Hopp til innhold

JO9

Medlem
  • Antall innlegg

    3
  • Registrerte seg

  • Sist pålogget

Omdømme på forumet

0 Nøytral
  1. Har i det siste fattet interesse for stangbygging og byggeteknikk. Et viktig elemet er lokalisering av stangens rygg/mage og plassering av stangringene. Etter en kjapp leksjon på området måtte jeg sette teori ut praksis og fant fram min fabrikkmonterte Loop blueline salt 9 fot 5'er. Fant fort stangens rygg/mage, men det viser seg at alle stangringene er montert på høyre side av "magen". Kan dette stemme? Merker også under kasting at stanga har en tendens til å rotere litt til høyre.. Er dette et bevisst valg fra Loop, eller har jeg fått en feilprodusert stang her? Testet også på en GL LPXe 8 fot 3'er, og her er ringene helt klart montert på "magesiden".
  2. GL punchpro snøret står allerede på innkjøpslista i flytende utgave. Noen som vet om den leveres i forskjellige synkegrader? Skyteklumper med løkkekoblinger kommer vel aldri til å bli like behagelige å fiske med som WF snører, men de virker jo veldig praktiske.. Blir nok nødt til å teste ut opti adapted klumpen. Er kanskje litt kort (9,5 meter), men tror ikke den blir helt feil. Alexandersen: Tror disse stengene er meget nært beslektet ja. Talon/Pølse: Har ennå ikke hatt gleden til å kjøre større laks på denne, men det er litt bekymrende hvis dere har denne erfaringen med stanga. En annenting som har smøget seg inn på innkjøpslista er ny laksesnelle til stanga. Noen som vet av en lett snelle som kan anbefales? Gjerne brukt.. Hadde også vært interressangt å vite hvor mye backing folket har på snella når laksen skal temmes. Virker som om mange trenger minst 200 meter for å følge seg noenlunde trygge, men er dette virkelig nødvendig?
  3. Det nærmer seg sesongstart, og med den følger fornyelse av diverse utstyr. Salmonstixen skal blant annet bestykkes med nye snører, og for første gang et skyteklumpsystem. Har ingen erfaring med skyteklumper og trenger sårt noen tips før jeg går til innkjøp av (altfor?) kostbare skyteklumper som ikke passer. Har tenkt litt på Loop sitt OPTI ADAPTED #7 SINGLE-HAND på 17 gr. Liker ideen med utskiftbare spisser.. Men som sagt er jeg helt blank på dette området, og trenger dermed litt kyndig veiledning. Takk for eventuelle tips! Johnny
×
×
  • Legg til ny...