Evotec 85 som jeg har sett litt på. Ser at klumpen er noe tynnere enn Stream snøret. Er det noen som har testet, og kan si noe om snøret?
 14. I helgen er det badmintonturnering.....ingen fiske:(

  1. Greger
  2. asghegg

   asghegg

   Jepp:) Var du også der? Måtte på en liten fisktur i går kveld, trodde kroppen skulle bli bedre, men like stiv og støl i dag:)

  3. Greger

   Greger

   Bor i h-fest men ingen b-ton før mig! De blir alta 10-12 juni, s-ø o gode venner!

 15. Var i går på en liten tur, holdt på å snø ned :P
×
×
 • Legg til ny...