Hopp til innhold

juvis

Medlem
 • Antall innlegg

  236
 • Registrerte seg

 • Sist pålogget

Omdømme på forumet

0 Nøytral

Om juvis

 • Bursdag mars 9

Kontaktinformasjon

 • Web/blogg
  http://

Profilinformasjon

 • Kjønn
  Mann
 • Bosted
  Horten
 • Interesser
  Ørretfiske/til nød en Harr evt en sjøørret.
 • Favorittfiske
  Ørret

Siste profilvisninger

2 110 profilvisninger
 1. Det er Ekelund, kan legge til at ryktene fra de siste treningene sier at Tommy i en treningsserie kastet over 50m på alle fire kastene. Renger man ut det mot tidligere vinnerpoengsummer.... krysser fingre:-)
 2. Har både Daniellson og Lamson, og jeg er ikke det minste i tvil. Daniellson ruler big time. Lamson når dem ikke til knærne, du kommer til å ha klart mest glede av svenskerullen.
 3. Dette er en vanskelig balansegang, jeg har ikke tilknytning til noen, men har jobbet i reklame og PR som konsulent endel år, bla annet med analyse og rådgivning. Vet hvor lett det er å "jump to conclusions" for kjapt, for det er ikke tvil om at det her dreier seg om et sammensatt felt å forholde seg til. Markedet er nok stort nok, det er bare det at nettet er med å skjerpe konkurransen ganske så saftig. For det er liten tvil om at de som leser her og på forumet til Stokkebekken, så er det mange behov som mettes her, så skal man få til et blad som allikevel "treffer" denne kanskje mest kresne målgruppen, så må kvaliteten på stoffet opp. De samme historiene og fjesene dekker ikke inn tapet, de er med og forsterker det. Derfor må man tenke anderledes, tror jeg.
 4. Jeg lurte på å abonnere på AOF pga denne forsikringsbiten, men da jeg ringte og prøvde å finne ut hva som egentlig ble forsikret og hva jeg hadde krav på ved stangbrudd, tyveri og all annen slags faenskap som kan inntreffe oss som har utstyr for noen kroner liggende i bilen. Så var det ingen som kunne svare. Mulig at de ikke turte til og med. Så jeg ga f.... Bladet suger, big time! Sikkert ok for en nybegynner eller to, med tester osv. men har du lest ett så har du nesten lest alle. Alle andre medier taper terreng, hvorfor skal ikke det skje med trykte blader også? I tillegg er prisene helt på jordet. Hvorfor i all verden skal et blad som er trykket i Polen til 3 kr stk, selges for 79 i Norge? Som allerede er stappfullt med reklame, som har betalt det meste allerede. Hvorfor skal alle ha mer betalt hele tiden, hva med å teste om en prisnedgang gir et bedre resultat? Større opplag, mer fornøyde annonsører, voila, der har man svaret. Mye lettere å kjøpe to blader etterhverandre (som fortsatt suger) til kr 39 pr stk, og bare gå videre og riste det av seg uten å irritere seg nevneverdig. Har man bet 79 eller 99 eller hva det koster (AOF), så kvier man seg neste gang og ønsker ikke gå i samme fella en gang til. Lavere pris, så tror jeg ikke folk bryr seg på samme måte og vil forbruke hyppigere. Det kan umulig være god forretning i å hele tiden øke prisen, når man egentlig burde gå motsatt vei. Men jeg bryr meg egentlig ikke, akkurat denne biten med lavere priser og økt forbruk er det få som skjønner i Norge.
 5. Sinnsykt det klippet der, dritbra!! Nesten ille, men gleder meg plutselig til høstkveld i det ene stryket jeg vet om...
 6. Hvis det er meg du tenker på?? Så les hva jeg skriver tidligere i tråden, jeg lyver ikke. .. jeg måtte akkurat logge meg inn igjen.
 7. Nå gikk det i dass igjen :mad2:
 8. Nå sletta jeg kakene og det ser ut som om dette virket!! :clapping:
 9. Hver eneste gang jeg klikker inn på siden nå, så må jeg igang og skrive. Ingenting funker automatisk lenger, og ja, jeg huker av på husk meg. Håper det funker snart....
 10. Vestfold, indre. Men er det fisk der??
 11. OT så det synger , men har du funnet ut når du kaster imorgen Tooommy? Skal vel utom en tur og det hadde vært gøy og sett deg eller kekelund i sving :clapping:
 12. Hesby sport ligger i kammegaten, paralellgate til gågata ned mot torget. Men best utvalg får du hos Tommy... hos G-sport i Horten. Han kan hjelpe deg :clapping:
×
×
 • Legg til ny...