Hopp til innhold

André Aubert

Medlem
 • Antall innlegg

  211
 • Registrerte seg

 • Sist pålogget

Omdømme på forumet

0 Nøytral

Om André Aubert

 • Bursdag 20. des. 1978

Kontaktinformasjon

 • Web/blogg
  http://

Profilinformasjon

 • Kjønn
  Mann
 • Bosted
  Slemdal - Oslo
 • Interesser
  ung og fremadstormende fluefisker!
 • Favorittfiske
  brunørret - sjøørett
 1. Meld deg på ved å følge instruksen. Ligaen består av "managere" fra www.fluefiskesiden.no og www.fluefiske.net Registrer deg som spiller for så å joine inn på ligaen ffs.no ved å bruke kode 1890068-343453 Om noen har spm. så er det bare å ta kontakt! Aubert has invited you to play in their Fantasy Premier League called ffs.no. If you aren't already playing the game then you can register at http://fantasy.premierleague.com Once you have logged in and entered your team, click on the 'Leagues' link you can find on the right of the page. Now enter the code 1890068-343453 to join the private league. Enjoy the game.
 2. Jeg er imponert! Personene bak forumet her fortjener virkelig applaus! Jeg sender mine eminente CDC reker, og noen kartreferanser for bedre? fiskeplasser enn Kongelungen! Ønsker studenten lykke til med fiskingen! Skulle du ha ønske om å bli med å fiske bruniser til sommeren så må du bare si ifra!
 3. Har handlet noen kniver av Edvard Bergene (var med i Ørreteldorando). Han lager handtak, og slirer selv, og bladene er topp finsk kvalitet. Kan ta bilder dersom det er noen som synes detter er int. Edvard selv, dersom han leser dette, kan sikkert også supplere dersom han føler for det.
 4. faen.. jeg som la litt arbeid i ett gjennomtenkt og ordentlig svar. j*** kødd.
 5. hei, jeg ville nok anbefalt å starte ett "ordentlig" AS. Det er fokus på såkalte NUF selskaper om dagen, da mange slike blir opprettet av personer som spekulerer i svindel og konkurser. Dette vil helt sikkert ha innvirkning på din tillit til leverandører i oppstarten. Dette vil igjen gi deg mindre eller ingen kreditt selv om du skulle være 110% kredittverdig. De pengen du sparer på aksjekapital og revisor vil du antagelig måtte hoste opp for å leve som kontantkunde hos mange av dine fremtidige leverandører noe som igjen vil gi deg en svært slitsom hverdag og dårlig likviditet. Husk at aksjekapitalen din ikke trenger å være 100' i cash i banken, men kan også dokumenteres som varelager, eiendom, anleggs maskiner etc. Mitt råd er å starte ett ordentlig AS og oppnå fortjent kreditt hos leverandører. Dersom du gjør mye riktig vil soliditeten i selskapet og du vil bli en glad mann! Gjør noen raske søk rundt NUF selskaper og du vil finn mye rusk. Vil påengtere at det helt sikkert ikke er alle NUF som drives av useriøse aktører, men som vi vet så er det noen få som ødelegger for vedlig mange. Jeg vet at det i regi av kommunen (Oslo) er månedtlige etableringskurs, hvor en får veldig mye GRATIS informasjon vedrørende det å etablere en egen bedrift. Dette kan være lurt da det er maaange fallgruver spesiellt med tanke på regnskapsloven/skatteloven. www.bedin.no er også en utmerket side som du burde bruke for alt den er verdt. Uansett lykke til med planene!
 6. André Aubert

  Sage XP

  dette er jo ikke så gamle greiene enda, at det er vanskelig å få tak i... 5-6000,- for dette er ran på høylys dag. raske tastetrykk og du har den i postkassen for under 3' værsegod :thumbup:
 7. minner meg om min tid som kokk på Hotel Continental, hvor vi sendte ferske lærliger ut i slottsparken for å plukke gress til Slottssuppen, ned på lageret for å finne amboltklang, eller for å smake til vannbadene for sistevakten.. Herlig historie!
 8. Bornholm er å anbefale! Verona er supert! Per som er vert der disker opp og styrer serveringen med jernhånd! Råder deg også til å invistere i en guide en dag eller to, slik at du slipper å rote bort mye tid. Det blåser "alltid" på Bornholm og det er bra, men det er viktig å ha litt lokalkunnskaper om hvordan vinden kommer på de forskjellige oddene, holmene og buktene. Ta kontakt med Per på Verona og han kan videreformidle deg til divers guider. Vet at de beste er booket tidlig så vær rask! Det er også utgitt en bok/ghefte om fiske på Bornholm som du burde kjøpe før du reiser ned. http://www.bornholm.info/Eshop/233we.aspx - Lystfiskeguide mye info om de forskjellige stedene finner du også her. http://www.bornholm.info/Lystfiskeri/429we.aspx?langId=1 Ett annet tips er også å ta kontakt med Runar Kabbe, han er full av tips rund utstyr, klær, og fluer. God tur!
 9. utrolig bra skrevet! selv leverte jeg en Orvis til XXl i Sandvika en gang da den var brukket, og dette var gjort i løpet av 10 dager! lykke til! linken/brevet burde vært sendt til XXL.....
 10. Denne oppgaven har vært gjennomannalysert mange ganger på ett forum hvor iq'en åpenbart ligger betraktelig høyere. http://fluefiskesiden.no/forum/index.php?topic=10008.0;all
 11. hei, det er nesten garantert at den lekker i en søm. Bare bytt j&%%¤skapen. har hatt en drifter nå i tre år, og alle gangene det har gått hull så er det fordi den har revnet i sømmen. vet ikke om dette er en kombinasjon av mye luft og råtten ballong, men det gir litt spenning i verdagen hvertfall! det er 14 dager siden sist dt "smallt" og heldigvis hadde jeg en i reserve ibilen, men hva hjelper det når denne var git bort 10 minutter tidligere til kompisen min da også hans sprakk! Ring nordic, og bestill en ny. de koster under 300,- kr pr stk!
 12. :clapping: i år får jeg stille opp, om ikke annet for å drekka en brus!
 13. beste forumet for å bli bedre kjent i Oslo området er nok www.ofa.no. her finnes det mye opplysninger både rundt elver, vann og selvfølgelig hele marka området. Bruk litt tid der, og spør de som er mest aktive. disse har mye kunnskap om både steder, tider og valg av utstyr.
×
×
 • Legg til ny...