Hopp til innhold

flu

Medlem
 • Antall innlegg

  57
 • Registrerte seg

 • Sist pålogget

Omdømme på forumet

0 Nøytral

Om flu

 • Bursdag 19. mars 1975

Kontaktinformasjon

 • Skype-ID
  Flu
 • Web/blogg
  http://

Profilinformasjon

 • Bosted
  Fra Lakselv,bor i Tromsø
 • Favorittfiske
  Sjøørret/ørret/laks
 1. Her inne på dette forumet finnes det desverre ofte ikke enkle svar, det er så mange meninger og så mange som absolutt skal gjøre alt så mye mer komplisert med gram på klump, Ern osv.. Det menes nok godt, men det må jo bare forvirre en fersk fluefisker som deg?? Mitt tips på bakgrunn av dine opplysinger er: Gå for en #5 stang, og kjøp med ett Wf snøre av av bra merke, og gå ut å kos deg med fiskinga din Du har sikkert en bra fiskebutikk i nærheten som garantert kan sette sammen en bra kombinasjon til deg.. Lykke til..
 2. #6 fungerer nok helt fint til det du planlegger å bruke den til, nemlig som allround stang. Sjøl bruker jeg #5 til d meste, både etter ørret i vann/elv, og sjøørret og laks i elv. D fungerer kjempefint.. Eneste problemet er som torbl sier, store fluer med mye vind. Da tar jeg fram en litt stivere og lengre #5`er Jeg har en #6/7 også, men den samler bare støv i skapet, da jeg synes at det er 10000000 ganger artigere å kjøre fisk med #5`er stanga kontra #6/7`ern
 3. I Lakselva ble prisene skrudd opp til 600 kr døgnet i den beste tiden, men så ble det også antallet døgnkort kraftig redusert. Det var mange som reagerte kraftig på dette før sesongen, men under og etter sesongen så vet jeg med sikkerhet at tilbakemeldingene på denne løsningen har vært meget positive. Stiv kort pris ja, men da va det også god plass til alle. Da fikk du fisket nok for dine 600 kr.. Vet ikke om det blir jo gjort d samme i Reisa, og hvis ikke så er det meget dårlig av elveierlaget å skru opp prisene så mye..
 4. Har hatt god uttelling på smålaksen med Jock scott, Heckan peckan green, peter ross.. Krok dbl 10-12
 5. Har samme stanga, og mener at klumpen veier 38 gram. Snøret er Guideline Rm spey, og synes at d fungerer utmerket..
 6. flu

  Harr i Lakselv

  Litt usikker der ,men mener at fra Øvrevann og oppover så er d nok mest Harr å få.
 7. flu

  Harr i Lakselv

  Jepp!! Du får Harr i hele elva, men e nok best i sone fire og fem. Der får du Harr i bøtter og spann. Lykke til, du kan ikke mislykkes.
 8. Er også en enig i at det har blitt for mue snobbing og forståegpåing her inne. Hvis det ikke tåles å se bilder av folk som er stolt og glad over å ha fått fisk, så værsegod finn dere en annen side å gå inn på, event opprett en egen. Foreslår www.sossetefluefiskersomikkespiserfisk.net, eller www.fluefiskesnobberne.net! Hvis du er så snobbette at du ikke unner folk å kunne ta fisk slik at de har til noen middager utover året, eller til røykelaks så blir d bare for dumt. Hvis dere ikke tåler å se bilder av folk på fisketur som koser seg med fersk egenfanget fisk putrende i steikepanna, så kan du istede gå inn på overnevnte side. Sist men ikke minst; Hvis dere er så missunnelig på at alle andre får mere og større fisk enn deg selv, så er det faktisk ting man kan gjøre med det: 1.Man kan ta det som en mann og ikke sitte å sutre. 2. Prøve å ikke la missunnelsen ta fullstendig overhånd 3.Komme seg bort fra datamskinen og ut på fisketur i elv/vann/sjø. Den som fisker får fisk!!
 9. flu

  Årets første

  Gratulerer med en flott laks Skal hjem i neste uke, da begynner min fiskesesong. Virker jo som d er en bra start i Lakselva. Gamlingen fikk en på 12 kg der i går kveld...
 10. Skal muligens opp på åpningsdøgnet, og påfølgende dager.Gleder meg stort. Åffrings skal d også bli :)
 11. Hvis man ser bort fra at det kan være ett helvette å kaste, så kan man se på fordelene med litt ruske vær, gjerne regn og vind. Da er det nemlig nesten ingen andre som gidder å dra ut å fiske. Dermed har du kulpen for deg sjøl= større sjangs å få fisk. Fisken blir jo også mindre sky.. Aldri så galt at det ikke er godt for noe :)
 12. Nå kjenner ikke jeg til Todalselva og hvor stor fisk det taes der, men trur at det utstyret du har holder i massevis. Nå gjelder der bare for deg å løse den o`store fluegåten og hvilke synkegrad du skal bruke. Du sier jo at du har mye lokale kjentfolk der, så de kan sikkert hjelpe deg med fluevalg. Lykke til :thumbup:
 13. Slik ligger det foreløpig ann i Lakselva. Fylkesmannen gjør det virkelig lett å planlegge ferien i år http://www.lakselva.no/Forside/tabid/616/c...34/Default.aspx
 14. Fantastisk bra skrevet I tillegg må jeg nok si at jeg kjente meg igjen i d meste som du skreiv, utenom d å spikre fisken på veggen, men d kommer sikkert d også :P
 15. Huff, stakkars dere som er så stakkarslige og må kritisere både det ene og det andre. Jeg synes synd på dere!! Men dere er vel gjerne de fisknerdene som er født verdendsmestere i alt som gjelder fluefiske og C&R, og har ALDRI gjort noe galt. Jeg synes programmet var bra, og hvis det har klart å rekruttere ti nye unge flufiskere (eller makrellfiskere) så syns jeg det er helt fantastisk. Det er vel også det som er meningen med dette programmet/ programserien.
×
×
 • Legg til ny...