Hopp til innhold

morpho79

Medlem
 • Antall innlegg

  361
 • Registrerte seg

 • Sist pålogget

Omdømme på forumet

0 Nøytral

Profilinformasjon

 • Favorittfiske
  (sjø)ørret
 1. morpho79

  Cayo Coco, Cuba

  Hei! Skal til Cuba med dama i midten av Juni, ser det ut som, og kunne godt tenke meg å prøve etter en liten bonefish. Vi vil ikke booke en hel fiskeferie, men heller suse litt rundt på Cuba på egenhånd. Jeg har imidlertid fått trumfet igjennom at jeg skal fiske noen dager, og jeg hadde sett for meg å kanskje leie en billig guide til vadende flatsfiske første dagen, og ellers vase rundt selv. Jeg leser mye forskjellig på diverse forum rundtomkring, og det virker som om at om man ikke er tilknyttet de store operatørene du nevnte over her, så kan man risikere å bli bortjaget. Stemmer dette? Hvor er det du fisker alene, noen gode tips?
 2. Stenger er vanskelige å anbefale, synes jeg, det er så store individuelle forskjeller på oss kastere. Personlig har jeg en hang til Scott-stenger, og har akkurat bestilt en T2H 1409, ganske kraftig oppgradering fra Loop Adventure G3 13'2 som jeg hadde tidligere. Når det gjelder sneller, så er det litt enklere å anbefale; personlig ville jeg gått for Danielsson. Jeg har ikke vært borti bedre, mer robuste og problemfrie sneller noensinne. Bare så synd jeg ikke har råd til flere enn den ene jeg har! Loop lager noen billigere varianter, jeg har en av de til laksefiske, og den fungerer helt fint, har ikke vært noe krøll med den heller. Det finnes mye bra der ute, men det viktigste og vanskeligste,er å finne noe bra som passer for deg!
 3. Nå får du Patagonia Guidewater(utgående modell) fra diverse selgere på Ebay for mellom 160-250 dollar. DET er røverkjøp, har akkurat bestilt et par selv, fikk de for rundt 1300,- inkl. frakt og norsk moms. Har hatt Patagonia-vadere i 6 år, kjøpte de på salg for 150 dollar da, og de er fortsatt gode som gull, bortsett fra at de alltid har vært litt for korte til meg, så i år investerte jeg i nye vadere, og lar fruen overta de gamle. Når de er utslitte, sender jeg de inn til Patagonia,hvor de blir resirkulert, og får enten nye vadere eller et gavekort fra Patagonia. I min bok blir det ikke bedre enn det! ebay-selgeren/butikken jeg bestilte fra hete anglershabitat, og var veldig raskt ute med informasjon og forsendelse etter at handelen var i boks, men det finnes andre på ebay også.
 4. Ja? E der nokka liv i elva, eller e det for mye vann enda?
 5. Det må du da bare oppfatte og mene så mye du vil, sannheten er uansett at du vil aldri få vite det. Jeg mener det er tull og tøys å drive å påstå noe sånt, men jeg har ikke dekning for å si det heller. Det som ihvertfall er beviselige fakta, og temmelig ille, er at mennesker har en tendens til å ville menneskeliggjøre og ufarliggjøre alt mulig. Nei, naturen er faktisk ikke en statlig opprettet fornøyelsespark hvor man kan gjøre som man vil.
 6. Ka i fan e det som e galt med folk?! Korsn har han fått det for seg at det her va en fin og naturlig ting å gjøre? Anmeld jæveln!
 7. Jeg har den stanga i klasse 8, og bruker SA GPX, som jeg synes fungerer veldig fint. Har plagdes en del med å finne et snøre som jeg syns passet både meg og stanga, men GPX er altså det beste jeg har prøvd så langt.
 8. morpho79

  Age of Conan

  Hmja, kanskje det bare er dx9 da, ikke vet jeg...det forklarer ihvertfall den nesten uforklarlige dx10-ytelsen min! Jeg er på Aquilonia, RP-PvP.
 9. morpho79

  Age of Conan

  I menyen kan man velge mellom dx9 og dx10, og det er en forskjell på de to, så da regner jeg med dx10 er aktivert. Ellers er folk godt over lvl 40 allerede... Angående specs, så er det mer og mer snakk om skjermkort og RAM. Jeg tror at hvis du kjører en oppløsning på 1600x1200, så bør du ha det tøffeste skjermkortet som finnes for å kjøre dette spillet på max, men personlig så har jeg bare en 19", oppløsning 1280x1024, så jeg skal anskaffe meg et 8800GT, det burde være nok i massevis. 3gb RAM ser også ut til å holde, men med Vista, så vet jeg ikke om jeg ville hatt noe mindre. Og, for all del; det går helt fint å spille uten å ha den verste maskinen i klassen, men man går definitivt glipp av litt eyecandy.
 10. Nå er ikke jeg noen ekspert på finfiske, letteste utstyret jeg har er en firer, men en #2 med KLUMP? Burde du ikke hatt DT-snøre, eller i det minste et WF-snøre av presentation-utgaven? Jeg har også vurdert dette med en #2, men har slått det fra meg for øyeblikket. Jeg ville hatt en myk og rolig sak mellom 7.6" og 8.8" lang. Snelle: Noe lett, frest aluminium, bremse er unødvendig, kanskje de der fra Danielsson, kjempegreier! Backing: Tynneste du får tak i, 40-50 meter skulle være nok i bøttevis. Snøre: Jeg ville ikke hatt klump ihvertfall... Annet: Dra til butikken og prøv:) Hvis du liker X1, og den finnes i #2, kjøp den.
 11. morpho79

  Age of Conan

  På fredag? Jeg ble lvl 25 i går Ang. hardware; jeg har slappere maskin enn Grilldress, og kjører på medium, men har satt shadows til character only. Vista 64, dX10 aktivert, mellom 25 og 40 fps. Ellers er spillet helt fantastisk, og launch var, bortsett fra en tre timers forsinkelse, upåklagelig! Vi får se hva som skjer når det kommer 600000 stykker til på fredag...
 12. Jeg er lett med, i den elva jeg blir å fiske mest i er det påkrevd å slippe ut hunnlaks over 5kg ihvertfall, såeh...:)
 13. Jaja, gratulerer, og ja, det er lenge siden 1990. Vi tar dokker til neste år...
 14. Virkelig flotte stenger! :)
×
×
 • Legg til ny...