Hopp til innhold

Mannen i gata

Medlem
 • Antall innlegg

  98
 • Registrerte seg

 • Sist pålogget

Omdømme på forumet

0 Nøytral

Om Mannen i gata

 • Bursdag 06. des. 1973

Profilinformasjon

 • Kjønn
  Mann
 • Bosted
  Vestfold

Siste profilvisninger

748 profilvisninger
 1. Takker så mye for svar. Jeg har litt godfølelsen, men det er nok ikke før neste sesong jeg får brukt den.
 2. Ok, men det var gamle GLX som bare het GLX jeg hadde. Vet du om den og TCX? Jeg ser for meg at TCX er dypere..
 3. Jeg har lest nesten utelukkende positivt om TCXn, men jeg ser helt klart at Z-Axis kanskje er mer "normalstiv" om man kan kalle den det, ja folk skjønner hva jeg mener.. Men i tester og omtaler har det bl.a blitt sagt at den ikke kan sammenlignes med TCR og at den var overraskende folkelig, til å være TCRns etterfølger. Da tenker jeg at jeg sitter med ei stang som er fin til 120-140 kubbik, litt motvind og vade til magen. Skal bli spennende og prøve.
 4. Gamle tråder blir som nye.. Kort innpå om TCX. Tohånds, nærmere bestemt 15 foteren. Det landet en sånn her i går, helt ny, grønn og fin. Nå... skal laksefisket tas opp igjen. Men det er ti år siden sist jeg fisket laks, da brukte jeg en GLX 15 fot. Den er for lengst solgt, men det jeg lurer på er hva jeg kan forvente meg av den nye stanga i forhold til den gamle GLXn - hvis dere skjønner.. Jeg syns den virker litt dypere og kanskje noe mer moderne, men faktisk ikke så ulik heller. Nå skal det sies at jeg kun har viftet med denne TCXn ute på verandaen, men men vifting og synsing er viktige deler av livet.. Jadda. Jo, så syns jeg aldri håndtaket på GLXn var noe særlig, men den typen som står på TCX og Z-Axis liker jeg.
 5. Du sier at du fisker i små elver. Hvor store fluer bruker du og hvor stor fisk får du? Jeg sitter litt med følelsen av at du kaaanskjeee. skulle prøvd en 691 ONE, dvs den med fightingbutt. Jeg har også inntrykk av at en enhånds laksestang for mange er en tifot åtter, ferdig med den saken. Lurer litt på hva som er fordelene med tifoteren som overgår nifoterens lettkastethet.
 6. Jeg ville valgt nifoteren. Enklere å kaste med som du sier. Det er jo 15 cm mindre masse du slipper å drasse med deg i fram og baksleng og du kan nok merke dette etter noen fiskedager. Hvor store fisker regner du med å ta på denne? Tenker på det du sier om du trenger den kraftige bunnen 96en har. Kjetil B. Mathisen har skrevet godt om dette i sin bok Fluekasting - fra grunnleggende til avanserte teknikker. side 21 til 24. Ville lest dette, tror du kan få noen gode tips. Se om de har boka på biblioteket.
×
×
 • Legg til ny...