Hopp til innhold

san miguel

Medlem
 • Antall innlegg

  304
 • Registrerte seg

 • Sist pålogget

Omdømme på forumet

0 Nøytral

Om san miguel

 • Bursdag 12. april 1975

Profilinformasjon

 • Kjønn
  Mann
 • Bosted
  Tromsø
 • Favorittfiske
  Tørrfluefiske etter ørret.
 1. I tillegg kan nevnes: Skarsfjorden, Skulsfjorden, Grøtfjord, Skogsfjorden og Ramfjorden.
 2. san miguel

  Haill

  Gratulerer, Har registrert at man kan få haill på resept i enkelte land (uten at de tenker på det som det). Må være behagelig å bare stikke innom doctorn å fortelle en skrøne for så å få stukket en blålapp i labben og en klapp på skuldern.
 3. Den lykta er sikkert kanon til lystring.
 4. Rart du ikke har fått svar. ha ha 1000 spenn på kontoen så får du en fjord for deg selv;)
 5. Har snekra sammen en fluefiskeblogg med historier og bilder fra sesongen 2010. http://splittekeine.wordpress.com/ Mvh Torbjørn
 6. Fantastisk flott fangst Tert! På bambus og fine ting! -Selv om det var i fjor..... Håper på fine forhold i år. Mat må man ha og fisk er best!
 7. La oss begynne med å fjerne den fantastisk innhabile støgge fiskerimenisteren vi har. Sende henne ut av landet i en pappeske sammen med Krekar. Og få en fluefisker inn på Stortinget...... Hun må jo ha downs hvis hun tror hun gjør en god jobb.
 8. Flyalf. Er det meningene at vi skal svare på spørsmålene dine her eller? Synes du kunne lage en form for avstemming eller noe annet. Det går mye Kjappere... Flyalf spør: Er du/dere enig i at: - Elva er dokumentert i ubalanse (ref bunndyrundersøkelser osv) - Svar: JA. - Fiskepresset er gått kraftig opp de siste årene - Svar: JA, og det blir bare flere og flere fluefiskere sånn rent generelt. Og i slike situasjoner trenger en elv virkelig mange fluefiskere. For hadde du Alf i likhet med meg ikke vært fluefisker. Så hadde vi gitt oss totalt ræva i hele Barduelva. Barduelva trenger fluefiskere som er glad i den, og som støtter BV, og som bla lager aktiviteter rundt elva. Dette gir nye fluefiskere som også lærer å bli glad i elva. Og elva renner jo langs riksvegen. Sier bare Baglimit, C&R, mothakeløsefluer, flue som eneste lovlig redskap.... - BV er den organisasjonen som gjør mest konkrete ting for å ta vare på elva? - Svar: JA. Er det noen andre da? Og jeg vil også tro at fluefiskerne utgjør en betydelig medlemsmasse hos BV. Støtter på ingen måte munnhuggeri, personlige fornærmelser, usakligheter hverken her eller på ffs.no
 9. Trenging er viktig. Jeg hadde gledet meg mye til stevnet og hadde alt på stell til lørdagen. Men jeg er rammet av sykdom og er sykemeldt noen gode måneder framover desverre. Hadde planer om å delta uansett, og hadde pakket bagen klar. Men formen var elendig og jeg kom meg rett og slett ikke avgårde.
 10. Gratulerer med førsteplassen Johnny. Du er god! Ang. Martin så er han en jævel å kaste streamer i nordavinden. Så denne mannen skal man ikke spøke med!
 11. Mener SA ED blir noe overkill på 3ern din. Det er jo fisking du ønsker? Kjøp standard wf line, SA Supra/ ultra 4, GPX eller lignende så har du en knall allroundkombi du vil finne brukbar under de fleste situasjoner. GPXen er laget litt tyngere enn standard for å passe kjappe stenger bedre.
 12. Håvard. Har pakket en bag med strips, avbitertang, blåselampe, gjerdestreng, 2 par hansker og en akkardregg i solid hyssing. Bare bestill flybillett så skal vi nok få det klemt ut av mannen. Gratulerer med tidligfangst. Her i nord vil det ikke renne vann før i mai...
 13. Et svar å ta med seg! Fisker med løkke, men skjønner hvor du vil hen.
×
×
 • Legg til ny...