Hopp til innhold

JohnKj

Medlem
 • Antall innlegg

  29
 • Registrerte seg

 • Sist pålogget

Innlegg skrevet av JohnKj


 1. Hei,

  Har hatt både rypestegg og Marquis/Perfect knarr som ringelyd på mobilen for en del år tilbake, men de forsvant pga gjentatte skifter av telefon. Skulle gjerne fått lagt inne disse lydene på nytt. Er det noen på forumet som har slike ringelyder tilgjengelig eller kan opplyse om hvor kan kan få tak i dem/laste dem ned, så er jeg svært takknemlig.

  Har en Samsung Galaxy SII, dvs med Android, men antar at det har minimal betydning

  På forhånd takk!

  JohnKj


 2. Er nysgjerrig på hva folket bruker. Trives selv best med enhåndsstanga. Vil gjerne benytte den så sant det er mulig, selv når det synkesnører og store/tunge fluer som gjelder. Har gammelt utstyr og kjenner suget etter å oppgradere. Denne tråden kan forhåpentligvis gi nyttig input både til undertegnede og andre innbitte enhåndsfiskere i samme situasjon.

  Skriv inn merke/modell, lengde og snøreklasse. Gjerne også hvorfor du liker denne stanga og om den egner seg både til overhodekast og vannkast.

  Selv bruker jeg en Åke Rosen stang, 10 ft kl 9 fra midten av 80 åra. Stiv og tung, tåler det meste. Kun egnet til overhodekast, der jeg i hovedsak har benyttet kappede DT liner med level skyteline.

  JohnKj

×
×
 • Legg til ny...