Hopp til innhold

graffenwalder

Medlem
 • Antall innlegg

  183
 • Registrerte seg

 • Sist pålogget

Omdømme på forumet

5 Nøytral

Om graffenwalder

 • Bursdag 24. april 1965

Kontaktinformasjon

 • Skype-ID
  graffenwalder
 • Web/blogg
  http://rune.forsgren@breivika.vgs.no

Profilinformasjon

 • Kjønn
  Mann
 • Favorittfiske
  laks

Siste profilvisninger

2 378 profilvisninger
 1. Har ett Thomas& Thomas 12f-8 i nyskick om intresse finns

 2. Flua fikk navn etter at den blei fast i vadeskoen , bobbelkrok ken sawada str 6 flua stammer fra elvas bunn , enkel flue tynt dresset fiska ca 50 laks.
 3. Fesk oppdrettslaks ? og rydd ut røya og SJYBØRTINGEN I samme farta?
 4. Hei prøv Hardy eks Gem mk2 kl 9-10 eller MLA 400 gold dette er gode sneller med livstidsgaranti? Gem snelle er anodisert mht. sjøfiske.
 5. Ganske lik me stooorboren krok :badgrin:
 6. Hei folkens det er lov å komme med relavant info om disse det er sikkert flere som lurer på dette???
 7. Hei folkens har 2 perfect i svært god stand hva kan en regne at de er verdt? Iden store er det preget 36 inni hva står dette tallet for? Jeg lurer på hvilke deler som må fotograferes for at en snelleekspert skal kunne si noe om hva de er verdt jeg tenkte å bytte de mot en annen snelle i snellas hjemland For orden skyld 3.5/8 snella er en rear venstrehåndsutgave med agate linefører? . Eller selge de? Bilder kan sendes til seriøst intr pr PM. Håper på seriøse svar fra folk som vet mye om perfectsneller og samlere de vet ofte mye om priser. Bilder kommer i salgsannonse etter påske er svært takknemelig for respons helst pr PM på forhånd takk alle sammen mvh Rune. Jeg kan også bytte 4.1/4 tommern med en 16 fot hardy deluxe spey eller lignende eventuelt en thomas 15-16 foter.
 8. Hei enig i dine synspunkter DT ruule . Graffen.
 9. Å deven er dette etanes fesk?? En uskreven regel om ikke vedtatt av norske myndigheter så skal vinterstøinger ikke dødas men settes ut igjen jeg skjønner at dette kan kjøpes sørpå men her i provinsen er det regnet som guttestreker.
 10. Helt enig det er da slett ikke matfisk å snakke om børting skal ha lus å blank farge å så skal kondisjonsfaktor være hakket kvassere makan til eplekjekk støingfeskar?
 11. Ser du gjennom isen??? Eller er det åpne råker?????????
 12. HAU HAU jeg er 1,94 me skisko på alfa telemark vi snakke 2 mannstelt her? 2 mann me 205mm isbor og 2 pulker og stooore sekker ala norøna reckonpack. ol . STAIKA say no more.??
 13. Heisan Hilleberg staika 2 mannstelt er praktisk for 2 til isfiske osv. Lett å slå opp stengene er på utsiden og de klippses på 3 stenger merka med farge slik at surr unngås.Mvh Rune Tromsø sjekk på nett for detaljer lykke til med teltvalg.
 14. Hei hvis det er din første tur kjøp et sett me snelle og stang snøre og fisk.???Mvh Graffen.
×
×
 • Legg til ny...