Hopp til innhold

Lpxe

Medlem
 • Antall innlegg

  161
 • Registrerte seg

 • Sist pålogget

Omdømme på forumet

2 Nøytral

Om Lpxe

 • Bursdag 06. feb. 1979

Profilinformasjon

 • Kjønn
  Mann
 • Bosted
  Skogn
 • Favorittfiske
  Laks og sjøørret
 1. Har også hatt bra erfaring med sunray shadow i år. Ble vel 5 laks på den flua, og største på 8.4 kg.
 2. Lpxe

  Skyteline

  Jeg bruker Scientific Anglers Shooting Line freshwater til laks. Denne er en ener for meg. Til sjøørret bruker jeg rio powerflex, den er helt ok.
 3. Det er en lek å løfte det ifra vannet. Setter fine og trange bukter, og går som pokker... Dog bruker jeg noen gram tyngre enn hva som står anbefalt på stanga.
 4. Jeg går mye med h/s1/s3. Klumpen er mye bedre å mende enn s1/s2. Fiskeegenskapene er utrolig gode, og du har full kontroll på hastigheten på fluen. Dette er etter min mening den mest allsidige, og den klumpen som fisker best.
 5. Det var endel fiskere der ja. Mange Dansker som hadde meninger om det meste... De hadde ikke kjent fisk siden tirsdag på valdet, og de ble ganske lang i maska når jeg og Bigfish huket en hver.
 6. Hei Stinger. Jeg og en kompis tok en spontantur til Gaula på torsdag, nærmere sagt sjff Støren-valdet. Første gang vi fisket i den elva. Plassen var forholdsvis fin den, god driv i det nederste stykket av fluesona. Kompisen tok en kjempefin laks på samme valdet på 11,3 kg.
 7. Gaula: Laksen tok en lang sunray shadow i skumringa. 8,4 kg - flyt/synk1
 8. Gratulere med en flott Stjørdalslaks
 9. Gratulerer med en flott laks. Kom nettopp hjem ifra elva. Kjente ingenting. Såg et par lakser på 27a, ellers var det forholdsvis dødt. Fisket nedenom dere på Hallan, 29a, Landfall og Martin. Perfekt vannstand i dag. Litt mindre vann (les 20-30 kubikk) så blir det fiske ovenfor fossen.
 10. Takker for gjestfriheten. Du skal nok ikke se bort ifra jeg dukker opp :biggrin:
 11. Ja, vi får vel fiske på privaten i Ølvilla.
 12. Kongekomentar, Per L. Hehe. Vi drar opp til Bjøra på fredagen. Nærmere bestemt Himo/Rodum. Har blitt en tradisjon med tidligfiske der de siste 4-5 åra. Regner absolutt ikke med den store fangsten, men det blir fryktelig godt å komme igang igjen.
 13. Jeg har også en Nativerun 10` #8 som jeg bruker til laks, og sø når det blåser fælt. Jeg bruker det gamle guideline tricast snøret til dette fiske. jeg anbefaler #9 til stanga, men #8 går også helt fint. Det er suverent i vind, og bærer store fluer langt og godt. Det kan hende noe butikker fortsatt har dette snøret for salg. Airflo 40+ extreme distance er også et godt alternativ til denne stanga. Men husk da og gå ned en klasse da disse snørene er drygent tunge.
×
×
 • Legg til ny...