Hopp til innhold

Hr Lucky Fly

Moderator
 • Antall innlegg

  1 329
 • Registrerte seg

 • Sist pålogget

Omdømme på forumet

0 Nøytral

Om Hr Lucky Fly

 • Rangering
  Annonseansvarlig | Fluefiske.net
 • Bursdag 19. sep. 1960

Kontaktinformasjon

 • Skype-ID
  boyeback
 • Web/blogg
  www.fluefiske.net

Profilinformasjon

 • Kjønn
  Mann
 • Bosted
  LILLEHAMMER
 • Interesser
  Fluefiske etter laks og ørret.
  Harejakt med dunker!
 • Favorittfiske
  LAKS, sjøørret og ørret

Siste profilvisninger

5 419 profilvisninger
 1. På tidligere fiske hadde det vært en idé, men kanskje ikke på den tiden. Kommer jo også an på hvor man fisker mot vannhastigheten, men det er marginal forskjell på synk 1 og 2. På denne tiden tar gjerne laksen det som er i øvre vannskiktet:)
 2. Vel, jeg savner ikke overhodekastet. Det er vel det kastet med mest begrensninger(tohånds). Behersker man et underhåndskast eller moderne spey, kaster begge sider så klarer man seg godt i de aller fleste tilfeller, snakeroll er også et praktisk kast.
 3. Enig, tror Sage kommer høyt, og det er vel den første jeg tenker på som kultstang, selv anskaffet jeg vel den første i 2001. Den tiden ble jeg også kjent med flere svensker, og snakket man stang så var det Sage.
 4. Nei, det kommer selvfølgelig an på hvor man fisker, og hva man liker:).
 5. Kan nok være en fordel for junifisket det kalde været vi har hatt i det siste. Det bremser snøsmeltingen, så ser vi frem til stor kald junielv.
 6. Takk for råd Hermansen, da blir det det:).
 7. Nei, kjøpte den til sesongstart ifjor. Fikk tre lakser på premiereturen for snella, og det ble en så god opplevelse at jeg har bestilt ei til:). Var litt skeptisk til denne før jeg fikk se den og kjøre laks på den. En svenske jeg kjenner har denne på alle sine stenger, så jeg ble litt nysgjerrig, og den appellerte til meg så jeg bestilte ei, det angrer jeg ikke på:).De er litt bredere og noe tyngre enn LW og HD, men balanserer meget godt og gjør seg godt på stanga:). Bakdelen er at jeg sliter å sette andre sneller på stanga igjen:). kvaliteten er ikke noe å diskutere, det er Daniellson.
 8. Er forøvrig ute etter en 9 ft kl 4 eller 5, funderer på å få tak i RPL+:)
 9. Jeg prøvde Sage one tohånds, det var da jeg fant frem G111:). Der synes jeg ikke utviklingen hadde gått nevneverdig fremover.
 10. Håper det, noe good old days blir det nok ikke lenger, men hadde vært fint med litt aktivitet på forumet, det er en stor database med mange emner, og noen tråder blir aldri for gamle:).
 11. Det er noe som visstnok heter good old days:). Pusset støvet av Sage G111, 9140, 10150 og 8113 for et par år siden, ble litt kasting og det resulterte i at i år så blir de brukt, og kjøpte ei todelt 796 RPL+ fra USA nyss. Kort sagt, jeg de elsker gamle Sage. Hvorfor har jeg tatt dem frem igjen, jo de er nok ikke riktig like spenstige som noen av de beste stenger idag, men ikke langt unna, og så har de en meget jevn fin aksjon. Og så har de sjel:)
 12. Er det ingen i nærheten hos deg som KAN litt teknikk, som kan vise deg litt Asbjørn? Et fluekast er ren teknik, og vi snakker vel om et underhåndskast eller moderne spey om en vil, og jeg er litt usikker om denne stroppen alene vil gjøre at en forstår hva en driver med. Skjønner tanken med den, men det er andre elementer som også spiller inn om denne stroppen skal ha noen effekt. Kasting er trening, og atter trening, men det hjelper lite om ikke trener på de riktige tingene, som mange andre ting.
 13. Denne boka kan bestilles på: order@settern.se pris ifølge skriv er 259,- sek ved bestilling på setteren, (ca 360,- sek ord)
×
×
 • Legg til ny...