Hopp til innhold

lhegdal

Medlem
 • Antall innlegg

  20
 • Registrerte seg

 • Sist pålogget

Omdømme på forumet

0 Nøytral

Om lhegdal

 • Bursdag 23. aug. 1977

Profilinformasjon

 • Kjønn
  Mann
 • Favorittfiske
  Ørret, Makrell, Torsk
 1. lhegdal

  Lør 10 mars.

  Beklager at du ikke finn noen hjelp Jiggy. Nord86: Forslag til steder vestre del av Snarøya, Rolfsbukten på begge sider (Fornebu), søndre strand til Bygdøy og Huk, også Elenestangen (kjøre forbi Vollen). Det er eller var forrige helg en del drivis i fjorden, så det er litt opp og ned hva som er åpent.
 2. Bruker tykke sokker inne i neoprensokkene til vaderne og en tykk stilongs med fleace bukse utenpå. Fungerer fint i kalde finnmarkselver også. Har prøvd slike fotvarmere i annen sammenheng og ikke hatt noen effekt, så kommer ikke til å prøve de i vaderne
 3. Flott at det er så stor ørret i Norge. Håper at de blir vernet slik at de også finnes for fremtiden
 4. Jeg ser ønske om en ny stang og snelle for fiske i sjøen. Det er sjøørreten som er hovedmålet med fisket mitt, men takker aldri nei til andre arter. Ettersom jeg ikke er dreven på hva jeg bør se etter i en fluestang, ber jeg om hjelp her. Jeg ser for meg at 9" er det mest fornuftige. Stangen bør være god til å kaste med. For meg er lange kast viktigere enn veldig presise kast. Vil bruke skyteklump. Snøreklasse 7-8# ? Snellen må tåle saltvann og ha plass til nødvendig backing.
 5. Takk for tipset Brage. Skal prøve fisketeknikken din neste gang jeg er ute.
 6. Gratulerer med fine fisker i helgen. Var selv ute en tur i går - fantastisk pent vært, men ingen fisk.
 7. Kan ikke si at jeg har det problemet i det hele tatt. Har ikke fått en eneste makrell på flue i år, selv med intensiv fisking. En løsning kan være å gå for andre imitasjoner enn de som makrellen tar?
 8. Artig lesing - Må ha vært en flott tur
 9. Flere underlige konklusjoner i den artikkelen ;)
 10. Jeg synes det er helt greit at han tok fisken som var skadet og svømte mot land. Hva saken har å gjøre i avisen er noe helt annet - det synes jeg var meget underlig.
 11. Teppesild Muddler Minnow Flue.no - et sted for inspirasjon
 12. Når de så setter i gang garnfiske etter den rømte fisken, hvordan sikrer de da at de ikke tar villfisk også. Problemet med rømmingen og menneskelige feil er vel igrunn at konsekvensene for næringen er såpass liten at de gjennomfører ikke det sikkerhetsnivået som de burde.
 13. I dag ble de full klaff. Fast kontakt med fisk like etter at mørket kom. Flue: Wooly Bugger White Beadhead Fisk: Ørret, 1,5kg.
 14. Har hatt seks fisketurer så langt. Ikke sette noe, ikke kjent noe og ikke sett noen andre få fisk. Har vært en tur på Elenestangen, en på Huk og resten på Rolfstangen. Håper å få noe snart ;)
×
×
 • Legg til ny...