Hopp til innhold

GreenHighlander

Medlem
 • Antall innlegg

  223
 • Registrerte seg

 • Sist pålogget

Omdømme på forumet

0 Nøytral

Om GreenHighlander

 • Bursdag 01. juli 1977

Kontaktinformasjon

 • Web/blogg
  http://www.youtube.com/profile?user=JARLE28

Profilinformasjon

 • Kjønn
  Mann
 • Bosted
  Kristiansand
 • Interesser
  Fluefiske etter Laks og Sjø-ørret<br />Ivrig fluebinder. <br />Havfiske.
 • Favorittfiske
  Laks,Sjø-Ørret
 1. Kan laksen hindres i å finne tilbake til elvene grunnet askeskyen fra vulkanen? Dersom laksen bruker himmelen evt. stjerner o.l til å navigere og disse er blokkerte, vil det da få følger for om laksen finner veien hjem? F.eks. Laks som lever rundt syd-Grønland vandrer forbi Island og inn mot Nordsjøen, dersom den må passere ett askebelte og trenger himmelen/månen som navigering og disse ikke er synlige, hva skjer da? Har vel liten tro på at det har noen betydning selv, tror nok ikke det har noen ting å si, men..
 2. Har sett skarv på Evje og på Gautefall. ettersom bestanden øker og matforholdene i sjøen blir dårligere, er det nok dsv, slik at den vil søke til andre områder for å få i seg føde. Skarven er også en fugl som vandrer mye, den kan tilbakelegge store avstander på kort tid. Så det og ta turen fra kysten og inn i landet er gjort på bare noen timer, for så og returnere til unger som den må mate. Men tror helt ærlig ikke at den utgjør noen trussel for Laks og Ørret bestand.
 3. Noen som har testet begge disse stengene? Vurderer og anskaffe meg en av disse. Så lurte på om noen kan si meg hva jeg bør velge... Blir for det meste speykasting dem skal brukes til. Begge stengene er i klassen 15 fot.
 4. Dette var artig å lese om. Håper flere rugger dras på land. Nå drar jeg opp i sone 2 i Tovdalselva og plukker ett par til 8)
 5. "ja, møe mulig, for i otra er det jo så som så........" men det løsner nok snart skal du se 8)
 6. 3 Laks på 3,3-4,3 og 4,4 kg, tatt i sone 2 tovdalselva på flue 1. Juni.
 7. 28 dager! Ser ut til å bli en strålende helg. Skal opp å se på Guideline Cup nå. Litt mindre vind enn det var i fjor, da gikk bakslengen til de fleste som ett 8 tall, for deretter å akslerere ut i vindens hastighet til rekordlange kast. Blir vel litt jevnere forhold i dag, med nesten vindstille og ei steikende sol.
 8. Prøvd med større fluer, gjerne sildeimitasjoner, str. ca 10 cm +, pleier å holde småfisken unna...
 9. Har hørt de får litt SØ i områdene øst for Grimstad. Også Hove på Tromøy bør være fine plasser å teste ut.
 10. Hvorfor er det som regel alltid dårlig fiske når det blåser fra Nordvest her på sørlandet ? Hvordan påvirker dette fisken ? Er Sjø-ørreten også lett påvirkelig når det gjelder vind o.l. vær forandringer ? Noen som kan gi en god forklaring på dette? :huh:
×
×
 • Legg til ny...