Hopp til innhold

Trouthunter

Medlem
 • Antall innlegg

  84
 • Registrerte seg

 • Sist pålogget

Omdømme på forumet

1 Nøytral

Profilinformasjon

 • Kjønn
  Mann
 • Favorittfiske
  Lax-Havsöring

Siste profilvisninger

1 347 profilvisninger
 1. Hej fin upprättare är det, den jag fick var icke så spolformad i kroppen som denna.
 2. Har ett Thomas& Thomas 12f-8 i nyskick om intresse finns

 3. har ett Winston 9f-#6-3-delat i absolut nyskick om du vill göra ett byte

 4. Som du ser så undrar jag om det är på detta vis( "har dessa tillverkare bildat någon typ av kartell") Jag skriver inte att det är så. Detta på grund av att priserna är detsamma på dessa linor.
 5. Funderar på att köpa nya linor, men efter att jag tittat mig omkring på alla dessa siter så ser jag att priserna ligger på samma nivå! Har dessa tillverkare och återförsäljare bildat någon typ av kartell? eftersom att det inte är någon prisskillnad! Ex: Rio-Interchangeble Tips kostar cirka 800:- till butik. När sedan denna butik får in linan och sätter sitt rekomenderade pris så tar man då för denna lina 1999:-kr ut till kund inget dåligt påslag direkt Måste priserna ligga så högt för att man skall tjäna pengar, måste väl ändå vara bättre med ett lägre pris eftersom man då med säkerhet får sälja fler linor. Detta gäller även våra så kallade exklusiva flugspön, exklusiva bara med alla pålägg. Nu vet jag att jag sticker ut hakan, och att en del som har butiker blir irriterade, men eftersom vi alla lever i ett fritt samhälle så måste man kunna ställa dessa frågor.
 6. Trouthunter

  Fire Ball

  Fireball är en helt fantastisk bra laxfluga jag fiskar den ofta i Ätran,Viskan,Säveån mm och den har tagit många laxar
 7. Varför köpa dyra nålar när ni kan köpa exat samma för 6,50 :-st ta en titt på denna länk så förstår ni vad jag menar. http://www.creativcompany.se/pages/product...oductguid=41238
×
×
 • Legg til ny...