Hopp til innhold

gerri

Medlem
 • Antall innlegg

  215
 • Registrerte seg

 • Sist pålogget

Omdømme på forumet

0 Nøytral

Om gerri

 • Bursdag 17. juni 1965

Profilinformasjon

 • Kjønn
  Mann
 • Bosted
  Nordfjordeid
 • Interesser
  Mye fiske.mest laks og sjøørret men mye annet utenom sesong for laks.fiske i sjø
 • Favorittfiske
  laksefiske og sjøørret
 1. GL Bullet int kl 8 er også en av mine favoritter, ga meg tre store sjøørreter i år og nok en line som leverer fangst for min del, mens andre igjen er meir tilfeldig føler eg. Har derfor bestilt denne til tohånds til neste år kl 10 og 11
 2. Den første utgaven av DT Hoover int er heilt suveren og en av favorittene, synes det er mange bra kasteliner men slår meg stadig att noen liner fanger meir fisk sjølv om andre liner ser ut som dei fisker fint.
 3. Sjekk på flue.no og fiske reiser. Send en mail til han. post@flue.no han har flere kontakter
 4. Mektige finner på en slik fisk både fettfinne og gatt/brystfinner. Det har brent seg fast på netthinnen når dette dyret av en fisk hadde 4-5 hopp der den gikk rett opp og minst en meter i luften for å riste av seg den lille rakkeren som satt i kjeften. Det var som å sjå filmer fra Rio Grande gange ti når den kommer opp på fem meters avstand. Håper andre opplever dette en gang i fiskerlivet, kan leve lenge på noe slikt
 5. http://www.fluefiske.net/forum/uploads/monthly_11_2012/post-3102-0-64884300-1352322808.jpgDei tar nok forskjellige størrelser på fluene har eg merket fra store tuber til småfluer, akkurat denne gikk for en liten. Noe så enkelt som en D10 Heggeli
 6. Skulle gjerne lagt ved bilde, men ettersom eg er flinkere som fisker en å legge ut bilde så trenger eg hjelp der.. he he. Fortom var ettersom eg husker 0.25 eller 0.30 fluorcarbon ( Egor) og det hadde eg bruk for.
 7. Det tok over en time å lande drømme SØ på 9.8 kg veid i nett( 10.6 ) og sluppet ut, 97 cm hann fisk på enhånds. Hadde 10 kg grensen som et mål for 15 år siden men hadde lagt dette på is ettersom dette nesten er umulig og laksefisket ble prioritert . Så skjer det når du igjen satser på SØ etter mange år.
 8. Fisket mye der for ca 15 år siden og kjenner skjolden spesielt bra fra den tiden eg bodde i Stryn. Men har jo personer som du kan ta kontakt med som kan det meste om elva.
 9. Lurte på å prøve Lee wulff snøre til en switch men er vanskelig å finne, noen som veit om noen i norge fører Lee wulff ?
 10. 9.mars 2013 da altså.... vi må vel satse på 9 april... får henge meg på Guldbrandsen , hunn , 6,8 kg
×
×
 • Legg til ny...