Hopp til innhold

Wiggy

Medlem
 • Antall innlegg

  337
 • Registrerte seg

 • Sist pålogget

Omdømme på forumet

2 Nøytral

Om Wiggy

 • Bursdag 16. sep. 1978

Kontaktinformasjon

 • Facebook
  https://www.facebook.com/anglerpilot?ref=hl
 • Twitter-ID
  anglerpilot
 • Skype-ID
  ryan_marchese
 • Web/blogg
  http://anglerpilot.wordpress.com

Profilinformasjon

 • Kjønn
  Mann
 • Bosted
  Mandal
 • Interesser
  Fluefiske, Løping, Sykling, Basketball
 • Favorittfiske
  Sjøørret, ørret og uvanlige arter

Siste profilvisninger

1 532 profilvisninger
 1. Tar kontakt med en Trond Mossmann på fb eller går inn på ørretfiske lister Lindesnes gruppen.
 2. Jeg har ikke fått en hissig telefon nei. I etterkant av da disse innleggene ble lagt ut, ble det både positive og negative tilbakemeldinger. For å opprettholde dette som et positiv tiltak, har jeg forandret både innlegget og kommet men en liten forklaring. Jeg håper dette sees på som positivt av dem som har uttrykket misnøye og at det vil videreføre til noe konstruktivt.
 3. Det har visst nok oppstått noe misforståelse rundt dette tiltaket. Jeg beklager hvis noen har opplevd dette som negativt. Målet er og har alltid vært å dra i gang noe konstruktiv og produktiv.
 4. Jeg forstår dine frustrasjoner! Slike tilbakemeldinger er gull. Takk skal du ha.
 5. Takk for det Vegard.
 6. Mitt ønske er at alle skal få mulighet å lufte sine konstruktive meninger og erfaringer, for å utvikle fiske i Mandalselva i en positiv og forbedret retning. Jeg kommer til å poste dette på flere forum og på FB, så jeg beklager for at innlegget kommer til å dukke opp andre steder.
 7. Har sett flere vak i denne siste uka. Sesongen er virkelig i gang!
 8. Ha tatt en del fisk rundt i mandal. Meste rundt 800g men ikke i topp form. Ingenting lengre ut mot havet men inn i fjordene er det fart i fiskene.
 9. I det siste har jeg fått en del sjøørret langs strendene i mandal. I tillegg har jeg fridykket en del langs store banken, spidsbo og kanelstrand. Store stim med under måls sjøørret å se samt noe større opptil 2kg. Dette er selvfølgelig positivt men det som er bekymringsfull er at hver under måls ørret har minst 10 lus på seg. Nå jeg vet ikke hvor mange det tar å drepe en liten ørret, men dette etter min mening er langt ifra positivt. Hvis dette skjer med sjøørret, er det logisk å si at det skjer med laks også. Det bare skremte meg litt å se mindre et års sjøørret dekket i lakselus.
 10. Glem stumpodden, heller tar på deg vadebuksene og konsentrer langs strendene særlig store banken. Hele bankefjorden (området foran deg når du står på store banken) er bra for både SØ og HA. Lykke til, og skriver gjerne en rapport :thumbup:
 11. Er nok av isfrievann her i mandal men de mangler vak! Skal nok konsentere på SØ frem til slutten av måneden og da er det ørret som gjelder.
 12. Ikke gå opp i september iallefall. Det har jeg gjort og det ble lite fisk på oss. Det var et vann, kongstjønna som reddet dagen. Hele overflaten var dekket i mygg vakende ørret mens alle de andre vann var dødt.
 13. Fantastisk! Små rosa reker er jo tingen for tida. Hvor var det du var å fiske?
 14. Det var i mandal i går kveld ja. Et bilde av flua kan bli sett på disse bildene http://www.sportsfiske.nu/foto/?g=v&gid=28666 fra min tur på torsdag. PM meg din e-post addresse kan jeg da maile deg en bindebeskrivelse. En nokså enkel flue å binde.
 15. Så ble det noe fisketur? Var ut i går kveld en liten time, det ble to stykk. En på 1250g og en på 400g. Ikke så verst siden været var langt ifra fint!
×
×
 • Legg til ny...