Hopp til innhold

nerve

Medlem
 • Antall innlegg

  73
 • Registrerte seg

 • Sist pålogget

Omdømme på forumet

2 Nøytral

Profilinformasjon

 • Kjønn
  Mann
 • Bosted
  Troms
 • Favorittfiske
  ørret

Siste profilvisninger

Blokken siste besøkende er deaktivert, og vil ikke vises til andre brukere.

 1. Skal kjøpe klump til enhånds 9,6ft kl7. Har mest lyst på klump med utskiftbare spisser. Rio scandi short versitip har jeg forstått er heller dårlig for kast over hodet så den utgår. Noen som tips å komme med? GL switch multi? GL ultra compact fikk jo skryt, men da kreves polyleadere hvis man vil ha tip.
 2. Skal kjøpe ny snelle. Hva (og hvorfor) anbefaler dere mellom nautilus nv og Lamson vanquish?
 3. Informasjonen på sidene til nextcast er noe mangelfull... Hvis vi sammenlignet guideline scandi 42gram i34,som jo er meget gode liner (opplest og vedtatt...), med nextcast 650grains/42,1gram i 13 og med 10ft s4 tip, så er gl scandi 11,8m og nextcast 13,4m. En tripple D i24 kl10/11 klippet ned til 42gram er vel ca 12,8m. Scandi og td har jeg prøvd. Scandi var overlegen i min test... Hva er det med taperingen til nc som gjør denne så bra, til tross for at den(etter min mening) virker noget lang?
 4. Hvis jeg har forstått det rett er det vel bare lengden som er ulik på salarfinder 40 og 45. Ville dere valgt 40 eller 45 til 15ft kl 10/11 med klumpvekt 45gram?
 5. Så NC tuppen er 85grains/5,5gram?
 6. Bør man kanskje legge inn en søknad om kort i alta før st.hans?
 7. Hvor stor er forskjellen på en 9,6" #6 og en 9" #7?
 8. Ny snelle til 15ft stang skal kjøpes,men hva? Dere kan få bestemme.
 9. Hva mener dere er best til en 14ft nrx da, fusion ii eller compact fusion ii? Og hvilken klumpvekt?
 10. Ok. Hører flere andre sier de bruker fusion II uten polyleader og at særlig tunge fluer vender fint over, selv om taperingen er "bratt" i fronten. Jeg vurderte å kjøpe en fusion II en snøreklasse over og ikke bruke polyleadere. Hva tror dere?
 11. Hvilke og hvor lange polyleadere bruker dere på stengene deres til en zpey fusion klump? Vurderte å kjøpe en zpey-klump men trodde ikke denne klumpen krevde noen tapert leader,
 12. nerve

  Vaskelenka!

  Så i et blad her for ei tid tilbake en bindebeskrivelse av en streamer med rød buttt, sølv kroppe, vaskelenke som øyne, hjortehår og noe grønt på oversiden. Noen som husker hvilket blad denne forekom i eller har et bilde av denne flua? Var ei steikanes god flua!
 13. Når kan man regne med at det er fisk opp i øverelva?
 14. nerve

  Ny Loomis

  Noen som har prøvd nrx 10ft #7? Om stanga koster 4 eller 7 lapper spiller etter min mening ingen rolle. Det er småpenger i det lange løp. Andre bruker jo mer i året på vadere og gedigne fluebokser!
×
×
 • Legg til ny...