Hopp til innhold

jan erik

Medlem
 • Antall innlegg

  363
 • Registrerte seg

 • Sist pålogget

Omdømme på forumet

0 Nøytral

Om jan erik

 • Bursdag 02. mai 1964

Kontaktinformasjon

 • Web/blogg
  http://www.videosystem.no

Profilinformasjon

 • Bosted
  Konnerud
 • Favorittfiske
  Ørret
 1. ....Og her gjetter jeg at Yello stanga til Loop IKKE passer. Eller passer minst. Og det vil si at jeg kanskje befinner meg utpå vidda med det synspunktet. Men det er kanskje der det er finest å være...(tåkeprat ja)
 2. Tom;det har seg slik at jeg i etpar år ikke har tilbragt så mye tid til fluekaste som jeg burde. Og dermed har utstyrshysteriet også sluppet taket litt.Det som jeg så på for to år siden som revolusjonerende innenfor utstyr har i lys av tidsperspektiv osvosv ikke vært snakk om noe revolusjon. Litt skuffende egentlig! Det som har overrasket meg er at disse to-tre årene faktisk har vært ganske så revolusjonerende! Min gamle St.Croix LegendUltra(i eie av en kompis) med et GPX snøre som passer bra til kastet så inni hampen dårlig med et Sharkskin at vi bare sto og kikket på hverandre. I mellom tiden hadde jeg kjøpt jeg meg en Helois stang og på annbefaling også et Sharkskin.Egentlig har jeg likt litt sløve og rolige stenger(tenk Scott Gsom jeg har en ypperlig #3femdelt med ja,nettop et GPX snøre på) men jeg må si atjeg har fått øynene opp for litt raskere og spenstigere stenger.Og når de så begynner å bli såpass lette er det en fryd!(Og her har Orvis hvist vei.Gamle Zero Gravity som er forløperen til Helios er en helt annen stang) Liten avsporing her;beklager! Poenget er at jeg tror Sharkskin har blitt laget til en ny generasjon spenstge,lette og raske stenger!
 3. Scott G er en rolig stang. St. Croix (et eller annet) er rolig. Men sett snøret på en Orvis Helios 9.5 eller en tcr eller en Z-axis. Og dermed svinger det! Jeg er ikke så teknisk at jeg kan legge ut i hytt og pine om aksjon,frekvenns og slaglengde. :-))
 4. Min erfaring er at Sharkskin passer mye bedre til en rask stang en en rolig. Høres snålt ut? Prøv selv!
 5. Mickey;har du prøvd tipflex #5? Jeg mener den er nesten like rask som tcr men helt uten dennes tyngde og kjeppfølelse.. Z-axis er atskillig mykere og med mindre spenst en tipflexen min. Helios er letter i handa enn selv z.axis. Alt dette er min mening!
 6. Kjøpte meg en tipflex jeg da. funker den og! Kanon faktisk. Og så lett i handa!
 7. Jorde og jorde. Iflg hjemmesidene til Orvis finnes ikke lenger midflex #5 i 9 fot......
 8. Er jeg helt på jordet eller leveres #5 9 fot kun i tipflex?? Prøvde en TCR mot min Helios #5 . Makan til revolusjon på 3 år!
 9. ...da ble det en Sage FLi #6. Håper han blir fornøyd! Takk for hjelp alle sammen!
 10. Dessuten; er setningen "OBS de gule glassene er ikke Polariserte mens brun og blå er det" ført til etterpå eller?
 11. Saken er at briller med utskiftsbare gule glass er vanskelig å finne. Gikk på PureFishing "smellen" jeg og(værvepresang) men fikk velge en annen presang da jeg gjorde de oppmerksomme på "feilen". PureFishing har absolutt tilfredstilt meg bare så det er sagt.. Tror du blir nødt til å svelge denne nøtta hos din forhandler. De har tilbudt deg penger tilbake som er iflg kjøpsloven. Løsningen for meg ble etpar (dyre) Rudy Project briller samt et billig sett med polariserte fra Aktiv fritid. Sprett ut plastglassene og slip de til med en dremel så passer de til Rudy Project. RP har faktisk et godt utvalg av briller og de polariserte glassene er gode. (Og fine til sykling også selvsagt)Eller se på etpar Action Optics /Smiths Orcas med brune selvregulerende glass.De bruker jeg til vanlig...
 12. oooh. Beklager. Han er glad i å fiske STOOOR røye(1-3 kg)! Tørt selvsagt.Rask tror jeg passer. Svarer du på denne FlyBandit så GRATTIS med 1000 innlegg!
 13. ER det kanskje snakk om Fenwick sine?
 14. Takk for tips her. Tror at for gammern å fumle med 7 deler blir i meste laget. Samt så burde jeg ha en returrett hvis den ikke faller i smak. Er Sage VT2 et godt alternativ? Ser den leveres i 9.6 fot også
 15. Min far fyller 70 år i sommer og han er glad i å fiske. Til nå har han brukt en "Vi Menn" glassfiberstang men han fortjener en ny synes jeg. Hva foreslår dere? 3-4 delt rask. Omtrent 3 stor lapper. Og ny selvsagt!
×
×
 • Legg til ny...